Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tačkica
    09. Svibanj 2019. 12:59

Lala27

Tačkica

Cure, dobila sam nalaz bete. 3000 i nesto… Ne zampatih tačnu cifru…
    Danas me zaboli stomak, prokrvarila.. Oduzela se…. Sve se smirilo… Sada stomak opet bolucka…. Ludnica!
    Beta je odlična 😊 A za ovo se ne brini, sve to bude normalno, može biti neki hematom. Ležiš li još u bolnici?

Još sam u bolnici. Lezim, ne ustajem, ne trepćem... Ne disem... 😁
    Smirena sam, samu sebe iznenadila. 
    Malo me brine samo kada odem do toaleta da piskim i obrišem se, baš je neugodan miris.... Pa se nadam da mi je to od urina koji nije baš idealan. 
    Hvala Vam mnogo curke moje na podršci! 
    Izgleda da je ova godina bila poprilično srecna😊
    Ja opet ne odustajem i baaaaaas vjerujem da će sve do kraja biti dobro! I da cu svoju bebu da držim za koji mjesec u naručju! 😊😊😊

• Tačkica
    09. Svibanj 2019. 13:04

petra31

Grizli
    Lala i ostali hvala na odgovoru
    Znaci ako sam stvarno trudna 19.04 je bio transfer,a zadnja m 06.04
    To bi znacilo da sam trudna 5 t?

To znači da si trudna tacno 5nedelja i 3 dana!😊😊😊
    A svima se računa od prvog dana poslednje menstruacije, bez obzira jesi prirodno ostao trudna ili je u pitanju IVF. 
    Hvala ti za podršku! 😘😘😘

• Ema1987
    09. Svibanj 2019. 13:35

Cure  nova sam na ovoj temi ali nisam na forumu ali vas pratim. Vidim ima novopečenih trudnica (čestitam :)) I trebam vaš savjet... Danas mi je 7dnt 2 blastociste i sad stavljam utrogestan kad ono jedva ga stavim, sve se stislo i osjetim cerviks, onako tvrd..  Uz to, nestali simptomi . To je to, jel tako? Jer imala sam prošli put spontani i znam dok sam ih stavljala, bilo mi je skroz drugačije dolje . Baš sam u bedu sad.. 

Grizli
    09. Svibanj 2019. 19:22

Ana41 hvala na savjetu obavili mi pretraga more jedno u ove sad vec 3 godine. Pai-1 heterozigot sam, u ovom postupku su mi uveli aspirin 100, decortin i crinone. Do sad sam samo 1 imala andol i crinone, ostale pute samo crinone. Nalazi svi onako ok su mi vise menje nista extra lose i povezano tako da se zezam da smo sad u postupku sa terpaijom dok kokos ne nabode zrno.
    Tackica moguce je da mokraca ima nuogodan miris ako imas bakterije. Drzim fige da sve bude super i da tegobe prestanu sto prije. Sretno
    Ema ne znam bas dal je to to gotovo, jer ja doduse stavljam crinone stapic al primjetila sam da u ciklusima kad nije uspjelo sam 8dnt mogla puno laganije staviti stapic u rodnicu. Osjecaj kao da je ulazio lakse i ima vise mjesta onda. Tako da ne znam sto bi ti rekla. To sto su nestali simptomi nek te ne brine zna se i to dogoditi. Sretno! Planiras raditi test uskoro?

• Ema1987
    09. Svibanj 2019. 22:09

Pomirila sam se s činjenicom da mi je najbolje čekati.. Planiram betu u ponedjeljak ako ne procurim prije. Imala sam 3 postupka sa utrogestanima, 2 procurila 13 i 14 dan, a u zadnjem sam 13 dan imala implatancijsko koje nije dobro završilo tako da od sutra kreće moja muka.. Javim se u svakom slučaju :) 

• Ana41
    10. Svibanj 2019. 07:16

Devojke, dan za Betu je stigao! Javljam rezultat chim bude 
    Grizli drago mi je da pijesh aspirin, ovaj ciklis ce ti biti dobitni, videcesh! 😊

• Marijamagda
    10. Svibanj 2019. 07:52

Drage moje, moja beta je pala. 
    Ništa od ovog pokušaja. 
    Ne mogu da opišem koliko mi je tesko. 
    Ovo mi se prvi put desava ta biohemijska.  
    Još jedan udarac al idemo dalje. 

Grizli
    10. Svibanj 2019. 08:17

Ana41 hvala za dobrim zeljama! Drzim 🤞 za veliku i pravilnu betu kod tebe. Cekam rezultat jel znas kad bi kogla saznati?
    Marijamagda zao mi je da je biokemijska kod tebe! Jesi imala kakvu terpaiju nakon trnasfera osim progesterona? Drzi se! 

• Marijamagda
    10. Svibanj 2019. 08:49

I ja čekam Ana41. Imala  svašta.  DeksazOn, ,neke vitamine, fraksiparin i dva puta injekciju Ovitrelle.  

• Ana41
    10. Svibanj 2019. 08:55

Marijamagda 😞😞 bash mi zao... :/
    Inache nisam chitala o toj biohemijskoj..?
    Grizli rekoshe mi da ce biti danas ali ne i kad. Svakako mi stizu rezultati na mail pa javljam odma...Mada ja od simptoma nemam ama bash nishta ovih dana tako da sumnjam ..ali ajde, videcemo :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.