Grizli, meni je vraćen trodnevni.
Po malo osećam stomak kao pred ciklus ali mi čudno za grudi.... U utorak već mogu da vadim betu....
Marijamagda pa ti onda mozes vec i neki test napraviti to ti je kao 12 dana od ovulacije. Ili ako nemas zivaca za testove procekaj betu. Kazem ti simptomi su moguci svi cak i ona opcija da nestanu skroz. Sretno
Marijamagda to sto su nestali simptomi ne mora uopce bitu lose. Jel ti vracen 3 dnevni ili blastica?
Ana41 pretpostavljam da si kao terapiju u ivf dobila progesteron neki - utrice, crinone ili tako nesto. Od toga je najcesce povisena temperatura dok ne padne razina progesterona bude povisena temp.
Luca meni je nakon 1. stimuliranog menga trajala 9 dana moguće je jer ti endo zbog lijekova jako odeblja.
U svakom slucaju svima zelim pozitivan test i uspjesne trudnoce
@Grizli - trenutno utrogestan 200mg 3x1 plus estrofem 2x2mg A temperatura krenula od juche....nemam pojma :)
Ana
Tačkice
Marija
Luda
I ostale curkee😍😍
Drzite se...Mislim na vas
Znam da vrijeme sporo prolazi😊
Ja imam jos 5 dana do bete,pokusavam se necim zabavit da ne mislim na to..
S vama sam i cekam vase plusice😘😘
Ana
Tačkice
Marija
Luda
I ostale curkee😍😍
Drzite se…Mislim na vas
Znam da vrijeme sporo prolazi😊
Ja imam jos 5 dana do bete,pokusavam se necim zabavit da ne mislim na to..
S vama sam i cekam vase plusice😘😘
Hvaaaala Petra <3
Ana41 koliko ti je od transfera proslo. Normalno je da nakon nekoliko dana na progesteronu krene rast temperatura to se i u prirodnim cikusima dogadja. Raste od ovulacije pa do 7 dana nakon nje. Onda 4 dana bude konstantna i ako onda skoci za jos 0.2-0.5 onda upucuje na trudnocu, ako padne nazalost ne radi se o trudnoci. S time da mi u ivf cesto nemamo pad iako nema npr trudnoce jer nam ju progesteron odrzava visom. Meni je nakon 3.transfera temp bila sve dok kraja menge 37.1. I tek u tom ciklusu bila pala ispod 37. Tako da drzim 🤞 da poraste kod tebe.
Grizli Danas mi je 10. dan od et. Nisam do sad merila temperaturu nego sam eto primetila da me popodne peckaju ochi pa izmerila. Bice da si u pravu i da jeste od utrogestana poshto ga stavljam u 17h a merila sam posle par sati.... A prijateljica koja je prirodno ostala trudna a da nije ni znala da je trudna..imla je konstantno temperaturu samo u popodnevnim chasovima i to tipa 37.4 a ujutru nishta, bez.temperature :) pa eto...pomislih, mozda je to ..heh.
Grizli ..i hvala za fige..ce da vidimo uskoro da li je uspelo or not... :)
Grizli ..opet ja, evo izmerih sad i 37.2 😂 Joj, nikome da se ne pozele ove dve nedelje chekanja posle transfera majke mi .. 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji