Izgleda da je opet krenuo niz plusića i lijepih betica 😄Zbunjena30Meni je 12.dnt bila 590, svi su rekli da je baš visoka, ali jedna je beba ipak u pitanju, tako da ne mora značiti, vidjećeš tek na uz. U svakom slučaju, to su divne vijesti. Da li ti je to prvi pokušaj?MetoDivne vijesti i kod tebe, čestitam 😄😄 Sa srećom i daljeMarijamagdaTo je malo niža beta, ali ako se bude pravilno duplala onda je to to, držim fige da bude tako 😊
Nije nije prvi, imala sam jednu inseminaciju, u prvom stimuliranom nista, ovo mi je drugi stimulirani i eto. Ma samo nek bude sve u redu. Svima nama skupa zelim da svatko.ostvari svoj san :-)
Vidim da su negdje nalazi izrazeni u IU/L, a neki u U/L pa zna li netko koja je razlika u tome?
Cure drage cestitke svima sa plusicim i beticam uredno vas pratim samo sam u poslu pa nisam mogla pisati ! Danas je bija mi prvi uzv u priridnom postupku jos mi mali pa da dodjem u Petak nadamo se da ce bit bar 1 ali vrijedna💪🙂❤ Embriologinja mi je rekla da uzimam , omega3 , q10 enzim, vitamin D, pranatals vitamine, maticna miljec !🙂 Sretno svima sa duplanjem beticaa 🙂❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Moja beta je 34. Dala sam je juče 11. dana od transfera petocelijskog embriona.
Sutra bi trebalo da je ponovim.
Mukama nikad kraja.
Ima li ko iskustva s ovakvom betom?
Znachi skroz si u pravu....ali Izdrzi josh malo!! Drzim fige za.duplu betu 😘 Samo pozitivno!! \o/
Zbunjena lijepa beta! Cestitam i da uzv nalaz bhde uredan koliko god beba bilo!
Marijamagda beta je malo niska za 11dnt blastice, al sad ej najvaznije da se dupla! 🤞🤞🤞 Sretno i da bude sve u redu!
Mene po noći boleo stomak a danas ponavljam ovu moju malecku betu.
Ne nadam se previše narocito posle ovih vaših beta od 500-600.
Javljam rezultate.
Mene po noći boleo stomak a danas ponavljam ovu moju malecku betu.
Ne nadam se previše narocito posle ovih vaših beta od 500-600.
Javljam rezultate.
Misli pozitivno , te brojke ne moraju znaciti ni uspjeh sa 600 ni neuspjeh sa manje... znaci samo pozitiva... ubacim te u molitvu 😊
Vidim da su negdje nalazi izrazeni u IU/L, a neki u U/L pa zna li netko koja je razlika u tome?
Nitko? Ili nema razlike???
Možda se samo ne vidi jedno slovo!? Ne znam, ne bi trebalo biti razlike jer su iste referentne vrijednosti.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji