Curee, da se odjavim za danas… Pozelite mi srecu… Nisam ocajna kao prethodnih dana, ali mislim da nece biti pozitivan ishod. Vise nemam nikakvih simptoma sem ove prehlade, a mislim da nema veze sa tim… Ali moram otici sa pozitivinim mislima pa kako god da bude. 🍀❤ Hvala vam punoo na podrscii, drzite se 😊😊😊 Javljam se ujutru!
Sretno sutra i da nam se javis sa pozitivnim testom i jos pozitivnijom betom uz Boziju pomoc.🙏❤
Ja jedem cak manje nego sto inace jedem😂😂 i stalno sam na toj nekoj svojoj kg
Znate sta sam primjetila mokraca mi je posvjetlila onako svijetlo zuta jel to los znak ili dobar?😂 glupo al to sam slucajno primjetila da se u jedan dan skroz promjenila vidit cu jos sutra hahah
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Hvala ❤❤❤ Upravo se spremam, ne znam kad sam imala ovoliku tremu...
A sanjala sam kako sam preko noci dobila sijede 🤷♀️🤷♀️ znacu znacenje ubrzo 😅
😘😘😘
Hvala ❤❤❤ Upravo se spremam, ne znam kad sam imala ovoliku tremu…
😘😘😘
Sretno draga. Sve je to normalno i strah i nervoza.🙏🙏🙏❤❤❤
Hvala ❤❤❤ Upravo se spremam, ne znam kad sam imala ovoliku tremu…
😘😘😘
Sretnoo! Drzim figee😘🍀🤞🏼
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Cureee mojeee, beta pozitivna !!!! Joj ne mogu da vjerujem !!!! ❤❤❤❤❤
204 na 12.dan od transfera, odmah sam zvala dr i rekli su mi da je to dobro. Uhh koje olaksanje!!! Vjerujte mi nikakav osjecaj nisam imala, nikakve mucnice, vtroglavice, kao sto pricaju, tako da je stvarno sve individualno. Drzim vam figee, nadam se da cu vam biti talicna ❤❤❤❤❤❤❤ I hvala vam, nemate pojma koliko mi je znacilo caskanje sa vama, sve ste tako dobronamjerne , istinski se saosjecate i pruzate podrsku ❤❤❤
Lulu jeeeeeeejjjjj🥳🥳🥳❤️❤️ Prehlada je sve rekla sam ti😂😂😂😂 joj tako mi je drago, brijem da se cijela treses😅🥰❤️ A za mucnine vrtoglavice... ne brini ima vremena 😂 dodu za cca tjedan dva 😅😅
Cureee mojeee, beta pozitivna !!!! Joj ne mogu da vjerujem !!!! ❤❤❤❤❤
204 na 12.dan od transfera, odmah sam zvala dr i rekli su mi da je to dobro. Uhh koje olaksanje!!! Vjerujte mi nikakav osjecaj nisam imala, nikakve mucnice, vtroglavice, kao sto pricaju, tako da je stvarno sve individualno. Drzim vam figee, nadam se da cu vam biti talicna ❤❤❤❤❤❤❤ I hvala vam, nemate pojma koliko mi je znacilo caskanje sa vama, sve ste tako dobronamjerne , istinski se saosjecate i pruzate podrsku ❤❤❤
Super Cestitam od srca i zelim ti da i dalje sve bude uredu i da za par mjeseci drzis svoju bebicu u rukama ako Bog da. ❤❤❤❤❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏🙏
Bravo super!!
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Hvala punoo 😘❤❤ Jos ne vjerujem..... Ko nam je sledeci ? 😊
E bas sam se tresla, i suprug, sve sam mislila kako je tako smiren... A ne izlazi mi iz glave njegova faca dok je otvarao e mail, ne znam ko je bio pod vecom tremom. Idemo sad dalje 💪
Jos malo izdrzite i budite pozitivine, navijam i svim ❤ sam uz vas.
Sortiraj odgovore
Najstariji