I pored svih nalaza niko da mi ukaže na nisku ovarijalnu rezervu... A otkad idem na kontrole. Svaki ginekolog moze procijeniti kolika je rezerva na osnovu br folikula. 😡
Meni je dr.kod kojeg idemo odmah na prvom pregledu rekao da su rezerve bas velike kod mene i tad rekao ic ce to super nema straha..al me sad uplasila embriologica ssamo kad je pitala jesu meni radili prohodnosz jajnika ili su nas s obzirom na spermiogram odmah poslali na ICSI al kako je kod nas odmah nakon spermograma bilo receno da ne moze nego s ICSI tako smo odmah i isli
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
A jesmo se nasli sa dijagnozama kod sviju skoro ista. Kod mene jajne stanice nisu mogle izici iz jajnika jer su bili zatvoreni cistama tako da su sanse da prirodno ostanem trudna bile nikakve samo ako se cudo desi. ICSI nismo ni isli jer nije bilo plodni dana. A Kad krenes s IVF vise to neigra ulogu ionako ih izvuku iglom.
Natalie mislim da mislim na AIH, ICSI je metoda u IVF kad embriolog izabire morfoloski najpogodnijeg spermija, uhvati ga iglom odsjece mu rep i direktno inektira glavu spermij u js. To se radi u slucaju loseg spermiograma. Moji su jajovodi prohodni i potvrdene su ovulacije (al ne svaki mj, takoder imam pcos) ali zbog loseg spermiograma mi smo odma isli na ivf/icsi
Ja ima prehladu, samo kijam i curi mi nos... to onda objasnjava temperaturu i umor. 😔
Htjela sam da odem sad na betu, al suprug kaze da bi vise volio sjutra zajedno... pa ajde, al sam se probudila s nekim negativnim mislima....
Nola_ da, Natalie je sigurno pogrijesila malo al eto sve smo s necim slicnim..
Ja ovulaciju ne znam prije jesam imala nisam pratila al od 2.mj prosle godine bi je imala samo uz klomifen i doktorica mi je pokusavala ciklus sredit s duphastonon i pokusavali smo dok dr.nije rekla da je ocito problem u njemu i napravimo spermiogram u godinu dana se toliko pogorsao da je to bilo katastrofa. Dodemo u Zg kod dr prvi put na pregled napravimo kod njih spermiogram u manje od mjesec ipo razlike spermiogram bolji za 10% 🤷🏼♀️
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Dr je rekao da mozemo pokusat s inseminacijom ali da je malo teze uz mene pa sam ja rekla da necemo nego smo odmah isli na ICSI
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Natalie mislim da mislim na AIH, ICSI je metoda u IVF kad embriolog izabire morfoloski najpogodnijeg spermija, uhvati ga iglom odsjece mu rep i direktno inektira glavu spermij u js. To se radi u slucaju loseg spermiograma. Moji su jajovodi prohodni i potvrdene su ovulacije (al ne svaki mj, takoder imam pcos) ali zbog loseg spermiograma mi smo odma isli na ivf/icsi
Znam ali kazem zbog moje lose situacija doktor je rekao da neidemo na ICSI jer nema sanse da bi doslo do oplodnje tako da smo taj dio i preskocili jer je na pocetku i bilo govora mozda da i to probamo. A prije toga sam isla na propuhivanje jajnika i jajovoda i nije bilo bas neke koristi.
Ja ima prehladu, samo kijam i curi mi nos… to onda objasnjava temperaturu i umor. 😔
Htjela sam da odem sad na betu, al suprug kaze da bi vise volio sjutra zajedno… pa ajde, al sam se probudila s nekim negativnim mislima….
Nemora znacit. Sacekaj jos malo izdrzi nemoj se mucit. Pogledaj kakvu dobru komediju koju znas da se dobro uvijek oraspolozis kad gledas da se malo opustis. Zelim ti veliki + i iosto tako betu.
Sortiraj odgovore
Najstariji