Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zbunjena30
    11. Lipanj 2019. 20:29

Lala27

Izgleda da je opet krenuo niz plusića i lijepih betica 😄Zbunjena30Meni je 12.dnt bila 590, svi su rekli da je baš visoka, ali jedna je beba ipak u pitanju, tako da ne mora značiti, vidjećeš tek na uz. U svakom slučaju, to su divne vijesti. Da li ti je to prvi pokušaj?MetoDivne vijesti i kod tebe, čestitam 😄😄 Sa srećom i daljeMarijamagdaTo je malo niža beta, ali ako se bude pravilno duplala onda je to to, držim fige da bude tako 😊

Nije nije prvi, imala sam jednu inseminaciju, u prvom stimuliranom nista, ovo mi je drugi stimulirani i eto. Ma samo nek bude sve u redu. Svima nama skupa zelim da svatko.ostvari svoj san :-)

• Zbunjena30
    11. Lipanj 2019. 20:31

Vidim da su negdje nalazi izrazeni u IU/L, a neki u U/L pa zna li netko koja je razlika u tome?

• Avatar Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    11. Lipanj 2019. 21:53

Cure drage cestitke svima sa plusicim i beticam uredno vas pratim samo sam u poslu pa nisam mogla pisati ! Danas je bija mi prvi uzv u priridnom postupku jos mi mali pa  da dodjem u Petak nadamo se da ce bit bar 1 ali vrijedna💪🙂❤ Embriologinja mi je rekla da uzimam , omega3 , q10 enzim, vitamin D, pranatals vitamine, maticna miljec !🙂 Sretno svima sa duplanjem beticaa 🙂❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Ana41
    11. Lipanj 2019. 22:36

Marijamagda

Moja beta je 34. Dala sam je juče 11. dana od transfera petocelijskog embriona.
    Sutra bi trebalo da je ponovim.
    Mukama nikad kraja.
    Ima li ko iskustva s ovakvom betom?

Znachi skroz si u pravu....ali Izdrzi josh malo!! Drzim fige za.duplu betu 😘 Samo pozitivno!! \o/

Grizli
    12. Lipanj 2019. 06:12

Zbunjena lijepa beta! Cestitam i da uzv nalaz bhde uredan koliko god beba bilo!
    Marijamagda beta je malo niska za 11dnt blastice, al sad ej najvaznije da se dupla! 🤞🤞🤞 Sretno i da bude sve u redu! 

• Marijamagda
    12. Lipanj 2019. 06:18

Mene po noći boleo stomak a danas ponavljam ovu moju malecku betu. 
    Ne nadam se previše narocito posle ovih vaših beta od 500-600. 
    Javljam rezultate.

• Zbunjena30
    12. Lipanj 2019. 11:07

Marijamagda

Mene po noći boleo stomak a danas ponavljam ovu moju malecku betu.
    Ne nadam se previše narocito posle ovih vaših beta od 500-600.
    Javljam rezultate.

Misli pozitivno , te brojke ne moraju znaciti ni uspjeh sa 600 ni neuspjeh sa manje... znaci samo pozitiva... ubacim te u molitvu 😊

• Zbunjena30
    12. Lipanj 2019. 11:08

Zbunjena30

Vidim da su negdje nalazi izrazeni u IU/L, a neki u U/L pa zna li netko koja je razlika u tome?

Nitko? Ili nema razlike???

Vaki
    12. Lipanj 2019. 11:54

Možda se samo ne vidi jedno slovo!? Ne znam, ne bi trebalo biti razlike jer su iste referentne vrijednosti.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Marijamagda
    12. Lipanj 2019. 12:31

Beta je pala.... 
    Ništa ni ovog puta.
    Idemo dalje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.