lulu17 slazem se s tobom oko testa,bude samo gore…
A sto se tice podrske sve smo tu vise manje radi tog jer ja osobno imam osjecaj kao da me nitko ne razumi kao vi ovdje..jer onaj ko ne prolazi kroz ovo ne moze ni zamislit kolicinu i razliku osjecaja kroz koje prolazimo,boli,tuge,zelje
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Nola_ Hvala puno na pordšci! ❤❤❤
Zaista jeste tako, kad prodje izvjesno vrijeme shvatimo da je sve s razlogom. Sustina je da se okrenemo onom sto imamo, a sve ostalo ce doci kad bude vrijeme. Zato sam ljuta na sebe sto sam ovakva, zadnjih dana ne izlazim iz kuce, ne mogu nikog ni da cujem ni da vidim.
Lussy ovdje se stvarno osjetim bolje, lakse mi je kad podijelim sa vama, pogotovo jer nikom nisam rekla. Ali sto god bude, glava gore. Sjetih se jedne vjezbice koju sam ranije praktikovala, svaki dan sam pisala minimum 2 stvari na kojim sam zahvalna. Moram ponovo poceti sa tim :)) Probaj i ti, djeluje ❤
Lulu da u pravu si, svaki covjek bi ae trebao osvjestiti i zahvaliti na svemu onome sto ima, i onda nekako lakse dolaze stvari koje prizeljkujemo. Ja sam cesto u tim crnim danima razmisljala kako imam dobrog partnera, i bili netko drugi trpio moje paranoje, moju hipohondriju, moj posao, moje zelje ambicije. Bili netko drugi kroz ivf put ovako hrabro uz mene koracao kao on. A skroz nije taj tip i nema veze s medicinom. Ali radio je sve kako sam mu rekla iz ljubavi. Kao sto Lussy kaze ovaj rollercoaster emocija moze razumiti samo osoba koja to prolazi. Ali na kraju se sve to isplati❤️ Sigurna sam da ce svaka od nas drzati svoju bebu u rukama, vjerujte u to i hrabro gazite do svog cilja❤️
Lulu17 dobro si izdrzala da nikom ne kazes,ja mislim da sam ja dosta sebi pomogla s tim sto pricam s drugima o tome i sto imam taj svoj uzi krug ljudi koji mi pomazu bar malo,al opet najgore je kad vidis tu negativnu betu,tad mislim da to nitko od njih ne razumije nego evo mi cure ovdje i one koje prolaze kroz to
Ja si sad dala zadnju inekciju,osjetim doslovno (kako sam dala na lijevoj strani) kako se nesto dogada,bocka me sve..a najjaca sam si kad stavljam utrice pa pokusavam shvatiz ima li kakve promjene😅
Nisam vam jos rekla da sam dobila domaci sok od cikle a negdje sam jednom procitala da je dobro u postupku a i prije piti pa eto sve sto ne moze odmoc ja pijem😂
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Jutro cure☀️☀️
Lussy super mi zvuce pms grcevi, i ja sam ih imala doduse 6dnt blastociste. Ti si danas dajes zadnji booster? Bit ce to super, ja i mali navijamo za vas 🌈🤞🏼
Lulu drugi tjedan je kooomaaa😓😓 hoces piskiti ranije? Ti si danas onda 8dnt BC-e? Ja sam tada piskila nisam vise mogla cekati😬 ne vodi se simptomima, neke cure ih nisu imale, ja sam valjda imala sve, sve je jako subjektivno. Reci ce ti i Natalie ona nije imala niti jedan simptom a uspjesan postupak. Drzim🤞🏼🤞🏼
Upravo tako kako je Nola rekla. Prvi transfer ni jedan jedini simptom nisam imala I sve je bilo uredu i rodilo se moje prvo cudo. Drugi transfer od 8 dana simptomi ludnica nema kakvi nije bilo. A mucnine i povracanje do 16tt. Tako da to sve zavisi od osobe do osobe i od transfera do transfera. Ja dva pokusaja jedan bez simptoma drugi sa simptoma. I hvala Bogu na mom drugom cudu.
Lussy cikla ti je vise za zadebljanje endometrija i pripreme za transfer, sada nema prevelikog ucinka. Ali zato ima caj od lista maline, to ti osnazuje maternicu.
A za serije, vjerojatno jesi ali ako nisi pogledaj The Queens gambit, odlicna je.
Zdravoo cure :)
Embriotransfer je bio 14.02. Na 5.dan, vracena 2 embriona. Bila sam opustena sve vrijeme , mislila da sam psihicki jaka ali posustajem. Zadnja 2-3 dana sam ocajna , ovo cekanje do bete mi je prava agonija. Mozda je razlog taj sto nisam imala nikakve simptome, samo ogromne i bolne grudi prvih par dana ali to je mozda od svih tih terapija. Od juce osjecam kao blago fiskanje u predjelu jajnika, isto kao pred menstruaciju. A grudi su mi dosta manje i skoro pa da nisu bolne , i dalje malo uvecane ali nije kao u pocetku..I glabobolju imam ali povremeno. Da li neko ima slicno iskustvo… bas sam nikakva :(
Meni je 10dnt, a isto tako gledam simptome i milsim se kako izostaju pa me to muči.
I kako ste rekli ne znas jel od stimulacije ili su neki i stvarni simptomi.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Krivo sam napisala, 6. dan je, nije 10.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Lussy cikla ti je vise za zadebljanje endometrija i pripreme za transfer, sada nema prevelikog ucinka. Ali zato ima caj od lista maline, to ti osnazuje maternicu.
A za serije, vjerojatno jesi ali ako nisi pogledaj The Queens gambit, odlicna je.
Ima to za kupit negdje ili? A ma vazno da cikla ne moze odmoc? Negdje sam to proctala pokusavam nac al ne ide mi😂
Znaci prije nisam ovo primjetila al mi je bas donji dio napuhan,ne znam jel danas od boostera ili od utrica al ovo mi prije nije bilo😅
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Lussy u bio&bio, ljekarnama... nije skup. A i kasnije je dobar, jer ublazava mucnine, ima puno nutrijenata vaznih u trudnoci, snazi maternicu, olaksava porod.... procitaj si malo na netu. Nece cikla odmoc, ja je jos pijem u sokovima, meni je to fino🙈
Bejbe ti isto cekas betu?
Sortiraj odgovore
Najstariji