Pozdrav svima,jucer sam bila na transferu,od simptoma nemam nista cak sam se ispuhala jer sam od stimulacije bila ko bacvica.
Meni embriolog rekao da ne sjedim duze od 2h na dan i da ne dizem nis tesko,cak je malo negodovao kad sam rekla da sad moram voziti za rijeku
Ugl.curke nova sam u ovome nadam se da ce svi ubrzo vidjeti 3 broja i da ne ispalimo na zivce ove dane
Meni je 20.5 dan za betu
Sa srećom, da beta bude ogromna 😄
Tackice jesi dobila nalaz?
Marijamagda koji dan ciklusa ti je tj. Prije koliko si imala transfer? Ddzim 🤞🍀 da se dupla.
Petra31 trudnoca se racuna od zadnje menstruacije najcesce koliko sam ja njih shvatila na humanoj jer se punkcija racuna kao ovulacija.
Evo da se prikljudim temi cekalica bete od danas… Slijedi dugih 3 tjedna cekanja - 29.5.
I meni računaju od zadnje menstruacije, pa valjda je tako svima
Grizli želim ti sreću u novim pobjedama, ovaj put će biti uspješno ❤️
Grizli ja sam betu vadila 12.dana od et a sam transfer je ranjen oko 15 ili 16 dana ciklusa.
Računa se od zadnje menstruacije. Tako da cure, kad saznate da ste trudne vi ste već 4.ili 5.nedelja trudnoće.
Nije li sjajno
Cure, dobila sam nalaz bete. 3000 i nesto... Ne zampatih tačnu cifru...
Danas me zaboli stomak, prokrvarila.. Oduzela se.... Sve se smirilo... Sada stomak opet bolucka.... Ludnica!
Cure, dobila sam nalaz bete. 3000 i nesto… Ne zampatih tačnu cifru…
Danas me zaboli stomak, prokrvarila.. Oduzela se…. Sve se smirilo… Sada stomak opet bolucka…. Ludnica!
Beta je odlična 😊 A za ovo se ne brini, sve to bude normalno, može biti neki hematom. Ležiš li još u bolnici?
Danas me zaboli stomak, prokrvarila.. Oduzela se…. Sve se smirilo… Sada stomak opet bolucka…. Ludnica!
Jooj odličnoo😍😍
Cuvaj se i odmaraj😘
Grizli
Lala i ostali hvala na odgovoru
Znaci ako sam stvarno trudna 19.04 je bio transfer,a zadnja m 06.04
To bi znacilo da sam trudna 5 t?
Tackica cestitam! Savrsena beta! Sretna trudnoca! I bez obih stresova!
Petra ako si trudna onda si po zadnjoj m 4tt + 4 dana. Sretno!
Lala hvala!
Marijamagda nama u Rijeci daju vaditi betu tek 21.dana od transfera. Ja sam imala danas transfer na 20 dc, ovulacija 15 dc tako da je meni to bas dugo za cekat al vec sam navikla. Do sad nisam docekala ni jedno vadjenje pa se nadam 5.sreci! Al dobro test cu svakako raditi ranije ne mislim cekat do onda za rezultat ako ne dobijem mengu.
Divno Tachkice 😊 Danas samo lepe vesti +.+
Devojka koja je sa mnom radila transfer isto danas pozitivna Beta!
Grizli zajedno cemo da sachekamo i tvoju Betu, ovo je jedna pozitivna ekipa! \o/
Grizli hvala ti na odgovoru
5.sreca 😍😍
Drzim palceve.To stvarno treba sve izdrzati
Ja sam bila 3 inseminacije jedan prirodni,sad prvi stimulirani
U petak vadim betu nadam se da ce biti sve ok..ako je zovem Ri 😙
Sortiraj odgovore
Najstariji