Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    05. Svibanj 2019. 12:30

🤞 Znam da je uzasno tesko cekanje! Al drzi se! 

• Marijamagda
    05. Svibanj 2019. 12:49

MeNi ponovo krenuli bolovi ko da ću da dobijem.
    Jao ovo je da izludis.  

• Ana41
    05. Svibanj 2019. 12:52

Marijamagda

MeNi ponovo krenuli bolovi ko da ću da dobijem.
    Jao ovo je da izludis.

Ako ti je za utehu i mene neshto pochelo da shtipa u donjim ledjima a sutra je M dan .... Drzi se!!  Ne daj se ! 😊

• Marijamagda
    05. Svibanj 2019. 13:44

Ana i mene je 10.dan a dan za M je već prošao jer su mi ciklusi kraci. 
    Ja nemam temperaturu,  nisam ni merila od početka.  Čisto od juče i danas znam da nemam. Isto kao i ti koristim utrogestan. 
    Izdržale smo dosta izdrzacemo i ova nekoliko dana. 
    Zaista ima raznih iskustava, ja nisam prvi put u ovome tako da sam puno tudjih  beta ispratila. Sačekaću još par dana pa vadim krv.  

• Ana41
    05. Svibanj 2019. 14:31

Marijamagda ...mozda cu za 2 dana testic da uradim..ne znam da li cu moci do Bete da izdrzim da ga ne uradim...Svaka tebi chast! 😊

• Lala27
    05. Svibanj 2019. 15:32

Drage moje, pratim vas i dalje i želim vam puno sreće sa betama i testovima 😊 Ja sam sedma nedelja, i mogu vam reći da i dalje ponekad imam kao menstrualne bolove, to je sasvim normalno nakon stimulacije. Zato se nemojte previše zamarati time, sve je to od hormona. Opustite se i čekajte vaše rezultate, jer je jedino to sigurno. Ja sad tek imam simptome trudnoće, mučnine, umor, bol u donjem dijelu leđa. Sa srećom svima 😊😊

• Marijamagda
    05. Svibanj 2019. 16:24

Hvala Lala27.  
    Tebe želim lepu trudnocu.
    Ne znam šta da ti kažem.  Jako sam se uplašila što ništa drugo i novo ne osećam.  Grudi baš slabo, cini mi se da nemam temperaturu, ništa novo i specifično osim tog bola oko materice. 
    Ovo je treći transfer, puno je već vremena prošlo. .. polako gubim nadu, već mi je 39.godina a iza mene 4 godine borbe  😮 

• Lala27
    05. Svibanj 2019. 16:33

Marijamagda

Hvala Lala27.
    Tebe želim lepu trudnocu.
    Ne znam šta da ti kažem. Jako sam se uplašila što ništa drugo i novo ne osećam. Grudi baš slabo, cini mi se da nemam temperaturu, ništa novo i specifično osim tog bola oko materice.
    Ovo je treći transfer, puno je već vremena prošlo. .. polako gubim nadu, već mi je 39.godina a iza mene 4 godine borbe 😮

Naravno, razumijem to, ali eto i meni su svi simptomi prestajali negdje oko 7-8 dnt, pa evo ipak mi je dobar rezultat 😊 Mislim, simptomi su nekako bili sve blaži, nisu ni sad skroz nestali. Kada radiš test ili betu? Nemoj se sikirati❤️

• Ana41
    05. Svibanj 2019. 17:29

Marijamagda.. Ne znam zashto ali oseca se neka smirenost kod tebe i ubedjena sam da ce ovaj put da vam uspe!!
    Danas sam se chula sa dve 'nove' prijateljice koje su radile transfer kad i ja (delile smo istu sobu) znachi ni jedna nema nikakve simptome, bash isto opisuju kao i ti tako da bice da to sve bash kako treba! Grudi definitivno kasnije pochinju da bole, tamo od pete nedelje/sheste...muchnina..lepo nam je Lala objasnila (i hvala Lala!)
    Samo opushteno Marijamagda.. 😊 

• Marijamagda
    05. Svibanj 2019. 18:02

Drage moje,  uopšte nisam smirena i moja beta je 12.dana od transfera.  Znaci utorak 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.