Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejbe2018
    24. Veljača 2022. 10:44

Meni je isto hladno, pa nastojim se utoplit.
    A ti grčevi mogu bit i pozitivno, kao da se dešavaju ti grčevi kad se maternica nakon implatancije formira.Pogotovo kad su ti tako ranije došli....

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• lulu17
    24. Veljača 2022. 10:49

Uh, a ako procitas nuspojave ovih terapija, sve se to moze njima pripisati. 😔😔 Sestra u klinici mi je rekla da mogu i sjutra uraditi test, pa da ponovim u subotu ako ne bude dobar. Al suprug i ja smo se dogovorili da sacekamo subotu, nece raditi, pa cemo zajedno cekati rezultat. Jao vec me boli stomak od treme pri samoj pomisli.... 

Lussy
    24. Veljača 2022. 11:10

Da,vecina moze bit vezano za terapiju,meni je jutros bas hladno isto nekako nikako se utoplit🤷🏼‍♀️😂 
    lulu17 tocno znam tu tremu u stomaku😖 
    Svi smo tuu cekamo prvo tvoj rezultatt i drzim fige🤞🏼🤞🏼 

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

bejbe2018
    24. Veljača 2022. 11:29

Meni se čini što manje čitat, bude još više zbunjenosti od toga. A i utječe ovo šta sam stalno u kući, pa mi je sve moguće i zbog toga:primjetila sam da se sad stresem na neke strašne scene u seriji ili filmu, pripadnem se lako🙈

Lussy koliko je tebi vraćeno? To nisam skužila.

Uh, lulu ajde izdržat ćeš do subote za test. 🤞

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535

Lussy
    24. Veljača 2022. 11:33

Ja izbjegavam sve filmove s teskim temama,preporucujem samo komedije/romanticne komedije😂
    Ljudi ja sam izmjerila temperaturu misleci da je kao imam stvarno i sad mi je 36.7 ,zao mi je samo sto ne znam prije kolika je bila u ovom ciklusu al za mene je 36.7 malo visoko s obzirom inace temperaturu tijela koju imam🤷🏼‍♀️

Meni su vracena 3 🐧🐧🐧 

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

• NATALIE0407
    24. Veljača 2022. 12:24

kosuljica

Nola_

Jutro cure☀️☀️
    Lussy super mi zvuce pms grcevi, i ja sam ih imala doduse 6dnt blastociste. Ti si danas dajes zadnji booster? Bit ce to super, ja i mali navijamo za vas 🌈🤞🏼
    Lulu drugi tjedan je kooomaaa😓😓 hoces piskiti ranije? Ti si danas onda 8dnt BC-e? Ja sam tada piskila nisam vise mogla cekati😬 ne vodi se simptomima, neke cure ih nisu imale, ja sam valjda imala sve, sve je jako subjektivno. Reci ce ti i Natalie ona nije imala niti jedan simptom a uspjesan postupak. Drzim🤞🏼🤞🏼

Upravo tako kako je Nola rekla. Prvi transfer ni jedan jedini simptom nisam imala I sve je bilo uredu i rodilo se moje prvo cudo. Drugi transfer od 8 dana simptomi ludnica nema kakvi nije bilo. A mucnine i povracanje do 16tt. Tako da to sve zavisi od osobe do osobe i od transfera do transfera. Ja dva pokusaja jedan bez simptoma drugi sa simptoma. I hvala Bogu na mom drugom cudu.

Natalie pa kolko ti zapravo imaš čudane mogu ja više to sve pohvatati, stara sam.
    Lussy, ajde čekat ćemo sve tu s tobom dan po dan…. Ja sam imala dosta posla s ispitom pa me to jako zaokupilo, ali recimo ako su doma kreni igrat neke društvene igre ili knjiga neka lagana ili puzzle ili što ti već paše…
    Mene danas dr poslala na hrrrrrpu drugih pretraga pretpostavljavljan kromosomske pa se iman s čim baviti sljedećih dana/tjedana. Baš nam je "super", nema šanse da ubacimo neko putovanje ili nešto jer smo non stop u ciklusima… Ali dobro što se mora nije teško … Puse svima

Ja ti imam dva cuda. Ja kazem da su oni moj blagoslov. Jedan je roden 2016. A drugi je roden 2020. Moji smrzlici. Imam jos dva embria smrznuta ali oticu i po nji da im pruzim priliku pa sta dragi Bog da. Hvala mu i na ova dva.🙏

Lussy
    24. Veljača 2022. 12:32

Natalie0407 oprosti ako si vec pricala o tome ili nesto al evo zanima me🤷🏼‍♀️ Koliko si puta isla u postupak? I koji problem imate za ostat🤰🏼?
    Hvala ti na odgovoru♥️

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

bejbe2018
    24. Veljača 2022. 12:42

Lussy

Ja izbjegavam sve filmove s teskim temama,preporucujem samo komedije/romanticne komedije😂
    Ljudi ja sam izmjerila temperaturu misleci da je kao imam stvarno i sad mi je 36.7 ,zao mi je samo sto ne znam prije kolika je bila u ovom ciklusu al za mene je 36.7 malo visoko s obzirom inace temperaturu tijela koju imam🤷🏼‍♀️

Meni su vracena 3 🐧🐧🐧

To sam i milsila po potpisu, ali kako tako puno, inače to ide nakon 38. God. Tako sam čitala. Tebi vjerojatno radi dijagnoze?
    I ako smijem pitat jesi kome govorila što ti je, tj. Vidila sam da si na bolovanju 4 mjeseca, ja sam oko mjesec dana. A meni moj ginekolog otvori samo za aspiraciju i to mi je još rekla da bi bilo pravilno nakon transfera 😪. A za bockanje ništa kao ne može. 

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535

Lussy
    24. Veljača 2022. 13:05

Meni zna na poslu sef o cemu se radi i glavni direktor,a doma sto se tice bilo mi je lakse ispricat onom vaznijem dijelu obitelji i prijateljima ali iskreno sad mi je malo krivo sto sam uopce ostala na bolovanju bilo bi mi lakse da nisam rekla svima jer sad svi pitaju kad je sta je kako je onda me to jos vise zivcira a da ne pricam kad mi ove sto su trudne kazu ajde pa bit ce stas sad mislim nw to se tako izivicram uzasno …a da vam ne pricam eto mi smo od 9tog mj u ovome a u tom periodu su mi dvije najbolje prijatekjice ostale trudne ,jedna 2.dijete druga prvo..i onda me to bas zabolilo mislim i same znate drago mi je zbog njih a ljuta sam na sebe i svoje tijelo…

A nama su bile te 3 na jednoj slamcici jedna je imala mogucnost ponovnog zamrzavanja al smo se mi prethodni doma dogovorili da cemo sve 3 vratit
    Razmisljam gle nije se uhvatila ni jedna u prva dva puta i onda je dr rekao da je meni sansa 4% za trojke tako da me nije strah,a sto se tice blizanaca ako budu bogu hvala. U pocetku sam strepila od tog i onda 1.fet kad sam imala vratila samo jednu i to nikad necu prezalit🤷🏼‍♀️

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

Lussy
    24. Veljača 2022. 13:07

Meni je ginekologica otvorila bolovanje i prosli mj vec zugala al sam ja rekla da su nam ovo zadnje i da cemo ako ne uspije onda odmorit sigurno do 10tog mjeseca jer imamo kafic koji radi sezonu i muz nikako ne bih mogao sa mnom a radimo to u Zg a zivimo na moru pa nam je problem..

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.