Cure, dobila sam nalaz bete. 3000 i nesto… Ne zampatih tačnu cifru…
Danas me zaboli stomak, prokrvarila.. Oduzela se…. Sve se smirilo… Sada stomak opet bolucka…. Ludnica!
Divno Tachkice 😊 Danas samo lepe vesti +.+
Devojka koja je sa mnom radila transfer isto danas pozitivna Beta!
Grizli zajedno cemo da sachekamo i tvoju Betu, ovo je jedna pozitivna ekipa! \o/
Ana kako si ti?
4.30 je jutros ne mogu da spavam. Probudila me zelja da test uradim. Od jucer imam smedji blagi iscjedak, bas tamno smedje ko zahrdjalo i ima cudan miris. Prvo sam se sokirala a onda pomislim da nije implantacijsko. Ustanem sad i test uradim 9dnt. Recite mi je li me oci varaju???
Grizli navijam za tebe. Ma ja mislim da je već sve kod tebe u najboljem redu.
Tačkice 3000 wau uuu,
Ana jel ces sutra da vadiš krv? Navijam
Petra31 ma nek ti beta bude lijela velika! 🤞🤞🤞🤞🤞
Oopaaa pa ovdje se bas naredalo pluseva... Jako pozitivno i fino!
Angie definitivno je to plus! I to jako lijep! Ma nek ti ej sretno zeno dalje! Kad vadis betu?
Marijamagda hvala! Nadam se da bude. Ovaj put mi je nekako najmanje stresan i sve od pocetka ide kao skolski pa se nadam da ce napokon svanut sunce i da ugledam plus, pa betu i onda srceko... Mozda sam zlocesta al plus me bas i ne zadovoljava jer sam imala 4 spontana prije ivf tako svaki put kazem ako nece završiti sretnom i zdravom bebom bolje da plus i ne vidin.
Petra31 ma nek ti beta bude lijela velika! 🤞🤞🤞🤞🤞
Oopaaa pa ovdje se bas naredalo pluseva… Jako pozitivno i fino!
Angie definitivno je to plus! I to jako lijep! Ma nek ti ej sretno zeno dalje! Kad vadis betu?
Marijamagda hvala! Nadam se da bude. Ovaj put mi je nekako najmanje stresan i sve od pocetka ide kao skolski pa se nadam da ce napokon svanut sunce i da ugledam plus, pa betu i onda srceko… Mozda sam zlocesta al plus me bas i ne zadovoljava jer sam imala 4 spontana prije ivf tako svaki put kazem ako nece završiti sretnom i zdravom bebom bolje da plus i ne vidin.
Grizli slazem se stobom
Sve me nesto strah
Sretna sam zbog pluseva,ali jos treba vidjeti betu,ultrazvuk
Strah postoji
4.30 je jutros ne mogu da spavam. Probudila me zelja da test uradim. Od jucer imam smedji blagi iscjedak, bas tamno smedje ko zahrdjalo i ima cudan miris. Prvo sam se sokirala a onda pomislim da nije implantacijsko. Ustanem sad i test uradim 9dnt. Recite mi je li me oci varaju???
Cestitam 😍😍😍😘Sretnoo
Drage moje ja sam još u šoku. Opet cu sutra ponoviti :) Beta mi je u subotu 11.05. (11dnt) danas 9dpt. Vraćena su mi 2 smrzlića. Meni su u decembru 2018 izvađena oba jajovoda, jer su bili teško začepljeni i da nisam odmah krenula na IVF ne znam kako bih se s psihom izborila. Ali vodila me jedna izreka: Sve je u Bozijim rukama, On kad kaže BUDI, i cvijet iz kamena procvjeta. :) Ajjjj u šoku sam!
Grizli Da li si radila trombofiliju? Chesto 1 aspirin dnevno sredi stvar da ne dodje do spontanih. Ako nisi, OBAVEZNO uradi!
Čestitam 😊😊 Odmah se sjetim svog prvog plusića sa istim ovim testom 😄 Sretno dalje 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji