Lussy inace veliki zagovornik testova 😅 ali ako ti nije do plus minus igre s testovima nemoj piskiti u ned, zbog boostera njemu ti treba kojih 5-6 dana da se izluci mislim. Cisto zbog psihe😅
I salu na stranu, nisam veliki zagovornik testova vec je to u mojoj klinici procedura, ako ti je negativan kucni test ne vadis betu. A i meni je nekako lakse sama sa sobom se suocit sa negativnim testom i odbolovat tih orvih par sati nego primiti vijesti na mail kad sam usred posla okruzena ljudima.
U svakom slucaju svatko radi kako mu je lakse, i skroz vas podrzavam u ne piskenju i navijamo i ja i mali za slijed pozitivnih beta❤️❤️❤️❤️
Ja te razumijem… Nekako postoji tracak nade, ali nervira me to sto ipak mislim kao da je nemoguce da sam trudna i da mi beta bude +. Mozda su to traume od negativnih testova, al sve nekako mislim kad si u drugom stanju da bi to trebalo osjetiti.. Al vracamo se na istu pricu, sve je individualno.
E da tocno to i ja mislim jer ono u glavi mi odzvanja nisam ja te srece sa sam trudna i jos sam poznata ko najveci pesimist ikad😂😂😂ugl.sve sto si rekla je tocno ko da sam ja pisala
Nola_ ja samo pricam prazne price oko testica jer znam da ga necu napravit😂jedino ako beta kojim cudom bude pozitivna i onda se popiskim da mi ostane testic za uspomenu😂 rekla sam muzu kad dobijem nalaz bete da je pozitivna da cu je uokvirit i u dnevni boravak s njom na najveci zid😂
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Natalie kako se ne bi oplodilo, ne razumijem te bas. Icsi je jedna od sigurnijih metoda da se oplodi js. Naravno prethodno je izvuku iz tvojih jajnika aspiracijom i embriolog je oplodi. Sigurnije nego regularni ivf. Sry ako sam dosadna😘
Lulu hoces se bolje osjecat kad ti recem da je prehlada (38 temp, bol u nogama) bio prvi simptom kad sam ostala trudna? 😁
Zato sto nisu imali sta izvuc. Ja sam uz tablete imala menstruaciju ali nisam imala plodne dane. Pratili su dva mjeseca i rekli da nemoze se nista napravit tako da je to bilo odbaceno vec prvi mjesec ali eto da probamo kao jos jedan mjesec da vidimo hoce li biti promjene ikakve. No Problem nisi dosadna slobodno ti pitaj sta te zanima. 😘
Lussy inace veliki zagovornik testova 😅 ali ako ti nije do plus minus igre s testovima nemoj piskiti u ned, zbog boostera njemu ti treba kojih 5-6 dana da se izluci mislim. Cisto zbog psihe😅
I salu na stranu, nisam veliki zagovornik testova vec je to u mojoj klinici procedura, ako ti je negativan kucni test ne vadis betu. A i meni je nekako lakse sama sa sobom se suocit sa negativnim testom i odbolovat tih orvih par sati nego primiti vijesti na mail kad sam usred posla okruzena ljudima.
U svakom slucaju svatko radi kako mu je lakse, i skroz vas podrzavam u ne piskenju i navijamo i ja i mali za slijed pozitivnih beta❤️❤️❤️❤️
A kod nas se test radi to jutro kad se beta vadi. I ako je test negativan ipak se beta vadi da se bude sigurno. A svima cekalicama zelim veliki +++++ i betu🙏🙏🙏
Natalie pa da uz stimulaciju naravno. Ne mislim na icsi u prirodnjaku, nego onako opcenito nacin kad je spermio los uz punu (ili blagu) stimulaciju. Jer oni mogu nakon aspiracije samo staviti jajne stanice u isti medij sa spermijima pa koji prvi oplodi (normalni ivf) ovako je ipak malo sigurnije, a i neizbjezno kad je spermio los kao sto je to bilo nama. Moj covjek ima oligoasteno.
Bitno da smo se skuzile🤗
Lussy piski obavezno nakon bete, i ja cuvam svoj ❤️
Ne znam za vas, ali kod mene svaki put kad sam u pokušaju skupljaju se i kilice. Ležanje i manje kretanja, a uz sve to se pojede i više jer sam kući pa grickam uz tv.
Tako da bi mi bilo duplo razočaranje :negativan nalaz, a višak na vagi.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Hahhaha isto, i ja samo jedem . Mislim da nam je to na nervnoj bazi 😅
Curee, da se odjavim za danas... Pozelite mi srecu... Nisam ocajna kao prethodnih dana, ali mislim da nece biti pozitivan ishod. Vise nemam nikakvih simptoma sem ove prehlade, a mislim da nema veze sa tim... Ali moram otici sa pozitivinim mislima pa kako god da bude. 🍀❤ Hvala vam punoo na podrscii, drzite se 😊😊😊 Javljam se ujutru!
Lulu sretno sutra i da te iznenadi najljepsa beta od ❤️ ti zelim🍀🤞🏼🌈🥰 javi nam😘😘
Lulu 🙋♀️💕💕💕💕🤞🤞🤞
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Sortiraj odgovore