Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marijamagda
    10. Svibanj 2019. 14:39

Znam draga moja.... Ja skoro pet godina. 
    😣
    I još ne odustajem.
    Kad ce da se javi tvoj doktor? 

• Ana41
    10. Svibanj 2019. 15:41

Marijamagda Upravo mi se javio doktor, kaze da uradim u nedelju betu i naravno dve opcije su u igri. Ili smo uhvatili danas pad bete ILI se ova moja 'devojchica ' malo kasnije zakachila pa u nedelju bude rast bete \o/ Tako da, josh smo u igri 😊 Doktor isto drzi fige!

• Tačkica
    10. Svibanj 2019. 15:53

petra31

Cure vadila sam betu
    Rezultat 2564😍

Divnoooooooooo.... 😘

• fatamorgana
    10. Svibanj 2019. 15:54

Česititam na svim pozitivnim betama Tačkice, Petra31, Ana 41... <3
    Držim fige da sve bude uredno i školski!
    I ja sam čitala da su više od 50% trudnoća otpada na biokemijske. Užasne su, obraduju te i onda kao hladan tuš...bam! Tako je, ako se uredno beta smanjuje onda je biokemijska.... a ako raste ali nepravilno odnosno ne duplira se, zna biti izvanmaternična... 

• Ana41
    10. Svibanj 2019. 16:03

Fatamorgana A bre  bre :)) Sad moram razmishljati i o izvanmaterichnoj!! Ahahaha...Shalim se ja malo ali stvarno nam nije lako koliko scenarija moze biti, uzas! :) 

• fatamorgana
    10. Svibanj 2019. 16:12

Ana41

Fatamorgana A bre bre :)) Sad moram razmishljati i o izvanmaterichnoj!! Ahahaha…Shalim se ja malo ali stvarno nam nije lako koliko scenarija moze biti, uzas! :)

Na boj se! Bit ce tebi sve u redu, vidit ćeš... :) Misli pozitivno!
    Meni je možda izvanmaternična, zato sam to ubacila.... ;) prvo sam mislila da je spontani, pa biokemijska, iako je to nešto slično... Prvi mi je put pa mi je sve ovo, a već sam prošla sve opcije haha :( moram se malo nasmijat!

• Ema1987
    10. Svibanj 2019. 19:32

Ana41

Ema1987

Ana 41, nažalost mislim da je to biokemijska..
    Znachi, ako je biokemijska za dva dana kad uradim novu betu vrednost treba da bude manja? :)

Sve ispod 5 se ne smatra trudnoćom..

10. Svibanj 2019. 19:56

Ana, upadam kao padobranac no.. Beta je zbilja premala.. Jesi li mozda nakon transfera dobila neku injekciju za potporu tj. implantaciju, jer te i injekcije mogu sadrzavati hormon hcg koji opada pa je jos detektirana u toj maloj kolicini... 

• Ana41
    10. Svibanj 2019. 21:06

4. Dan od et sam primila Dipherelin. Gledam po netu, ne povezuju ga sa pozitivnom betom... Vishe ni ja ne znam, dosta je chitanja, u nedelju beta shta bude rekla to je to....
    Hvala svakako svima na podrshci, javljam chim stignu rezultati! 😊

• petra31
    10. Svibanj 2019. 22:43

Ema1987

Petra čestitam, prekrasna beta!! Koji dan ti je danas?
    Ana 41, nažalost mislim da je to biokemijska..

Hvala
    19.04.je bio ET
    21 dan 
    Valjda tako mora biti beta za to vrijeme
    Neznam🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.