Jutro curke kako ste?
Bejbe2018 kakva je situacija?
Ja sam bas jutros lose probudila se s crnim mislima kao znam da nisam trudna itd🙄 mrzim kad mi se ovo dogodi bas mrzim,al ne mogu utjecat na to
A od simptoma samo bok nekakva u jajnicima i znaju me leđa bolit, al to ne znam jel od ležanja, ili kao simptom.
Inače jel ti šetaš, ne mislim na duge šetnje, nego onako. . Ja nisam nikako nekako kao želim više mirovati.
A TO se i meni neki dan dogodilo, isto tako kao sam mislsila da nisam, ali sad mi je ok, malo sam makla misli.
Drži se, to će proći nije to opet toliko dugo razdoblje koje trebamo čekat nego se čini. Ja sam još na Bo, pa imam cijeli dan na raspolaganju.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Mirnije ste kad neradite testove kazem iz svog iskustva. Prvi put nisam radila test i bila sam puno mirnija. U drugom pokusaju napravim test i 1000 puta mi je bilo gore i vise nervozna bila. Sretno svim cekalicama.🙏🙏🙏
bejbe2018 ja bas od simptoma ne primjetim nista posebno,samo stalno hladnih nogu😂 bol u ledima imam al to mi je sigurno od lezanja jer bas slabo hodam,napravim dir po kuci i vratim se na kauc,imam puno stepenica u kuci pa onda ne idem nego samo do wc-a 😅
Grudi osjecam da su teze al nisu natecene ,al njih ni ne pratim iskreno jer su mi npr prvi transfer bile tolike da nisam mogla taknut od boli
I danas me tu i tamo zigne u lijevoj strani dole🤷🏼♀️
Nadam se da ce mi misli sutra biti bolje i vedrije,znam ja sta si ovo radim s mislima jer se pripremam kao na najgore al to ne bih trebala,jbg znate cure to je bas jace od mene😓
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Lulu i meni hladno, a onda vruće, imam fumade.
Lussy ma pregrmit ćeš to, to je sada i najbitnije.
A mislim da ne bi škodilo malo i šetat, to je i za psihu dobro.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Ja sam samo prva 2-3 dana mirovala. Poslije sve normalno, nisam naravno radila nista tesko, ali setala i neki laksi kucni poslovi.
Zadnja 2-3 dana sam se ulijenila, al bilo je lose vrijeme pa gledam filmove i leskarim. Ali dr mi je rekla da ne valja da se ulezim, potrebna je cirkulacija tako da treba malo setati.
Cure ako ista znaci ja nisam mirovala bas, dizala sam psa (mala je doduse, 5kg), setala je stalno, laganini po kuci, nisam sad isla u teretanu al nisam zalegla bas radi cirkulacije. A kad jesam na lijevom boku.
Lussy grij nogice! Ne smiju biti hladne, neka muz masira😁
Ok ok necete piskiti, necu vise spominjat testove zadavit ce me Natalie 😂
Pa i ja mislim da to nema nikakve veze, cak mislim i da je bolje da smo aktivne. Ali meni se nesto evo 2-3 dana samo lezi. Imam i ja psa, izvedem ga malo, ali sam se ulijenila i sve mi tesko pada, brzo se umorim.
Razmisljam kako bi bilo da se sve tri ubrzo javimo sa lijepim vijestima 🥰🥰🥰
A ja sam ovaj put nekako odlucila par evo tjedan dana odlezat,od sutra cu sve lagano krenut,malo slagat po kuci sto imam itd..grijem grijem,inace su mi hladnije noge al sad mi evo dva para carapa i deke ne pomazu😅
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Cure ako ista znaci ja nisam mirovala bas, dizala sam psa (mala je doduse, 5kg), setala je stalno, laganini po kuci, nisam sad isla u teretanu al nisam zalegla bas radi cirkulacije. A kad jesam na lijevom boku.
Lussy grij nogice! Ne smiju biti hladne, neka muz masira😁
Ok ok necete piskiti, necu vise spominjat testove zadavit ce me Natalie 😂
Ma necu draga ja tebi i ostalim u grupi zelim sve najbolje. Svi smo u istoj situaciji ovdje i najbolje se razumijemo. Citav proces od pocetka je vrlo stresan koliko ce biti js pa koliko ce se oplodit pa transfer hoce li se primit stalno neko cekanje i stres. Moje misljenje je da je bolje bez testa vec sam rekla da sam u drugom transferu napravila ranije test i sama sebi sam napravila jos veci stres. Jedva vidljiva linija,pa krvarenje pa bolovi. A kad nisam radila test rekla sam Boze u tvoje ruke ja nista nemogu promijenit i pustila sam sve svojim tokom i bila sam puno mirnija.
Sortiraj odgovore
Najstariji