Eej drustvo
Radila sam vto izvadjeno mi je 26 jajnih celija od kojih se 19 oplodilo peti dan je ostalo 11 embriona odlicnog kvaliteta ostavili su da mi rade embrotransfer sledeći mjesec sa zaledjenim embrionima.
Međutim ja imam jedno pitanje ako je neko od vas to prosao,posle vadjenja jajnih celija dobila sam ciklus sedmi ili osmi dan i ok rekli su mi mozda bude ranije nego obicno ali kada sam vadila krv drugog dana doktor kaze da to nije ciklus nego posledica vadjenja jajnih celija to tackasto krvarenje ali meni nije tackasto nego obilno 5 dana bilo i 4 dana blago krvarenje 😏😒a inace mi ciklus traje 3 dana 🙄 nemam bolove niti neku nelagodu samo iritantno krvarenje 9 dana
Wow to je super. Normalno je to jer ipak je se radilo u unutrnjem dijelu maternice i trebalo je izvaditi to sve. Ja sam u bolnici bila nakon punkcije i slicna situacija je bila.
Ja se super osjecam jedino me iritira to krvarenje cekam sledeći mjesec ciklus vadjenje krvi i ako bude sve ok idem na transfer🤗🤗🤗
Angel2302
A znam al trazim utjehu novu iz sekunde u sekundu😂 al dobro prezivit cu,jos “samo” 10 dana do bete..muz mi opet neda da radim testic prije😓
I nemoj da radis prije strpi se znam da je tesko ali sto manje mislis o tome bolje 🤗🤗🤗🤗🤗🤗samo pozitivno i bice sve ok
Angel2302
A znam al trazim utjehu novu iz sekunde u sekundu😂 al dobro prezivit cu,jos “samo” 10 dana do bete..muz mi opet neda da radim testic prije😓
Draga trudna si dok se nepokaze drugacije. Uzivaj mazi trbuscic. Bolje ti je nemoj radit test bit ce ti lakse znam iz iskustva. Prvi put kad sam isla na Ivf nisam radila test do 14 dana i bila sam mirnija a drugi put napravila test ranije em se linija jedva vidjela em stalno me nesto bolilo stalno bila u strahu. Vako uzivaj i cekaj pogledaj neku dobru komediju pokusaj se opustit koliko je god moguce. Sve najbolje ti zelim. 🙏🙏
Ma da 1.put sam radila test i bila ona blijeda crta na kraj beta negativna😓
Drugi put nisam radila i bilo mi je malo lakse..a pokusat cu ovo me danas malo “opralo” nadam se da ce sutra bit bolje i moram se uhvatit neceg,trazim si neku dobru seriju jer sam sve pogledala pa trazim nesto novo da ne mislim o ovom😅
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Zdravoo cure :)
Embriotransfer je bio 14.02. Na 5.dan, vracena 2 embriona. Bila sam opustena sve vrijeme , mislila da sam psihicki jaka ali posustajem. Zadnja 2-3 dana sam ocajna , ovo cekanje do bete mi je prava agonija. Mozda je razlog taj sto nisam imala nikakve simptome, samo ogromne i bolne grudi prvih par dana ali to je mozda od svih tih terapija. Od juce osjecam kao blago fiskanje u predjelu jajnika, isto kao pred menstruaciju. A grudi su mi dosta manje i skoro pa da nisu bolne , i dalje malo uvecane ali nije kao u pocetku..I glabobolju imam ali povremeno. Da li neko ima slicno iskustvo... bas sam nikakva :(
Jutro cure☀️☀️
Lussy super mi zvuce pms grcevi, i ja sam ih imala doduse 6dnt blastociste. Ti si danas dajes zadnji booster? Bit ce to super, ja i mali navijamo za vas 🌈🤞🏼
Lulu drugi tjedan je kooomaaa😓😓 hoces piskiti ranije? Ti si danas onda 8dnt BC-e? Ja sam tada piskila nisam vise mogla cekati😬 ne vodi se simptomima, neke cure ih nisu imale, ja sam valjda imala sve, sve je jako subjektivno. Reci ce ti i Natalie ona nije imala niti jedan simptom a uspjesan postupak. Drzim🤞🏼🤞🏼
Da,nije lose nego evo npr kad ne osjecam nista onda budem tuzna nekako al nadam se opet da ce se dogodit neko cudo🙏🏼🍀
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Jutro cure☀️☀️
Lussy super mi zvuce pms grcevi, i ja sam ih imala doduse 6dnt blastociste. Ti si danas dajes zadnji booster? Bit ce to super, ja i mali navijamo za vas 🌈🤞🏼
Lulu drugi tjedan je kooomaaa😓😓 hoces piskiti ranije? Ti si danas onda 8dnt BC-e? Ja sam tada piskila nisam vise mogla cekati😬 ne vodi se simptomima, neke cure ih nisu imale, ja sam valjda imala sve, sve je jako subjektivno. Reci ce ti i Natalie ona nije imala niti jedan simptom a uspjesan postupak. Drzim🤞🏼🤞🏼
Jeste, danas mi je 8.dan. Mislim da necu raditi test jer me toliko strah. Ako bude negativan onda cu ici da ga ponavljam, samo cu produziti agoniju. Sve znam, i dr mi je rekla da je sve moguce kad su simptomi u pitanju. Rekla sam sebi da necu googlati, a ja evo zavrsila ovdje na forumu :) Znam da mi necete reci nista novo, ali mislim da sam vise ovdje zbog podrske i razumijevanja jer prolazimo isto. Hvala punooo,nadam se da ce biti dobro. Ako ne ovog puta, bice sledeci 💪💪
Jeste, danas mi je 8.dan. Mislim da necu raditi test jer me toliko strah. Ako bude negativan onda cu ici da ga ponavljam, samo cu produziti agoniju. Sve znam, i dr mi je rekla da je sve moguce kad su simptomi u pitanju. Rekla sam sebi da necu googlati, a ja evo zavrsila ovdje na forumu :) Znam da mi necete reci nista novo, ali mislim da sam vise ovdje zbog podrske i razumijevanja jer prolazimo isto. Hvala punooo,nadam se da ce biti dobro. Ako ne ovog puta, bice sledeci 💪💪
Lulu saljem ti veliki 🤗 i ❤️. Za uspjesan transfer treb dobar endometrij i dobar embrij i onda kad se sve poklopi sanse su 50%. Nista drugo nego metoda pokusaja, svakako ako slucajno sad ne bude dobro bit ce sljedeci. I onda tek skuzis da je sve bilo s razlogom i doslo u pravo vrijeme bez obzira koliko boli kad je neuspjesno. Znam da ti je koma sada cekati, ali i ovo ce proci a ja ti zelim od srca da te iznenadi najljepsa beta❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji