Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • petra31
    08. Svibanj 2019. 23:32

Ana41

Tačkica

Cure, dobila sam nalaz bete. 3000 i nesto… Ne zampatih tačnu cifru…
    Danas me zaboli stomak, prokrvarila.. Oduzela se…. Sve se smirilo… Sada stomak opet bolucka…. Ludnica!

Divno Tachkice 😊 Danas samo lepe vesti +.+
    Devojka koja je sa mnom radila transfer isto danas pozitivna Beta!
    Grizli zajedno cemo da sachekamo i tvoju Betu, ovo je jedna pozitivna ekipa! \o/

Ana kako si ti?

• Angie
    09. Svibanj 2019. 04:33

4.30 je jutros ne mogu da spavam. Probudila me zelja da test uradim. Od jucer imam smedji blagi iscjedak, bas tamno smedje ko zahrdjalo i ima cudan miris. Prvo sam se sokirala a onda pomislim da nije implantacijsko. Ustanem sad i test uradim 9dnt. Recite mi je li me oci varaju???

• Marijamagda
    09. Svibanj 2019. 06:09

Ma gde te varaju.  
    Bravo i bravo. 
    Čestitam ti.

• Marijamagda
    09. Svibanj 2019. 06:13

Grizli navijam za tebe. Ma ja mislim da je već sve kod tebe u najboljem redu.
    Tačkice 3000 wau uuu, 
    Ana jel ces sutra da vadiš krv? Navijam 

Grizli
    09. Svibanj 2019. 07:07

Petra31 ma nek ti beta bude lijela velika! 🤞🤞🤞🤞🤞
    Oopaaa pa ovdje se bas naredalo pluseva... Jako pozitivno i fino! 
    Angie definitivno je to plus! I to jako lijep! Ma nek ti ej sretno zeno dalje! Kad vadis betu?
    Marijamagda hvala! Nadam se da bude. Ovaj put mi je nekako najmanje stresan i sve od pocetka ide kao skolski pa se nadam da ce napokon svanut sunce i da ugledam plus, pa betu i onda srceko... Mozda sam zlocesta al plus me bas i ne zadovoljava jer sam imala 4 spontana prije ivf tako svaki put kazem ako nece završiti sretnom i zdravom bebom bolje da plus i ne vidin. 

• petra31
    09. Svibanj 2019. 07:42

Grizli

Petra31 ma nek ti beta bude lijela velika! 🤞🤞🤞🤞🤞
    Oopaaa pa ovdje se bas naredalo pluseva… Jako pozitivno i fino!
    Angie definitivno je to plus! I to jako lijep! Ma nek ti ej sretno zeno dalje! Kad vadis betu?
    Marijamagda hvala! Nadam se da bude. Ovaj put mi je nekako najmanje stresan i sve od pocetka ide kao skolski pa se nadam da ce napokon svanut sunce i da ugledam plus, pa betu i onda srceko… Mozda sam zlocesta al plus me bas i ne zadovoljava jer sam imala 4 spontana prije ivf tako svaki put kazem ako nece završiti sretnom i zdravom bebom bolje da plus i ne vidin.

Grizli slazem se stobom
    Sve me nesto strah
    Sretna sam zbog pluseva,ali jos treba vidjeti betu,ultrazvuk 
    Strah postoji

• petra31
    09. Svibanj 2019. 07:42

Angie

4.30 je jutros ne mogu da spavam. Probudila me zelja da test uradim. Od jucer imam smedji blagi iscjedak, bas tamno smedje ko zahrdjalo i ima cudan miris. Prvo sam se sokirala a onda pomislim da nije implantacijsko. Ustanem sad i test uradim 9dnt. Recite mi je li me oci varaju???

Cestitam 😍😍😍😘Sretnoo 

• Angie
    09. Svibanj 2019. 07:50

Drage moje ja sam još u šoku. Opet cu sutra ponoviti :) Beta mi je u subotu 11.05. (11dnt) danas 9dpt. Vraćena su mi 2 smrzlića. Meni su u decembru 2018 izvađena oba jajovoda, jer su bili teško začepljeni i da nisam odmah krenula na IVF ne znam kako bih se s psihom izborila. Ali vodila me jedna izreka: Sve je u Bozijim rukama, On kad kaže BUDI, i cvijet iz kamena procvjeta. :) Ajjjj u šoku sam!

• Ana41
    09. Svibanj 2019. 10:48

Grizli Da li si radila trombofiliju? Chesto 1 aspirin dnevno sredi stvar da ne dodje do spontanih. Ako nisi, OBAVEZNO uradi!

• Lala27
    09. Svibanj 2019. 12:23

Angie

Čestitam 😊😊 Odmah se sjetim svog prvog plusića sa istim ovim testom 😄 Sretno dalje 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.