Nola_ da, Natalie je sigurno pogrijesila malo al eto sve smo s necim slicnim..
Ja ovulaciju ne znam prije jesam imala nisam pratila al od 2.mj prosle godine bi je imala samo uz klomifen i doktorica mi je pokusavala ciklus sredit s duphastonon i pokusavali smo dok dr.nije rekla da je ocito problem u njemu i napravimo spermiogram u godinu dana se toliko pogorsao da je to bilo katastrofa. Dodemo u Zg kod dr prvi put na pregled napravimo kod njih spermiogram u manje od mjesec ipo razlike spermiogram bolji za 10% 🤷🏼♀️
A vidis kod nas kad smo krenuli u bolnicu na preglede odma su pravili nalaze sve i meni i suprugu spremiogram iako sam na pocetku znala da ja imam problem jer mi je rekao moj doktor.
Ja ima prehladu, samo kijam i curi mi nos… to onda objasnjava temperaturu i umor. 😔
Htjela sam da odem sad na betu, al suprug kaze da bi vise volio sjutra zajedno… pa ajde, al sam se probudila s nekim negativnim mislima….
Ajme, ajd odmaraj onda danas.
A za koliko ti bude nalaz gotov, ja bi inače tražila na mail, pa bi bilo isti dan.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
lulu17 svi imamo te dane negativnosti,ja sam vec skroz bas negativna i uopce ne mislim da se primilo niti ista..krenula sam jucer malo po kuci vec cistit danas cu isto lagano ,al mislim da ovaj put isto nije uspilo..nazalost
A ti se lijepo odmori pij topli caj al ne vruci i sretno sutra za betu!!♥️♥️
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
I ja trazim na e mail, ali bude brzo gotov, za sat-sat ipo. Probudila sam se s mislju da se sigurno nije primilo, pa sam htjela da odem da sto prije prekratim sebi muke 😅😅 Ali onda me suprug malo oraspolozio, on je toliko pozitivan, i ako ne bude kaze najbitnije da se mi volimo i da imamo jedno drugo. Tako da moram to da cijenim....
Uplatila sam online casove iz engleskog da malo vjezbam konverzaciju jer sam ga zapostavila, tako da mi je to sad zanimacija 😅
Ako mozete mislim da je bolje da malo izadjete i prosetate. Ja sam juce bila dosta vani i skroz sam skrenula misli...kuca lose utice, pogotovo ako ste same.
Natalie kako se ne bi oplodilo, ne razumijem te bas. Icsi je jedna od sigurnijih metoda da se oplodi js. Naravno prethodno je izvuku iz tvojih jajnika aspiracijom i embriolog je oplodi. Sigurnije nego regularni ivf. Sry ako sam dosadna😘
Lulu hoces se bolje osjecat kad ti recem da je prehlada (38 temp, bol u nogama) bio prvi simptom kad sam ostala trudna? 😁
Nola_ 😅😅😅😅 uh nemoj, svasta mi prolazi kroz glavu, ali toliko sam pod tremom i ne zelim da ulivam sebi bilo kakvu nadu. Do testa... prehlada i tacka. Izguracu jos danas, ali lakse mi je kad se malo vama izjadam 🙈🙈🙈
Lussy malo odvrati misli, i kako je netko pisao još teže je ako si sama.
Ja gledam Serije i još znam zaspat popodne, pa prođe dan lakše.
Lulu tebi još danas,🤞
I ja sam danas bila vani , još je lijep dan kod mene, sunce je i toplo.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Nola_ slazem se!
lulu17 ma ti si nama trudna😊🙏🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Bejbe2018 pokusavam,al tesko je haha ma da iskreno nesto mi neda da budem uvjerena 100% da nisam trudna vjv samo nada🤷🏼♀️ Odbrojavam dane al mi je problem sto bih najradije u nedilju napravila test😅
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Ja te razumijem... Nekako postoji tracak nade, ali nervira me to sto ipak mislim kao da je nemoguce da sam trudna i da mi beta bude +. Mozda su to traume od negativnih testova, al sve nekako mislim kad si u drugom stanju da bi to trebalo osjetiti.. Al vracamo se na istu pricu, sve je individualno.
Sortiraj odgovore
Najstariji