Co sutra piskite a ja sutra po moja 2,imala sam 9 jajnih stanica,dvije oplodene samo vracaju ih 46 sati nakon punkcije,,,drage moje zelim vam da piskite velike+++,i nema menge dok se koristi utrogestan,nazalost iz iskustva znam….ljubim vas sve i sretno
Dorica zasto ih tako rano vracaju? Meni su se na kraju isto samo dvije oplodile a sest njih je zaustavilo razvoj. Jedna je bila osmostanicna a druga cetverostanicna. Druga je malo kasnila u razvoju ali kaze dr da tu nema nikakvog pravila. Moze ta kasnije bit bolja nego ova prva. inace nemaju pravilo vracati dvije-valjda im se bolje pokazalo kod mladih zena ali kako je ovakva situacija vratili su obje. Veselimo se blizancima 😄
Ruska ti si na kbc Rijeka? Bila si na transferu onda dan iza mene jer ja imam betu 29.5 i test sam radila prvi 14.5 i bila je sjena, a danas je vec full tamna crta i nema sumnje u rezultat. Prosla sam 4 transfera i znam taj strah, al draga moja bolje ti je sto prije saznat rezultat nego krcat sebe hrpom hormona, posebno ako imas jos kakvu terapiju uz crinone. To je skroz nezdravo. Nemoj se racunat po svom ciklusu inace bila si u postupku unosis umjetnim putem progesteron i logicno da menga ne dolazi. Sta se temp tice meni je 37.3, a progesteron zna podignut temp, u neuspjelim postupcima uvijek sam ju imala povisenu, tako da se po njoj nemoj ravnat nikako. Kad god odlucis raditi test ja ti zelim da bude plus.
Co sutra piskite a ja sutra po moja 2,imala sam 9 jajnih stanica,dvije oplodene samo vracaju ih 46 sati nakon punkcije,,,drage moje zelim vam da piskite velike+++,i nema menge dok se koristi utrogestan,nazalost iz iskustva znam….ljubim vas sve i sretnoDorica zasto ih tako rano vracaju? Meni su se na kraju isto samo dvije oplodile a sest njih je zaustavilo razvoj. Jedna je bila osmostanicna a druga cetverostanicna. Druga je malo kasnila u razvoju ali kaze dr da tu nema nikakvog pravila. Moze ta kasnije bit bolja nego ova prva. inace nemaju pravilo vracati dvije-valjda im se bolje pokazalo kod mladih zena ali kako je ovakva situacija vratili su obje. Veselimo se blizancima 😄
Zato sto svejedno nemaju za selekciju,vratit ce ta dva koja su oplođena jer veca je vjerojarnost uspjeha ako su kod mene nego u labosu,,to im je praksa u mojoj klinici
Provincijalka jesi li dobila mengu?kako si?ja je ocekujem svaki tren,boli me za poludit.
Nisam dobila, trbuh me bolucka povremeno, ali jos uvijek se nadam pozitivnom ishodu.
Ali ako nisam trudna i ako test bude negativan, ni ne ocekujem da cu dobiti dok god uzimam terapiju Utrogestana, rijetko se procuri dok su utrici aktualni. Jel ti koristis Utrogestan?Koristim crinone gel.
Vidjet cemo sto ce biti,drzim ti fige🙂😘Provincijalka, Ruška drž'te see, nadam se da ce beta bit pozitivna. Vadite u petak?
Od utrica se ne bi trebalo dobiti m bar je tako meni pojasnila sestra L. Za taj gel ne znam, ne koristim ga vec utrogestan.
Ruška, Cekalice, zar ne pišamo sutra ujutro?
Meni je sutra 12.DNT i ja ujutro pisam. Betu bi trebala tek 27.05.I meni je sutra 12 dnt ali me strah raditi da se ne zbediram a i sestra L mi je rekla da se okanim testova jer cesto znaju bit lazni. Valjda vise nisu toliko kvalitetni, evo ne znam stvarno…brzo ce petak kako kaze Ruška, a meni je tada beta, 14 dnt i tada bi trebala krv sve pokazati
Kakvog su vratili i koji dan je bio transfer nakon punkcije,,radije sacekaj betu Ove cure u Rijeci normalno da prave Test kad rade betu 3 tjedna nakon transfera
Cure, ako niste spremne sve 5, napravite u petak ako zelite bit 100 posto sigurne, iako se slazem s Grizli.
Ja sutra ujutro javim!
Provincijalka jesi li dobila mengu?kako si?ja je ocekujem svaki tren,boli me za poludit.
Nisam dobila, trbuh me bolucka povremeno, ali jos uvijek se nadam pozitivnom ishodu.
Ali ako nisam trudna i ako test bude negativan, ni ne ocekujem da cu dobiti dok god uzimam terapiju Utrogestana, rijetko se procuri dok su utrici aktualni. Jel ti koristis Utrogestan?Koristim crinone gel.
Vidjet cemo sto ce biti,drzim ti fige🙂😘Provincijalka, Ruška drž'te see, nadam se da ce beta bit pozitivna. Vadite u petak?
Od utrica se ne bi trebalo dobiti m bar je tako meni pojasnila sestra L. Za taj gel ne znam, ne koristim ga vec utrogestan.
Ruška, Cekalice, zar ne pišamo sutra ujutro?
Meni je sutra 12.DNT i ja ujutro pisam. Betu bi trebala tek 27.05.I meni je sutra 12 dnt ali me strah raditi da se ne zbediram a i sestra L mi je rekla da se okanim testova jer cesto znaju bit lazni. Valjda vise nisu toliko kvalitetni, evo ne znam stvarno…brzo ce petak kako kaze Ruška, a meni je tada beta, 14 dnt i tada bi trebala krv sve pokazatiKakvog su vratili i koji dan je bio transfer nakon punkcije,,radije sacekaj betu Ove cure u Rijeci normalno da prave Test kad rade betu 3 tjedna nakon transfera
Vratili su dva jednu osmostanicnu i drugu cetverostanicnu. Obje su vracene treci dan. Ne znam zasto tako kasno rade betu u Ri 🤔
Cure, ako niste spremne sve 5, napravite u petak ako zelite bit 100 posto sigurne, iako se slazem s Grizli.
Ja sutra ujutro javim!
Sretno provincijalka, nadam se da ces nam donijet vesele vijesti sutra 😊
Ja sutra ujutro javim!Sretno provincijalka, nadam se da ces nam donijet vesele vijesti sutra 😊
Hvala draga! 🤗
Javim
Ruska ti si na kbc Rijeka? Bila si na transferu onda dan iza mene jer ja imam betu 29.5 i test sam radila prvi 14.5 i bila je sjena, a danas je vec full tamna crta i nema sumnje u rezultat. Prosla sam 4 transfera i znam taj strah, al draga moja bolje ti je sto prije saznat rezultat nego krcat sebe hrpom hormona, posebno ako imas jos kakvu terapiju uz crinone. To je skroz nezdravo. Nemoj se racunat po svom ciklusu inace bila si u postupku unosis umjetnim putem progesteron i logicno da menga ne dolazi. Sta se temp tice meni je 37.3, a progesteron zna podignut temp, u neuspjelim postupcima uvijek sam ju imala povisenu, tako da se po njoj nemoj ravnat nikako. Kad god odlucis raditi test ja ti zelim da bude plus.
Da na KBC-u ri sam.
Vidjet cemo kako Ce biti.prosli ciklus bila na stimulativnim,sada fet,samo crinone stavljam.
Javljam novosti😘
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Ja sutra ujutro javim!
Sretno i javi ujutro lijepe vijesti 🙂😘
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Sortiraj odgovore
Najstariji