Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejbe2018
    22. Veljača 2022. 21:19

Je je, meni je 02.03 

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Nola_
    22. Veljača 2022. 21:23

Mislim neces piskit test?

• lulu17
    22. Veljača 2022. 22:02

Mnogo se bolje osjecam otkad sam podijelila svoju muku sa vama. 😊 ❤❤❤  A porodici nisam rekla jer bi me non stop zivkali i postavljali pitanja kako sam itd, a meni je samo da skrenem misli. A u ovim naletima depre oni mi ne mogu pomoci, i nekad mi se cini da treba ja njih da tjesim, a ne oni mene. Tako da je ovako bolje 😊 
    Puno ste mi pomogle, a bas sam razmisljala o tome kako je vto nekako i dalje tabu tema i nemamo nikakav vid podrske. 

Bejbe2018 upali neki film, citaj knjigu, ja sam sebr unistila analizirajuci simptome, svako malo pipkala grudi, itd. Necu to sebi vise da radim. Sto god da bude ja na to ne mogu uticati, samo mogu pokusati da olaksam sebi i da se manje stresiram. 

Lussy
    22. Veljača 2022. 22:08

Nola_  hvala ti,citala sam sad vidim da ima u ljekarni sutra cu muzica poslat po to😊 ako vec nije kasno😅 

Bejbe2018  trebamo stvarno prestat osluskivat ikakve simptome😓 pre tesko je..meni je najgore kad ostanem sama doma onda razmisljam samo o tom

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

• NATALIE0407
    22. Veljača 2022. 22:57

lulu17

Mnogo se bolje osjecam otkad sam podijelila svoju muku sa vama. 😊 ❤❤❤ A porodici nisam rekla jer bi me non stop zivkali i postavljali pitanja kako sam itd, a meni je samo da skrenem misli. A u ovim naletima depre oni mi ne mogu pomoci, i nekad mi se cini da treba ja njih da tjesim, a ne oni mene. Tako da je ovako bolje 😊
    Puno ste mi pomogle, a bas sam razmisljala o tome kako je vto nekako i dalje tabu tema i nemamo nikakav vid podrske.

Bejbe2018 upali neki film, citaj knjigu, ja sam sebr unistila analizirajuci simptome, svako malo pipkala grudi, itd. Necu to sebi vise da radim. Sto god da bude ja na to ne mogu uticati, samo mogu pokusati da olaksam sebi i da se manje stresiram.

Potpuno te razumijem.  Nisam ni ja svojima nista govorila.  Znam da bi iz dobri namjera stalno pitali kako sam sta ima tako da smo to odlucili zadrzati samo za sebe. Gledaj meku dobru komediju da se opustis. A nemozes bas puno pobjec od misli. 

bejbe2018
    23. Veljača 2022. 08:17

Nola_

Mislim neces piskit test?

Aha to, neću, Beta mi je sigurna, neću se opterećivati s testom.🙈

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Lussy
    23. Veljača 2022. 11:09

Jutro curke kako ste?
    Bejbe2018 kakva je situacija? 

Ja sam bas jutros lose probudila se s crnim mislima kao znam da nisam trudna itd🙄 mrzim kad mi se ovo dogodi bas mrzim,al ne mogu utjecat na to 

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

Nola_
    23. Veljača 2022. 11:20

Jutro cure, i nijedna nece piskiti uopce niste fun😅😅 dobro, onda navijamo do bete, drzimo sve 🤞🏼 i na nogama i rukama🤗 
    Lussy ne crne misli, nadi neku zanimaciju da ne mislis o tome, jel radis? 
    Mene jako boli glava, inace unazad 2 tjedna al dns i jucer me bas 🤯 taman kad zavrse mucnine pocinju druge radosti:)

• lulu17
    23. Veljača 2022. 12:08

Dobro jutro ❤

Ja vise ne mislim ni pozitivno ni negativno. Od sinoc imam osjecaj hladnoce i blage drhtavice . Jutros isto i izmjerih temp 37,1 . Ne znam jel to dobro ili lose, pitala sam dr.ona kaze da je to normalno od utrogestana i progesterona. 🤷‍♀️ 
    Još maloo, moramo izdržati 💪💪
    Piškit necu sigurno, toliko negativnih do sad da sam se zaklela da vise niti jedan necu uraditi. 

Lussy
    23. Veljača 2022. 12:52

Nola_ hahah da bas smo bzvz bez testica😂 al stvarno mislim da je bolje da ne radimo,onaj test je vece razocaranje nego beta,bar je meni tako bilo kad sam prvi put radila test a drugi put ne..nekako san tu betu lakse isplakala nego test,jer sve mi mastamo da onako kako svi pokazu plusic na testu tako i mi😓
    Aa ne radim ja vec ima 4 mj otkad god sam u ovom,dala mi je ginekologica bolovanje tako da sam stalno doma,jos kako sam ono bila u bolnicu nisam se tako ni vracala😓

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.