Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marijamagda
    07. Svibanj 2019. 19:47

Moja beta 52,4. 
    Ne znam šta da kažem. Mislila sam da ću da se radujem ali sad se bojim.  DelujE mi mala ali jedino mi preostaje  da se nadam da se duplira za dva dana.

• Ana41
    07. Svibanj 2019. 20:12

Marijamagda Sjajno!! Raduj se 'trudnice'! \o/ 
    Ovu skalu sam iskopala na nekom forumu i chesto nailazila na nju pa evo je i ovde :)

Beta po danima
    Beta po danima
    mimimimi
    07. Svibanj 2019. 20:37

Lala27

Zanima me kako su moje trudnice, Mimimimii Bubamarica 😊

Ejjj evo me draga... Danas čuli srčeko😍😍😍 ali sam jakooooooo zbunjena jer kaze da sam 7tt. 11mm je bebica ali kako tako računa 🤔
    Ako je ET bio 4.4. 🤔 embrio je bio od novembra pa do 4.4 aprila zamrznut kako se to računa onda, koje je veličine embrio pri transferu baš sam zbunjena 🤔
    Siptoma nemam sem malo bolne grudi i bradavice i možda malo više umorna..😊
    Kako mi ti?? 🥰😘😘😘❤

• Lala27
    07. Svibanj 2019. 20:57

Marijamagda

Moja beta 52,4.
    Ne znam šta da kažem. Mislila sam da ću da se radujem ali sad se bojim. DelujE mi mala ali jedino mi preostaje da se nadam da se duplira za dva dana.

Manja jeste, ali ne mora to značiti ništa loše, bitno je da za dva dana poraste, da se duplira, navijam za to 😊

• Lala27
    07. Svibanj 2019. 21:02

mimimimi

Lala27

Ejjj evo me draga… Danas čuli srčeko😍😍😍 ali sam jakooooooo zbunjena jer kaze da sam 7tt. 11mm je bebica ali kako tako računa 🤔
    Ako je ET bio 4.4. 🤔 embrio je bio od novembra pa do 4.4 aprila zamrznut kako se to računa onda, koje je veličine embrio pri transferu baš sam zbunjena 🤔
    Kako mi ti?? 🥰😘😘😘❤

Divno, jao, to srce toliko uljepša dan, kako kuca tako malo i hrabro 😄 Joj, pa ne znam, meni je na dan uz rekla da sam po uz trudna 6+1, a po zadnjoj menstruaciji 5+6, a beba je bila 3.7 mm i rekla je da je sve u redu, lijepa trudnoća. E sad pošto je tebi veća bebica i prije si imala transfer, onda je valjda dobro izračunala

• Tačkica
    07. Svibanj 2019. 21:07

Ana41

Ovu skalu sam iskopala na nekom forumu i chesto nailazila na nju pa evo je i ovde :)

Super je ova skala sa vrijednostima.
    Ja sam danas završila u bolnici, dobila bolove i blagu sukrvicu( koja je sva sreca prestala)... Dodjem na UZV i dr mi kaze da ima nesto, bebac se zahvatio i da je najbolje da ostanem u bolnici! 😊
    Prvo sam bila luda od straha, sada od sreće. I nakon par sati još uvjek drhtim.
    Mislim da osoblje misli da nisam sva svoja 😂😁

mimimimi
    07. Svibanj 2019. 21:08

Lala27

mimimimi

Lala27

Ejjj evo me draga… Danas čuli srčeko😍😍😍 ali sam jakooooooo zbunjena jer kaze da sam 7tt. 11mm je bebica ali kako tako računa 🤔
    Kako mi ti?? 🥰😘😘😘❤
    Divno, jao, to srce toliko uljepša dan, kako kuca tako malo i hrabro 😄 Joj, pa ne znam, meni je na dan uz rekla da sam po uz trudna 6+1, a po zadnjoj menstruaciji 5+6, a beba je bila 3.7 mm i rekla je da je sve u redu, lijepa trudnoća. E sad pošto je tebi veća bebica i prije si imala transfer, onda je valjda dobro izračunala

Ma rasplakala sam se kao dijete 😍😍
    Jaoooo mrvice mala joj kako divno drago mi je da je i kod tebe sve u redu i držim vam fige i dalje da tako ljepo ide i dalje 🥰❤❤
    Ma u mene doko neki čudan lik čak je i rekao uzmimo od prilike 20.3 menga a meni 17.3 bila i po tom računao ali beba 11mm odgv. 7tt kako sam čitala ali mi nije jasno kako jedino ako embrij je bio veći pri zamrzavanju pa tako ili je brzo rastao pojma nemam ja sam zbunjena a i presretna😍❤

• Lala27
    07. Svibanj 2019. 22:17

Tačkica

Ana41

Ja sam danas završila u bolnici, dobila bolove i blagu sukrvicu( koja je sva sreca prestala)… Dodjem na UZV i dr mi kaze da ima nesto, bebac se zahvatio i da je najbolje da ostanem u bolnici! 😊

Eeej, pa tebe osjećaj nije prevario, znala si da je ovaj put uspjelo 😄 Mnogo mi je drago, samo se čuvaj i sve će biti dobro, čestitam 😊

• Lala27
    07. Svibanj 2019. 22:21

mimimimi

Lala27

mimimimi

Lala27

Kako mi ti?? 🥰😘😘😘❤
    Ma rasplakala sam se kao dijete 😍😍
    Jaoooo mrvice mala joj kako divno drago mi je da je i kod tebe sve u redu i držim vam fige i dalje da tako ljepo ide i dalje 🥰❤❤
    Ma u mene doko neki čudan lik čak je i rekao uzmimo od prilike 20.3 menga a meni 17.3 bila i po tom računao ali beba 11mm odgv. 7tt kako sam čitala ali mi nije jasno kako jedino ako embrij je bio veći pri zamrzavanju pa tako ili je brzo rastao pojma nemam ja sam zbunjena a i presretna😍❤

Hvala ti, nadam se da hoće, držim nam fige 😆 A zaboravila sam ti napisati kako sam ja, imala sam mučnine par dana, sva hrana mi se gadi, meso naročito 😲 Danas mi je malo bolje, pa se nadam da prolazi. A ovako inače bole me grudi i bradavice, često piškim, umorna sam i kad ništa ne radim 😁 Nemoj se time opterećivati, bitno je da srculence kuca, pa polako sve ostalo 😄

• Tačkica
    07. Svibanj 2019. 23:17

Lala27

Tačkica

Ana41

Ja sam danas završila u bolnici, dobila bolove i blagu sukrvicu( koja je sva sreca prestala)… Dodjem na UZV i dr mi kaze da ima nesto, bebac se zahvatio i da je najbolje da ostanem u bolnici! 😊
    Eeej, pa tebe osjećaj nije prevario, znala si da je ovaj put uspjelo 😄 Mnogo mi je drago, samo se čuvaj i sve će biti dobro, čestitam 😊

Daaaaa, ovaj put sam toliko verovala da će sve biti ok i jeste! 
    Sutra će mi vaditi betu. Imam neku tremu, ali biće sve ok. 
    Još samo da stomak prestane bolucka ti i sve je divnoooo! 
    Hvalaaaa ti. 😊😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.