Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NATALIE0407
    25. Veljača 2022. 09:23

Lussy

Nola_ da, Natalie je sigurno pogrijesila malo al eto sve smo s necim slicnim..
    Ja ovulaciju ne znam prije jesam imala nisam pratila al od 2.mj prosle godine bi je imala samo uz klomifen i doktorica mi je pokusavala ciklus sredit s duphastonon i pokusavali smo dok dr.nije rekla da je ocito problem u njemu i napravimo spermiogram u godinu dana se toliko pogorsao da je to bilo katastrofa. Dodemo u Zg kod dr prvi put na pregled napravimo kod njih spermiogram u manje od mjesec ipo razlike spermiogram bolji za 10% 🤷🏼‍♀️

A vidis kod nas kad smo krenuli u bolnicu na preglede odma su  pravili nalaze sve i meni i suprugu spremiogram iako sam na pocetku znala da ja imam problem jer mi je rekao moj doktor.

bejbe2018
    25. Veljača 2022. 10:09

lulu17

Ja ima prehladu, samo kijam i curi mi nos… to onda objasnjava temperaturu i umor. 😔
    Htjela sam da odem sad na betu, al suprug kaze da bi vise volio sjutra zajedno… pa ajde, al sam se probudila s nekim negativnim mislima….

Ajme, ajd odmaraj onda danas. 
    A za koliko ti bude nalaz gotov, ja bi inače tražila na mail, pa bi bilo isti dan. 

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Lussy
    25. Veljača 2022. 10:15

lulu17 svi imamo te dane negativnosti,ja sam vec skroz bas negativna i uopce ne mislim da se primilo niti ista..krenula sam jucer malo po kuci vec cistit danas cu isto lagano ,al mislim da ovaj put isto nije uspilo..nazalost

A ti se lijepo odmori pij topli caj al ne vruci i sretno sutra za betu!!♥️♥️

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

• lulu17
    25. Veljača 2022. 11:00

I ja trazim na e mail, ali bude brzo gotov, za sat-sat ipo. Probudila sam se s mislju da se sigurno nije primilo, pa sam htjela da odem da sto prije prekratim sebi muke 😅😅  Ali onda me suprug malo oraspolozio, on je toliko pozitivan, i ako ne bude kaze najbitnije da se mi volimo i da imamo jedno drugo. Tako da moram to da cijenim....
    Uplatila sam online casove iz engleskog da malo vjezbam konverzaciju jer sam ga zapostavila, tako da mi je to sad zanimacija 😅

Ako mozete mislim da je bolje da malo izadjete i prosetate. Ja sam juce bila dosta vani i skroz sam skrenula misli...kuca lose utice, pogotovo ako ste same. 

Nola_
    25. Veljača 2022. 11:35

Natalie kako se ne bi oplodilo, ne razumijem te bas. Icsi je jedna od sigurnijih metoda da se oplodi js. Naravno prethodno je izvuku iz tvojih jajnika aspiracijom i embriolog je oplodi. Sigurnije nego regularni ivf. Sry ako sam dosadna😘
    Lulu hoces se bolje osjecat kad ti recem da je prehlada (38 temp, bol u nogama) bio prvi simptom kad sam ostala trudna? 😁

• lulu17
    25. Veljača 2022. 11:45

Nola_ 😅😅😅😅 uh nemoj, svasta mi prolazi kroz glavu, ali toliko sam pod tremom i ne zelim da ulivam sebi bilo kakvu nadu. Do testa... prehlada i tacka. Izguracu jos danas, ali lakse mi je kad se malo vama izjadam 🙈🙈🙈

bejbe2018
    25. Veljača 2022. 13:06

Lussy malo odvrati misli, i kako je netko pisao još teže je ako si sama. 
    Ja gledam Serije i još znam zaspat popodne, pa prođe dan lakše. 

Lulu  tebi još danas,🤞
    I ja sam danas bila vani , još je lijep dan kod mene, sunce je i toplo. 

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Lussy
    25. Veljača 2022. 13:23

Nola_ slazem se! 

lulu17  ma ti si nama trudna😊🙏🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼
    Bejbe2018 pokusavam,al tesko je haha ma da iskreno nesto mi neda da budem uvjerena 100% da nisam trudna vjv samo nada🤷🏼‍♀️ Odbrojavam dane al mi je problem sto bih najradije u nedilju napravila test😅

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

• lulu17
    25. Veljača 2022. 14:23

Ja te razumijem... Nekako postoji tracak nade, ali nervira me to sto ipak mislim kao da je nemoguce da sam trudna i da mi beta bude +. Mozda su to traume od negativnih testova, al sve nekako mislim kad si u drugom stanju da bi to trebalo osjetiti.. Al vracamo se na istu pricu, sve je individualno.

• lulu17
    25. Veljača 2022. 14:24

Nemoj raditi test ranije , izdrzii 🙏🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.