Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lulu17
    23. Veljača 2022. 21:56

U subotu, jesam li ja prva ? 😊

I ja se slazem da test ne treba raditi, moramo se uciti strpljenju. Cak i ako beta bude pozitivna, doci ce nove strijepnje.... necemo biti mirne do samog kraja. 

Lussy
    23. Veljača 2022. 22:52

Daa slazem se lulu17 s tobom..mislim da jesi prva na redu s betom🙏🏼🍀 nadam se da ces pokrenut pozitivu i da ce se tako nama nastaviti

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

kosuljica
    24. Veljača 2022. 00:46

Nola_

Jutro cure☀️☀️
    Lussy super mi zvuce pms grcevi, i ja sam ih imala doduse 6dnt blastociste. Ti si danas dajes zadnji booster? Bit ce to super, ja i mali navijamo za vas 🌈🤞🏼
    Lulu drugi tjedan je kooomaaa😓😓 hoces piskiti ranije? Ti si danas onda 8dnt BC-e? Ja sam tada piskila nisam vise mogla cekati😬 ne vodi se simptomima, neke cure ih nisu imale, ja sam valjda imala sve, sve je jako subjektivno. Reci ce ti i Natalie ona nije imala niti jedan simptom a uspjesan postupak. Drzim🤞🏼🤞🏼

Upravo tako kako je Nola rekla. Prvi transfer ni jedan jedini simptom nisam imala I sve je bilo uredu i rodilo se moje prvo cudo. Drugi transfer od 8 dana simptomi ludnica nema kakvi nije bilo. A mucnine i povracanje do 16tt. Tako da to sve zavisi od osobe do osobe i od transfera do transfera. Ja dva pokusaja jedan bez simptoma drugi sa simptoma. I hvala Bogu na mom drugom cudu.

Natalie pa kolko ti zapravo imaš čuda  ne mogu ja više to sve pohvatati, stara sam. 
    Lussy, ajde čekat ćemo sve tu s tobom dan po dan.... Ja sam imala dosta posla s ispitom pa me to jako zaokupilo, ali recimo ako su doma kreni igrat neke društvene igre ili knjiga neka lagana ili puzzle ili što ti već paše...
    Mene danas dr poslala na hrrrrrpu drugih pretraga pretpostavljavljan kromosomske pa se iman s čim baviti sljedećih dana/tjedana. Baš nam je "super", nema šanse da ubacimo neko putovanje ili nešto jer smo non stop u ciklusima... Ali dobro što se mora nije teško ... Puse svima

kosuljica
    24. Veljača 2022. 00:47

Sorry...sve krivo ispalo...tako mi i treba kad pišem u sitne sate

• lulu17
    24. Veljača 2022. 08:03

Nadam se da hocu 🍀🍀🍀
    Jeste li danas bolje? 🥰

• lulu17
    24. Veljača 2022. 08:18

Ja stalno imam osjecaj hladnoce i drhtavicu, kao da sam prehladila. Sve mjerim temp ali nisam vise imala.

• lulu17
    24. Veljača 2022. 08:27

Opet imam 37🤔🤔🤔🤔

Lussy
    24. Veljača 2022. 08:47

Ja uopce ne mjerim temperaturu jer inace moja “normalna” ne prede 36😅 kao mrtvac sam.. 
    ne znam sta da vam kazem vjerujem da je svak prica za sebe al nekako me strah da imam menstrualne grceve tjedan dana prije nego sto bih kao trebala dobit,to mi se prije nije dogadalo msm prije postupaka nikad ne bih toliko prije znala da trebam dobit ili samo nisam isla za tim🤷🏼‍♀️ A moram se zaokupirat s necim,jos sam kuma u subotu na vjencanju sad uopce to ne dozivljavam najradije bih da to ne moram,je da je samo vecera nista specijalno al strah me ic igdje dok ne znam rezultat😅 msm imam skroz glupo razmisljanje iskreno😂

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

• lulu17
    24. Veljača 2022. 09:31

Ma, vidis da nema nikakvih pravila. Ja sam prije 4 dana imala neke grceve i ono "muljanje" u predjelu jajnika, isto kad pred menstruaciju. To mi je proslo, sad ova drhtavica i temperatura.. Tako da ne mozemo znati sto je, pogotovo od silne terapije koju smo primali i koju dalje primamo.

• lulu17
    24. Veljača 2022. 09:32

A probaj da se opustit i razmisljaj kako ces da se sredis i kako ce ti biti lijepo. Jos si kumaa, moras to proslaviti kako dolikuje 😊😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.