Marijamagda.. Ne znam zashto ali oseca se neka smirenost kod tebe i ubedjena sam da ce ovaj put da vam uspe!!
Danas sam se chula sa dve 'nove' prijateljice koje su radile transfer kad i ja (delile smo istu sobu) znachi ni jedna nema nikakve simptome, bash isto opisuju kao i ti tako da bice da to sve bash kako treba! Grudi definitivno kasnije pochinju da bole, tamo od pete nedelje/sheste…muchnina..lepo nam je Lala objasnila (i hvala Lala!)
Samo opushteno Marijamagda.. 😊
Nema na čemu, stvarno je tako, ali razumijem da sad želite bilo kakav znak, tako sam i ja isto, ali sad gledam iz druge perspektive, pa sam vam to htjela prenijeti 😊
Marijamagda ..meni chudno, isti dan smo radile transfer (danas nam je 10.dan) i isto smo imale transfer embria od 3 dana i tebi je na 12.dan beta a meni doktor rekao da uradim nakom 14 dana od transfera, ne pre..Hm :)
Marijamagda ..meni chudno, isti dan smo radile transfer (danas nam je 10.dan) i isto smo imale transfer embria od 3 dana i tebi je na 12.dan beta a meni doktor rekao da uradim nakom 14 dana od transfera, ne pre..Hm :)
Meni su rekli 12.dan od transfera prva beta. Dan transfera ne računaš. Nakon 2 dana ponovo beta, dakle 14. dana, da vide da li se lepo duplira.
Već 12.dana se vidi neka vrednost, tj.da li je uspelo. Ja sam čula da neke klinike odrede dan za betu nakon 21.dan što mislim da je za vto i psihu žena previše. ..
Meni su rekli 12.dan od transfera prva beta. Dan transfera ne računaš. Nakon 2 dana ponovo beta, dakle 14. dana, da vide da li se lepo duplira.
Već 12.dana se vidi neka vrednost, tj.da li je uspelo. Ja sam čula da neke klinike odrede dan za betu nakon 21.dan što mislim da je za vto i psihu žena previše. ..
21! :O Ma kakvi, previshe, slazem se :) ideja 12./14. dan mi se svidja skroz, pametno.
Ure svaka klinika ima drukcija pravila za betu. Npr ja sam na kbc rijeka i tamo betu imamo za vaditi tek 3 tjedna nakon transfera bez obzira dal je transfer 2, 3 dnevnog ili blastice.
Pozdrav svima,za vikend idem na fet,sutra ću točno saznati koji dan.čitam malo po netu da je veća uspješnost feta nego et-a. Koje je vaše iskustvo?
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Pozdrav ruška, i kod mene je ista situacija. Sutra ću znat kad idem na fet. 😉
Ja npr. do sad nisam imala svježi transfer nego samo jedan fet, koji nije upalio. Što ne znači da tebi neće. Samo misli pozitivno. Al više inf možeš dobit na drugoj temi, potpomognuta oplodnja vol. 2.
Žene, cekalice bete.. kako ste danas?
Mene po malo zaboli stomak kojeg osećam konstantno ova zadnja nekoliko dana. Bolovi su blagi inače. Od ostalog prisutna je malo nervozan i po malo grudi. I ništa više.
Žene, cekalice bete.. kako ste danas?
Mene po malo zaboli stomak kojeg osećam konstantno ova zadnja nekoliko dana. Bolovi su blagi inače. Od ostalog prisutna je malo nervozan i po malo grudi. I ništa više.
Ja sam se danas tootalno nadula! Evo me na poslu i morala da otkopcham pantalone i isto to kao kod tebe, blage bolove chas donji deo ledja chas jajnici i donji deo stomaka me zigne blago.
Grudi isto neshto malo, nishta spec. Mislim da cu danas chisto iz zabave da uradim test kucni...umishljam da mi je i blago muka danas a znam da je rano za te simptome! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji