Mene takva trema drma da ne mogu da opišem.
Strah me da kupim test a kako ću sutra krv da dam to tek pojma nemam.
Joj javi se ovde pliz ako uradiš taj test. ❤❤
Negativan :)
Sad izbrojah dane od et...ako se ne rachuna dan transfera ja sam onda tek 10. :) Ima nade \o/
Negativan :)
Sad izbrojah dane od et…ako se ne rachuna dan transfera ja sam onda tek 10. :) Ima nade \o/
Moguće da je rano, a i nije prvi jutarnji urin, iz kog je najbolje raditi 😀 Kad je beta?
Moguće da je rano, a i nije prvi jutarnji urin, iz kog je najbolje raditi 😀 Kad je beta?
Ma totalno pogreshih! 😂 I embrion u sushtini nije bio star 3 dana vec 2 ...tako da beta 10.05. najpametnije 😊
A da mi je muka muka mi je ko da sam trudna! Haos 😁
Pozdrav ruška, i kod mene je ista situacija. Sutra ću znat kad idem na fet. 😉
Ja npr. do sad nisam imala svježi transfer nego samo jedan fet, koji nije upalio. Što ne znači da tebi neće. Samo misli pozitivno. Al više inf možeš dobit na drugoj temi, potpomognuta oplodnja vol. 2.
Ok hvala i sretno🙂
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Moguće da je rano, a i nije prvi jutarnji urin, iz kog je najbolje raditi 😀 Kad je beta?Ma totalno pogreshih! 😂 I embrion u sushtini nije bio star 3 dana vec 2 …tako da beta 10.05. najpametnije 😊
A da mi je muka muka mi je ko da sam trudna! Haos 😁
Ma da 😀 Još dvodnevni. Ja sam sa petodnevnim radila test 10 dnt iz prvog urina, a betu 12 dnt, tako da je tebi baš rano 😊
Ima puno ovde primera da im je test bio negativan jednog dana a kasnije pozitivan.
Držimo fige. Za jutarnji urin !
Nema pravila..tako da je sve vrlo individualno!
Moja beta je bila 1800 pa je nakon dva dana pala na 1400, tako da ništa ovaj put...unatoč pozitivnim testovima..
Drž'te se i samo hrabro i pozitivno!
Moja beta je bila 1800 pa je nakon dva dana pala na 1400, tako da ništa ovaj put…unatoč pozitivnim testovima..
Drž'te se i samo hrabro i pozitivno!
Jaoo, pa šta se desilo? Moja je bila 590 i rekli su da ne moram ponavljati, jer ne može toliko visoko biti a da je lažna trudnoća, ali sam svakako zbog sebe ponovila. Mnogo mi je žao😥
Moja beta je bila 1800 pa je nakon dva dana pala na 1400, tako da ništa ovaj put…unatoč pozitivnim testovima..
Drž'te se i samo hrabro i pozitivno!Jaoo, pa šta se desilo? Moja je bila 590 i rekli su da ne moram ponavljati, jer ne može toliko visoko biti a da je lažna trudnoća, ali sam svakako zbog sebe ponovila. Mnogo mi je žao😥
Ne znam, Valjda ću sutra biti pametnija, vjerojatno će mi dati još jednom da uradim betu radi svakog slučaja ali šanse su nikakve. Ja osobno nisam osjetila ništa, nikakve promjene. Dapače, nakon prve bete sam je još umirila i opustila.
Hvala ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji