Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    07. Svibanj 2019. 23:23

Tačkica

Lala27

Tačkica

Ana41

Marijamagda Sjajno!! Raduj se 'trudnice'! \o/
    Ovu skalu sam iskopala na nekom forumu i chesto nailazila na nju pa evo je i ovde :)

Super je ova skala sa vrijednostima.
    Ja sam danas završila u bolnici, dobila bolove i blagu sukrvicu( koja je sva sreca prestala)… Dodjem na UZV i dr mi kaze da ima nesto, bebac se zahvatio i da je najbolje da ostanem u bolnici! 😊
    Prvo sam bila luda od straha, sada od sreće. I nakon par sati još uvjek drhtim.
    Mislim da osoblje misli da nisam sva svoja 😂😁

Eeej, pa tebe osjećaj nije prevario, znala si da je ovaj put uspjelo 😄 Mnogo mi je drago, samo se čuvaj i sve će biti dobro, čestitam 😊

Daaaaa, ovaj put sam toliko verovala da će sve biti ok i jeste!
    Sutra će mi vaditi betu. Imam neku tremu, ali biće sve ok.
    Još samo da stomak prestane bolucka ti i sve je divnoooo!
    Hvalaaaa ti. 😊😘

Da, stvarno se sjećam da jesi, svaka čast 😊 Sve je to normalno, vremenom će proći, bitno da je beban tu 😍 Odmaraj i misli samo na ove divne vijesti 😊

• petra31
    07. Svibanj 2019. 23:33

Tačkica

Ana41

Ovu skalu sam iskopala na nekom forumu i chesto nailazila na nju pa evo je i ovde :)

Ja sam danas završila u bolnici, dobila bolove i blagu sukrvicu( koja je sva sreca prestala)… Dodjem na UZV i dr mi kaze da ima nesto, bebac se zahvatio i da je najbolje da ostanem u bolnici! 😊

Ajmeee tackicee cestitam😍😍😍
    Bas sam sretna 
    Drzi mi se😘😘😘

• petra31
    07. Svibanj 2019. 23:34

Marijamagda

Moja beta 52,4.
    Ne znam šta da kažem. Mislila sam da ću da se radujem ali sad se bojim. DelujE mi mala ali jedino mi preostaje da se nadam da se duplira 

Drzim palceve da sve bude ok😘😘

• Marijamagda
    08. Svibanj 2019. 00:20

Hvala drage moje. Javljam vam se i pratim vas.
    Tačkice bravo.
    Ana41 navijam za tebe. I javi nam lepe vesti.

• Angie
    08. Svibanj 2019. 07:51

Drage žene, danas mi je 8 dnt, od jučer imam osjećaj da ću procuriti međutim izlazi samo malo bijelog kremastog iscjedka. Nisu ostaci utrića, oni mi se čine drugačiji, njih sam dosad apsolvirala. Jutros sam primila Progesteron depo injekciju (po terapiji) i pomalo osjećam bolove s desne strane abdomena. Ne znam sta znaci ovaj iscjedak?

• Tačkica
    08. Svibanj 2019. 09:25

petra31

Tačkica

Ana41

Ajmeee tackicee cestitam😍😍😍
    Bas sam sretna
    Drzi mi se😘😘😘

Hvalaaaaaaa Petra31.
    Jutros mi izvadili betu, jos samo da mi ona dodje kako treba....! 
    😘😘😘

sierrav
    08. Svibanj 2019. 09:59

Pozdrav svima,jucer sam bila na transferu,od simptoma nemam nista  cak sam se ispuhala jer sam od stimulacije bila ko bacvica.
    Meni embriolog rekao da ne sjedim duze od 2h na dan i da ne dizem nis tesko,cak je malo negodovao kad sam rekla da sad moram voziti za rijeku
    Ugl.curke nova sam u ovome nadam se da ce svi ubrzo vidjeti 3 broja i da ne ispalimo na zivce ove dane
    Meni je 20.5 dan za betu

• petra31
    08. Svibanj 2019. 11:32

Tackice sretnoo
    Javiii
    Drzim palceve za veliku betu😍😍
    Pitanje ako netko zna...
    Kako se racuna trudnoca po tjednima od dana et ili punkcije ili zadnjem?
    Pa molim cure koje su u Ri nakon vađene bete za koliko dana su vas narucili na pregled za povrdu trudnoce
    Malo sam sve to citala i sve me buni

Grizli
    08. Svibanj 2019. 19:34

Tackice jesi dobila nalaz?
    Marijamagda koji dan ciklusa ti je tj. Prije koliko si imala transfer? Ddzim 🤞🍀 da se dupla.
    Petra31 trudnoca se racuna od zadnje menstruacije najcesce koliko sam ja njih shvatila na humanoj jer se punkcija racuna kao ovulacija.
    Evo da se prikljudim temi cekalica bete od danas... Slijedi dugih 3 tjedna cekanja - 29.5. 

• Lala27
    08. Svibanj 2019. 20:14

Angie

Drage žene, danas mi je 8 dnt, od jučer imam osjećaj da ću procuriti međutim izlazi samo malo bijelog kremastog iscjedka. Nisu ostaci utrića, oni mi se čine drugačiji, njih sam dosad apsolvirala. Jutros sam primila Progesteron depo injekciju (po terapiji) i pomalo osjećam bolove s desne strane abdomena. Ne znam sta znaci ovaj iscjedak?

I ja sam to imala, imam i sad u trudnoći, zato se ne sikiraj 😆 Čitala sam da je to normalno sve dok je bijeli i ne osjeti se nikakav miris 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.