Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    06. Svibanj 2019. 20:43

fatamorgana

Lala27

fatamorgana

Nema pravila..tako da je sve vrlo individualno!
    Moja beta je bila 1800 pa je nakon dva dana pala na 1400, tako da ništa ovaj put…unatoč pozitivnim testovima..
    Drž'te se i samo hrabro i pozitivno!
    Jaoo, pa šta se desilo? Moja je bila 590 i rekli su da ne moram ponavljati, jer ne može toliko visoko biti a da je lažna trudnoća, ali sam svakako zbog sebe ponovila. Mnogo mi je žao😥
    Ne znam, Valjda ću sutra biti pametnija, vjerojatno će mi dati još jednom da uradim betu radi svakog slučaja ali šanse su nikakve. Ja osobno nisam osjetila ništa, nikakve promjene. Dapače, nakon prve bete sam je još umirila i opustila.
    Hvala ti!

Nadam se da je neka greška, držim ti palčeve čvrsto ❤️ Koliko dana od et je prošlo? 

• fatamorgana
    06. Svibanj 2019. 20:45

Lala27

fatamorgana

Lala27

fatamorgana

Nema pravila..tako da je sve vrlo individualno!
    Moja beta je bila 1800 pa je nakon dva dana pala na 1400, tako da ništa ovaj put…unatoč pozitivnim testovima..
    Drž'te se i samo hrabro i pozitivno!
    Jaoo, pa šta se desilo? Moja je bila 590 i rekli su da ne moram ponavljati, jer ne može toliko visoko biti a da je lažna trudnoća, ali sam svakako zbog sebe ponovila. Mnogo mi je žao😥
    Ne znam, Valjda ću sutra biti pametnija, vjerojatno će mi dati još jednom da uradim betu radi svakog slučaja ali šanse su nikakve. Ja osobno nisam osjetila ništa, nikakve promjene. Dapače, nakon prve bete sam je još umirila i opustila.
    Hvala ti!
    Nadam se da je neka greška, držim ti palčeve čvrsto ❤️ Koliko dana od et je prošlo?

18-ti dan danas od fet-a blastice ...

• Marijamagda
    06. Svibanj 2019. 21:36

Fatamorgana, baš mi je zao. Kako si ti? Kažeš da ništa nisi osetila.... 
    Ana41, nemoj da se obesrabris.  Cini mi se da je Petra imala prvo negativni pa pozitivni rezultat.  A ja nisam računala dan transfera kod mene. Pa plus je embrion star 2 dana. Držim fige. 

• Ana41
    07. Svibanj 2019. 08:35

Devojke hvala! 
    Marijamagda javljaj lepe vesti!!
    Fatamorgana heh...stvarno nema pravila, bash mi zao...:/

• Marijamagda
    07. Svibanj 2019. 08:46

Hvala Ana41.
    Kako su tvoje " nove " prijateljice sa transfera?
    Ja opet nemam simptome.  BlagI osećaj u stomaku. Da ne mislim na njega ne bih ni znala da je tu. I grudi, isto tako slabo. 

• fatamorgana
    07. Svibanj 2019. 12:25

Osjećam se katastrofalno. Danas malo bolje,... ali simptome sad nemam nikakve niti sam imala zadnja dva dana-tri dana. 
    Vjerojatno me čeka kiretaža u najboljem slučaju. Sretno meni, a i vama.... :)

• Ana41
    07. Svibanj 2019. 13:46

Marijamagda

Kako su tvoje " nove " prijateljice sa transfera?

Znachi identichno kao ti! Nula simptomi, nishta nishta.
    Jednoj od njih je prethodni vto bio uspeshan ali je morala da odbaci bebu jer nije bila dobra (mrtva rodjena u petom mesecu). I ona kaze da je skroz normalno da se nemaju neki spec simptomi i da tek kasnije dolaze tako da je ona skroz pozitivna i smirena 😊Fatamorgana Drzi se... :(

• Angie
    07. Svibanj 2019. 14:11

Drage moje borilice, većinu sam isčitala. Novi sam kolačić :) Embriotransfer urađen 30.04. 2 vraćena. Danas je 7 dnt. Prvi dan sam imala toliko zavijanje crijeva i gasove da su me probudili u pola noći. nakon toga 2 dana knedla u grlu i probadanje u grudima, ja mislila srcani, ne mogu disati, isla u hitnu kazu napad anksioznosti. Treći dan sam izašla prošetati i takav bol u desnoj nozi i pri dnu leđa haos. Imala sam temperaturu od prvog dana pa do danas, zatim kao nalete valunga, toplina i blagi znoj, grčeve i neka probadanja imam od 4 dana do danas, ali ništa nepodnošljivo, malo leđa bole i umorna jako umorna i spavati mogu nonstop. Grudi tek sad malkicu vrlo malo bole, nikakve promjene na njima. Mentruacija treba stići za dva dana i od jutros imam onaj odvratni osjećaj da ću procuriti dole, samo trčim u wc da vidim jesam li ili ne.Taj me osjećaj "curenja dole" nikad nije prevario, po njemu sam znala da dolazi menstr. :( Ja se ne nadam, pogotovo od jutros odkad me ovaj osjećaj "dole" uhvatio, ali čisto da podijelim sa vama.

• Ana41
    07. Svibanj 2019. 14:31

Angie Rano je da otpisujesh uspeshnost :) Mnoogo rano! Opusti se i uzivaj u 'trudnoci' jer dok se ne dokaze suprotno mi smo sve trudne! 😊 
    I sve smo imale simptome kao pred menzis, to je isto normalno :) Osmeh i uzivaj!

• Angie
    07. Svibanj 2019. 14:34

Ana41

Angie Rano je da otpisujesh uspeshnost :) Mnoogo rano! Opusti se i uzivaj u 'trudnoci' jer dok se ne dokaze suprotno mi smo sve trudne! 😊
    I sve smo imale simptome kao pred menzis, to je isto normalno :) Osmeh i uziva

Obzirom da je stomak napuhan od prvog dana izgledam kao da sam bar 4 mjesec trudnoće :)) Hvala ti :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.