Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tačkica
    03. Svibanj 2019. 15:17

fatamorgana

Hvala draga Tačkice, nadam se! samo stress free
    …vidim da smo na isti datum radile ET, možda nam stvarno taj 18ti bude sretan!

Nadam se da hoce. Ja sam bas nesto sigurna da je ovaj put uspjelo. Prosla dva puta nisam bila... A i Petra31 me bas ohrabrila svojim pozitivnim testovima.
    Bice i nama dvjema sve ok. 🙂😊

• Marijamagda
    03. Svibanj 2019. 20:21

fatamorgana

Hvala vam puno, odmah mi je lakše! Pronizon pijem u dozi od 2,5 mg dnevno, a Utrogestan 3x200… bit će sve dobro, samo sam uzasno nervozna i napeta. A osjećam se tako da me svaki dan nešto probada i žiga na drugom mjestu, grudi me bole od prvog dana neprestano, od sedmog do dvanaestog dana sam imala kao neki iscjedak, sukrvicu, srećom prestala je… Radila sam dva testa 9.i i 12-i dan, bili su blijedo poztivni, a sutra mi je beta…
    svima želim puno sreće!

Čestitam!  

• Ana41
    04. Svibanj 2019. 08:51

Znachi ne verujem koliko sporo prolaze dani do Bete!! Aaaaa!
    Izvinite shto sam dosadna 😊
    I sve simptome koje sam imala do sada, ziganje, trnjenje ruke..nestalo :/ 9.dan od et...

• Marijamagda
    04. Svibanj 2019. 09:59

Ana41

I sve simptome koje sam imala do sada, ziganje, trnjenje ruke..nestalo :/ 9.dan od et…

Aaaaa. .. sve kao kod mene. 9 dan. Nema ništa.  Samo malo stomak. 

• Ana41
    04. Svibanj 2019. 17:00

Marijamagda

Ana41

I sve simptome koje sam imala do sada, ziganje, trnjenje ruke..nestalo :/ 9.dan od et…
    Aaaaa. .. sve kao kod mene. 9 dan. Nema ništa. Samo malo stomak.

37.1 temperatura i peckaju me ochi juche i danas...a nisam bolesna... :) Svashta i mi sad primecujemo 😊

• Luca87
    04. Svibanj 2019. 17:39

Pitanje jedno za žene s iskustvom u mpo vodama. Nakon stimuliranog ivf
    -a, i nažalost neuspjelog et-a menstruacija mi traje 10 dana (inače 4 do 5). Jel to normalno? Ne smeđarim, nego je baš crveno

• Marijamagda
    04. Svibanj 2019. 17:46

Ana41

Marijamagda

Ana41

Aaaaa. .. sve kao kod mene. 9 dan. Nema ništa. Samo malo stomak.
    37.1 temperatura i peckaju me ochi juche i danas…a nisam bolesna… :) Svashta i mi sad primecujemo 😊

Ja imam 36.9. 
    A rekoh sebi da neću meriti temperaturu. 
    😮

• Marijamagda
    04. Svibanj 2019. 17:49

Luca87

-a, i nažalost neuspjelog et-a menstruacija mi traje 10 dana (inače 4 do 5). Jel to normalno? Ne smeđarim, nego je baš crveno

Meni nikad nije trajala toliko dugo nakon et ali mislim da nemaš razloga za brigu. To su hormoni malo podivljali. E sad ako još uvek nastavi ili ako osetiš nešto, neku promenu,  svakako je najbolje da se obratiš doktoru.  
    Ja sam nakon histeroskopije imala ciklus i krvarenje 10 dana. Ali se nisam zabrinula. 

• Tačkica
    04. Svibanj 2019. 17:55

Luca87

Pa i nije bas najnormalnije. Ali kada uzmes u obzir sta si sve isprimla pripremajuci se za IVF nije ni cudo,tako da ta krvarenja posle neuspelog IVF mogu biti duža, bolnija i obilnija.
    Ja sam posle drugog ET-a gotovo u kontinuitetu krvarila kao luda mjesec dana. 😁🙄😪😒😢.
    Mnogu su jake terapije i naravno da ce dovesti do promene ciklusa. Ne sekiraj se. Naravno da ces da pripazi koliko krvaris i ako bude potrebe da se javis doktoru. Pazi da se ne prehladis u ovom periodu sada, da ti se ne produži krvarenje. I što bi stare babe rekle, pazi noge da su ti tople!

Grizli
    04. Svibanj 2019. 18:02

Marijamagda to sto su nestali simptomi ne mora uopce bitu lose. Jel ti vracen 3 dnevni ili blastica?
    Ana41 pretpostavljam da si kao terapiju u ivf dobila progesteron neki - utrice, crinone ili tako nesto. Od toga je najcesce povisena temperatura dok ne padne razina progesterona bude povisena temp.
    Luca meni je nakon 1. stimuliranog menga trajala 9 dana moguće je jer ti endo zbog lijekova jako odeblja.
    U svakom slucaju svima zelim pozitivan test i uspjesne trudnoce

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.