Devojke :)
Nije velika ali je pozitivna ... 6,58 :)
Poslala sam doktoru da vidimo shta ce da kaze :) Chekam njegov odgovor a kapiram da treba da je ponovim za par dana da vodim jel raste 😊
Ana41ako sam dobro shvatila tebi je danas 14 ili 15 dnt 3 dnevnog?! Zao mi je ako ti zbog mene potonu ladje al ovo nije dobar rezultat. Rekla bi da je u pitanju biokemijska a ne uredna trudnoca. Prosjecna vrijednost za 15 dana je visa od 50 svakako, a ovo tvoje je bas nisko. Nadam se d aipak grijesim i da je to tvoje malo uspjesno cudo. Javi sto ti kaze dr.
Petra31 koja lijepa betica! Bravo! Cestitam
Grizli 14. dan od et. Transfer dvodnevnog embria. :) Mala je beta...chekam chekam shta se doca da kaze svakako.
Marijamagda 😞😞 bash mi zao… :/
Inache nisam chitala o toj biohemijskoj..?
Grizli draga to je kada se zakaci i krene da se luci betahcg pa iz nekog razloga embrion propadne.
Niko ne zna pravi razlog. KazU da je u 50÷ slučajeva dešavaju biohemijske trudnoće.
U svakom slučaju sad bar znam da može da se zakaci. Možda je i bolje sto vi radite bete 3.nedelje a kod nas u Sr rade se 2.nedelje. Od et. I ja da sam radila nakon 21 dana ne bih ni znala da je beta padala. Ana41 ni meni se ne svidja tvoja beta. Ali se nikad ne zna. Reči će ti doktor šta da radiš. Javi nam obavezno.
Petra čestitam, prekrasna beta!! Koji dan ti je danas?
Ana 41, nažalost mislim da je to biokemijska..
Ana 41, nažalost mislim da je to biokemijska..
Znachi, ako je biokemijska za dva dana kad uradim novu betu vrednost treba da bude manja? :)
Da. Kao kod mene draga moja.
A ako se duplira onda je ok.
Borba, samo mi to ostaje.
..tri godine pokushavanja..i na kraju je digla ruke! Pomirila se sa chinjenicom da ne moze da ostane trudna..i shta da ti kazem Marijamagda, evo je u petom mesecu lepe trudnoce i to prirodno su ostali trudni kad su prestali da rade ba tome 😊
I zato nemoj se deprimirash, glavu gore, mora biti! :*
Sortiraj odgovore
Najstariji