MeNi ponovo krenuli bolovi ko da ću da dobijem.
Jao ovo je da izludis.
MeNi ponovo krenuli bolovi ko da ću da dobijem.
Jao ovo je da izludis.
Ako ti je za utehu i mene neshto pochelo da shtipa u donjim ledjima a sutra je M dan .... Drzi se!! Ne daj se ! 😊
Ana i mene je 10.dan a dan za M je već prošao jer su mi ciklusi kraci.
Ja nemam temperaturu, nisam ni merila od početka. Čisto od juče i danas znam da nemam. Isto kao i ti koristim utrogestan.
Izdržale smo dosta izdrzacemo i ova nekoliko dana.
Zaista ima raznih iskustava, ja nisam prvi put u ovome tako da sam puno tudjih beta ispratila. Sačekaću još par dana pa vadim krv.
Marijamagda ...mozda cu za 2 dana testic da uradim..ne znam da li cu moci do Bete da izdrzim da ga ne uradim...Svaka tebi chast! 😊
Drage moje, pratim vas i dalje i želim vam puno sreće sa betama i testovima 😊 Ja sam sedma nedelja, i mogu vam reći da i dalje ponekad imam kao menstrualne bolove, to je sasvim normalno nakon stimulacije. Zato se nemojte previše zamarati time, sve je to od hormona. Opustite se i čekajte vaše rezultate, jer je jedino to sigurno. Ja sad tek imam simptome trudnoće, mučnine, umor, bol u donjem dijelu leđa. Sa srećom svima 😊😊
Hvala Lala27.
Tebe želim lepu trudnocu.
Ne znam šta da ti kažem. Jako sam se uplašila što ništa drugo i novo ne osećam. Grudi baš slabo, cini mi se da nemam temperaturu, ništa novo i specifično osim tog bola oko materice.
Ovo je treći transfer, puno je već vremena prošlo. .. polako gubim nadu, već mi je 39.godina a iza mene 4 godine borbe 😮
Hvala Lala27.
Tebe želim lepu trudnocu.
Ne znam šta da ti kažem. Jako sam se uplašila što ništa drugo i novo ne osećam. Grudi baš slabo, cini mi se da nemam temperaturu, ništa novo i specifično osim tog bola oko materice.
Ovo je treći transfer, puno je već vremena prošlo. .. polako gubim nadu, već mi je 39.godina a iza mene 4 godine borbe 😮
Naravno, razumijem to, ali eto i meni su svi simptomi prestajali negdje oko 7-8 dnt, pa evo ipak mi je dobar rezultat 😊 Mislim, simptomi su nekako bili sve blaži, nisu ni sad skroz nestali. Kada radiš test ili betu? Nemoj se sikirati❤️
Marijamagda.. Ne znam zashto ali oseca se neka smirenost kod tebe i ubedjena sam da ce ovaj put da vam uspe!!
Danas sam se chula sa dve 'nove' prijateljice koje su radile transfer kad i ja (delile smo istu sobu) znachi ni jedna nema nikakve simptome, bash isto opisuju kao i ti tako da bice da to sve bash kako treba! Grudi definitivno kasnije pochinju da bole, tamo od pete nedelje/sheste...muchnina..lepo nam je Lala objasnila (i hvala Lala!)
Samo opushteno Marijamagda.. 😊
Drage moje, uopšte nisam smirena i moja beta je 12.dana od transfera. Znaci utorak
Sortiraj odgovore
Najstariji