Lussy cikla ti je vise za zadebljanje endometrija i pripreme za transfer, sada nema prevelikog ucinka. Ali zato ima caj od lista maline, to ti osnazuje maternicu.
A za serije, vjerojatno jesi ali ako nisi pogledaj The Queens gambit, odlicna je.
Ima to za kupit negdje ili? A ma vazno da cikla ne moze odmoc? Negdje sam to proctala pokusavam nac al ne ide mi😂
Znaci prije nisam ovo primjetila al mi je bas donji dio napuhan,ne znam jel danas od boostera ili od utrica al ovo mi prije nije bilo😅
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Lussy u bio&bio, ljekarnama... nije skup. A i kasnije je dobar, jer ublazava mucnine, ima puno nutrijenata vaznih u trudnoci, snazi maternicu, olaksava porod.... procitaj si malo na netu. Nece cikla odmoc, ja je jos pijem u sokovima, meni je to fino🙈
Bejbe ti isto cekas betu?

Je je, meni je 02.03
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Mnogo se bolje osjecam otkad sam podijelila svoju muku sa vama. 😊 ❤❤❤ A porodici nisam rekla jer bi me non stop zivkali i postavljali pitanja kako sam itd, a meni je samo da skrenem misli. A u ovim naletima depre oni mi ne mogu pomoci, i nekad mi se cini da treba ja njih da tjesim, a ne oni mene. Tako da je ovako bolje 😊
Puno ste mi pomogle, a bas sam razmisljala o tome kako je vto nekako i dalje tabu tema i nemamo nikakav vid podrske.
Bejbe2018 upali neki film, citaj knjigu, ja sam sebr unistila analizirajuci simptome, svako malo pipkala grudi, itd. Necu to sebi vise da radim. Sto god da bude ja na to ne mogu uticati, samo mogu pokusati da olaksam sebi i da se manje stresiram.
Nola_ hvala ti,citala sam sad vidim da ima u ljekarni sutra cu muzica poslat po to😊 ako vec nije kasno😅
Bejbe2018 trebamo stvarno prestat osluskivat ikakve simptome😓 pre tesko je..meni je najgore kad ostanem sama doma onda razmisljam samo o tom
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Mnogo se bolje osjecam otkad sam podijelila svoju muku sa vama. 😊 ❤❤❤ A porodici nisam rekla jer bi me non stop zivkali i postavljali pitanja kako sam itd, a meni je samo da skrenem misli. A u ovim naletima depre oni mi ne mogu pomoci, i nekad mi se cini da treba ja njih da tjesim, a ne oni mene. Tako da je ovako bolje 😊
Puno ste mi pomogle, a bas sam razmisljala o tome kako je vto nekako i dalje tabu tema i nemamo nikakav vid podrske.
Bejbe2018 upali neki film, citaj knjigu, ja sam sebr unistila analizirajuci simptome, svako malo pipkala grudi, itd. Necu to sebi vise da radim. Sto god da bude ja na to ne mogu uticati, samo mogu pokusati da olaksam sebi i da se manje stresiram.
Potpuno te razumijem. Nisam ni ja svojima nista govorila. Znam da bi iz dobri namjera stalno pitali kako sam sta ima tako da smo to odlucili zadrzati samo za sebe. Gledaj meku dobru komediju da se opustis. A nemozes bas puno pobjec od misli.
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2014 op propuhivanje jajnika
2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
2015 odmor
2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
7 blastocise ❄️
Jaki hiper tjedan dana bolnice
2 mjeseca pauze
2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
2025 3mj 3 kryo
Mislim neces piskit test?
Aha to, neću, Beta mi je sigurna, neću se opterećivati s testom.🙈
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Jutro curke kako ste?
Bejbe2018 kakva je situacija?
Ja sam bas jutros lose probudila se s crnim mislima kao znam da nisam trudna itd🙄 mrzim kad mi se ovo dogodi bas mrzim,al ne mogu utjecat na to
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Jutro cure, i nijedna nece piskiti uopce niste fun😅😅 dobro, onda navijamo do bete, drzimo sve 🤞🏼 i na nogama i rukama🤗
Lussy ne crne misli, nadi neku zanimaciju da ne mislis o tome, jel radis?
Mene jako boli glava, inace unazad 2 tjedna al dns i jucer me bas 🤯 taman kad zavrse mucnine pocinju druge radosti:)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji