Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejbe2018
    24. Veljača 2022. 14:56

A ne treba žalit sigurno je tako s razlogom.
    A i kod mene slično 3 prije su trudne, a jedna je već rodila 2 djece dok meni traje postupak.

Ma i meni je tako kad bi rekli nekolicini, onda bi pitali svaku fazu di smo, kako ide, a sad sam samo 2 prijatelja i obitelji rekla.
    A za bolovanje mi je tako nezgodno jer dugo traje, pa se moraš nekako opravdati.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Lussy
    24. Veljača 2022. 16:14

daa,znam ja nisam uopce planirala tako dugo bolovanje al eto i prvih mjesec sam skrivala al onda sam morala rec sefu sto se dogada tako da me vise ne zovu itd..
    Tesko je ovo za nas svih,a pogotovo kad u svom uzem krugu imas toliko djece a ni jedno tvoje😓 

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

• NATALIE0407
    24. Veljača 2022. 17:33

Lussy

Natalie0407oprosti ako si vec pricala o tome ili nesto al evo zanima me🤷🏼‍♀️ Koliko si puta isla u postupak? I koji problem imate za ostat🤰🏼?
    Hvala ti na odgovoru♥️

Ja ti imam PCOS sindrom i Probleme sa stitnom. Bolje receno menstruaciju sam imala redovnu samo ako sam uzimala tablete tako da i nisam imala plodne dane. Od cisti meni su jajnici totalno zatvoreni. Jednom sam bila u cijelom postupku u kojoj smo dobili 27 jajni stanica. 21 je izdrzalo do sljedeceg dana i od toga smo dobili 7 blastica i sve su bile zaledene jer sam ja zavrsila u bolnici pa smo morali odgodit. Blastice se zaledene na 3 nosaca. Na prvom 3 a na druga 2 po dvije. Pet smo upotrijebili jos qu dvije ostale. Sta te zanima pitaj slobodno.  A prije toga je bila borba od 4 godine hodanja doktorima vadenje nalaza probaj ovo probaj ono.

Nola_
    24. Veljača 2022. 18:12

Natalie kako ti je sada s menstruacijom nakon sto si rodila, jel se ista popravilo?

Lussy
    24. Veljača 2022. 19:43

Da to je isto kao meni,pila sam kontracepciju i onda kad sam prestala otkrili mi pcos jer doslovno ciklusi su bili al ne redovti i ustvari saznala sam kad su mi preskocile jedan mjesec skroz..a prije toga nikad niko nije spomenuo,zato svi vicu da mi je to sve od kontracepcije😅
    Isto kao nama ste ustvari i imali,na dva po 2 i na jednoj po 3..al eto mi smo vratili zadnje smrzlice i stvarno se nadam da se uhvatio bar jedan ovaj put🤞🏼

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

• NATALIE0407
    24. Veljača 2022. 20:06

Nola_

Natalie kako ti je sada s menstruacijom nakon sto si rodila, jel se ista popravilo?

Slabo. Vecinom uz terapiju.  Sama dode samo kad netreba🤣. Danas je stigla i mogu rec da me je iznenadila.
    Mene zivcira to sto ja svaki mjesec imam simptome kao da cu dobit ali nedobijem.

• NATALIE0407
    24. Veljača 2022. 21:09

Lussy

Da to je isto kao meni,pila sam kontracepciju i onda kad sam prestala otkrili mi pcos jer doslovno ciklusi su bili al ne redovti i ustvari saznala sam kad su mi preskocile jedan mjesec skroz..a prije toga nikad niko nije spomenuo,zato svi vicu da mi je to sve od kontracepcije😅
    Isto kao nama ste ustvari i imali,na dva po 2 i na jednoj po 3..al eto mi smo vratili zadnje smrzlice i stvarno se nadam da se uhvatio bar jedan ovaj put🤞🏼

Ja nisam koristila kontracepciju pa imam problema sa PCOS tako da to nema veze sa tim ako ce ti biti imalo lakse. Daj Boze da uspije da se bebica smjestila 🙏❤

Lussy
    24. Veljača 2022. 21:14

NATALIE0407

Lussy

Ja nisam koristila kontracepciju pa imam problema sa PCOS tako da to nema veze sa tim ako ce ti biti imalo lakse. Daj Boze da uspije da se bebica smjestila 🙏❤

Ma vjerujem,nekako mislim da to nema veze s tim al eto..cudno mi je jer su dr.rekli da ovo i nije tako strasan nalaz ni moj ni muzev samo se bojim da postoji nesto jos a da ne znamo..vidit cu  ako sad nije uspilo onda cu obavit dodatno pretrage i pitat za prohodnost jajnika ili nesto🤷🏼‍♀️ 
    Jedino sto danas osjecam da sam pun k emotivnija i da su mi grudi malo natecene al nista strasno,samo po pravilu bi trebala dobit za 5 dana tako da moze bit i od menstruacije ili od utrica 

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

Lussy
    24. Veljača 2022. 21:16

Iako je promjena od npr 1.puta gdje su mi bile doslovno odmah nakon 2 dana natecene,a zadnji put su bile onako malo al isto prije nego sad🤷🏼‍♀️ 
    Al evo primjera malo prije sam pocela plakat iz cista mira msm da mi se svega nakupilo 

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

• lulu17
    24. Veljača 2022. 22:29

Meni su oba jajovoda neprohodna. Tri godine prica da je sve super, skolski primjer, da je sigurno do supruga. Suprugu nalazi odlicni. Dok mi jedan dr.nije postavio dijagnozu hidrosalpinx jer je jedini primijetio tecnost koja se sliva iz oštećenih jajovoda. I onda su uslijedila ispitivanja i intervencije . Laparoskopski mi utvrdili zapušene jajovode koji se nisu mogli očistiti hirurškim putem.  Posledica nekih jakih upala...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.