Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • petra31
    25. Travanj 2019. 15:01

Lala27

petra31

Lala27

petra31

Lala27

petra31

Luca i Nives sretno cure od❤❤❤❤
    Mimimimi samo nek raste😘😘
    Ja bila jucer kod doktorice kaze da s obzirom na zahvat sve je normalno sta sam imala temp i ostalo!
    Da se nastavilo e onda to je nesto drugo
    Uglavnom imamo i jednog smrzlica😉😉
    Danas je 6.dan et ako se ne racuna 19.04
    Ajme kako sporo ide
    Nakon kojeg dana ste radile test?
    Super, bitno je da si bolje 😄 Biće to sve dobro 😄 Ja sam 10.dan radila test, pa opet 11., a 12.betu
    Lala27 to ti je prvi et?
    Jesi imala neke simptome 10.nt ?
    Kako se sad osjecas?
    Jeste, prvi. Na početku sam imala menstrualne bolove, nadutost, bolne grudi i bradavice. Sad mi se to sve smanjilo, ali i dalje ima ponekad. I sad imam bolove u donjem dijelu leđa, koža mi je mnogo suvlja, brže se umaram. I da, od prvog dana transfera mi se stalno piški, a i sad isto
    Ajmeeee predivnooo
    Sve to je i meniii,ali nekako strah me biti pozitivna
    Ali stalno piskim ,ali to pridodajem tome sta je sigurno jajnik uvecan nakon punkcije jer me i boljelo
    Voljela bi da sam srece kao i ti ,ali neznam bas😊
    Uzivaj stvarno super
    Sretnice😍😍❤❤
    Koliko embrija si dobila i kojeg su ti ubacili?Imas li smrzlica?
    Sorry jer puno pitam😉
    Da, ispratila sam tvoje simptome, zato mislim da će sve biti dobro, i ja sam se tako plašila vjerovati, pa da se onda razočaram. A vjeruj da se i sad plašim vjerovati 😁 Vidjećeš uskoro, do tad se opusti i što prije da ti prođu dani 😄Ubacili su mi dva petodnevna, a nemam zamrznutih 😐 Možeš sve pitati, samo da ja znam odgovoriti 😂 neko je pitao za bolovanje, to ne znam jer nisam iz Hr😄

Znam moramo biti strpljive☺
    Sretno ti😘
    Meni su ubacili dvodnevni pa vidjet cemo😉

mimimimi
    25. Travanj 2019. 16:13

Lala27

mimimimi

mimimimi

Lala27

Mimimimi, sretno sutra sa betom 😄Petra31, drago mi je da si bolje, sve će to biti dobro 😊

Hvala ali budale me nisu danas nazvale da jave kolika je sad pa ništa ne znam😟😟
    Lala27 zvala sam ja budele kažu zaboravili da jave njinova greška 🤦‍♀️
    Beta je porasla na 4865 a ultrazvuk i novo vađenje krvi je 08.05.Treba to sad dočekati 😬
    Jaoooo, pa gdje to da zaborave, da li su normalni 😄 Ali divne vijesti u svakom slučaju, brzo ce i 08., mada znam da jedva čekaš 😊 Meni je jutros beta 11 642😍 19dnt

Hajojjj poludila sam bila vidiš da nisu normalni, očito nisu uzeli svoju dozu😂😂
    Aa do ultrazvuka ću ja da posjedim cijela ali ajde i to se dočeka neka je nama sve ljepo pozitivne betice aa i tvoja je extra extra i obavezno nas obavijesti o ultrazvuku i mrvici 😍❤😘Bubamarica  kako si mi ti i tvoje mrvice, kako se osjećate?😍Petra31 drago mi je da ideš na bolje, samo nam javljaj stanje😊😊😘
    Zbilja ovo vrm.sporo teče😬😬
    Ja još bez nekih siptoma osim možda grudi i bradavice malo bolne s tim da su grudi malkice narsle 🤔🤔
    Danas prije nekih sat me je počeo stomak sjeckat-grčki, boliti ali blago i sinoć kad sam legla tak bilo ali sve blago🤷‍♀️🤷‍♀️
    Curke velika 😘 za sve vas i mrvice😘❤

• Luca87
    25. Travanj 2019. 17:54

Evo da javim svoju betu, 0,1! 
    Drage cure, vama želin više sreće. Draga Nives35 nadam se da će tvoja sutra biti ogromna!

• Lala27
    25. Travanj 2019. 18:02

petra31

Lala27

petra31

Lala27

petra31

Lala27

petra31

Luca i Nives sretno cure od❤❤❤❤
    Mimimimi samo nek raste😘😘
    Ja bila jucer kod doktorice kaze da s obzirom na zahvat sve je normalno sta sam imala temp i ostalo!
    Da se nastavilo e onda to je nesto drugo
    Uglavnom imamo i jednog smrzlica😉😉
    Danas je 6.dan et ako se ne racuna 19.04
    Ajme kako sporo ide
    Nakon kojeg dana ste radile test?
    Super, bitno je da si bolje 😄 Biće to sve dobro 😄 Ja sam 10.dan radila test, pa opet 11., a 12.betu
    Lala27 to ti je prvi et?
    Jesi imala neke simptome 10.nt ?
    Kako se sad osjecas?
    Jeste, prvi. Na početku sam imala menstrualne bolove, nadutost, bolne grudi i bradavice. Sad mi se to sve smanjilo, ali i dalje ima ponekad. I sad imam bolove u donjem dijelu leđa, koža mi je mnogo suvlja, brže se umaram. I da, od prvog dana transfera mi se stalno piški, a i sad isto
    Ajmeeee predivnooo
    Sve to je i meniii,ali nekako strah me biti pozitivna
    Ali stalno piskim ,ali to pridodajem tome sta je sigurno jajnik uvecan nakon punkcije jer me i boljelo
    Voljela bi da sam srece kao i ti ,ali neznam bas😊
    Uzivaj stvarno super
    Sretnice😍😍❤❤
    Koliko embrija si dobila i kojeg su ti ubacili?Imas li smrzlica?
    Sorry jer puno pitam😉
    Da, ispratila sam tvoje simptome, zato mislim da će sve biti dobro, i ja sam se tako plašila vjerovati, pa da se onda razočaram. A vjeruj da se i sad plašim vjerovati 😁 Vidjećeš uskoro, do tad se opusti i što prije da ti prođu dani 😄Ubacili su mi dva petodnevna, a nemam zamrznutih 😐 Možeš sve pitati, samo da ja znam odgovoriti 😂 neko je pitao za bolovanje, to ne znam jer nisam iz Hr😄
    Znam moramo biti strpljive☺
    Sretno ti😘
    Meni su ubacili dvodnevni pa vidjet cemo😉

Hvala, i tebi takođe, navijam za visoku betu 😄 

• Lala27
    25. Travanj 2019. 18:04

mimimimi

Lala27

mimimimi

mimimimi

Lala27

Mimimimi, sretno sutra sa betom 😄Petra31, drago mi je da si bolje, sve će to biti dobro 😊

Beta je porasla na 4865 a ultrazvuk i novo vađenje krvi je 08.05.Treba to sad dočekati 😬
    Jaoooo, pa gdje to da zaborave, da li su normalni 😄 Ali divne vijesti u svakom slučaju, brzo ce i 08., mada znam da jedva čekaš 😊 Meni je jutros beta 11 642😍 19dnt
    Aa do ultrazvuka ću ja da posjedim cijela ali ajde i to se dočeka neka je nama sve ljepo pozitivne betice aa i tvoja je extra extra i obavezno nas obavijesti o ultrazvuku i mrvici 😍❤😘Bubamarica kako si mi ti i tvoje mrvice, kako se osjećate?😍Petra31 drago mi je da ideš na bolje, samo nam javljaj stanje😊😊😘
    Ja još bez nekih siptoma osim možda grudi i bradavice malo bolne s tim da su grudi malkice narsle 🤔🤔
    Danas prije nekih sat me je počeo stomak sjeckat-grčki, boliti ali blago i sinoć kad sam legla tak bilo ali sve blago🤷‍♀️🤷‍♀️

Očito ne znaju koliko to znači, to se javlja čim aparat izbaci rezultat 😂 Ništa se ne sikiraj za simptome,  neke žene ih uopšte nemaju, a i generalno je rano, bitno da je beta tu😄 

• Lala27
    25. Travanj 2019. 18:05

Luca87

Drage cure, vama želin više sreće. Draga Nives35 nadam se da će tvoja sutra biti ogromna!

Baš mi je žao. Glavu gore i u nove pobjede, naredni put će uspjeti ❤️

25. Travanj 2019. 19:20

Luca87

Draga moja žao mi je ali nema predaje... ja ti sutra javljam svoju i odmah planiramo daljnje korake:😊😊😊😚😚 

• petra31
    25. Travanj 2019. 19:20

Luca87

Luca idemo dalje 😘😘

Bubamarica
    25. Travanj 2019. 21:39

mimimimi

Lala27

mimimimi

mimimimi

Lala27

Aa do ultrazvuka ću ja da posjedim cijela ali ajde i to se dočeka neka je nama sve ljepo pozitivne betice aa i tvoja je extra extra i obavezno nas obavijesti o ultrazvuku i mrvici 😍❤😘Bubamarica kako si mi ti i tvoje mrvice, kako se osjećate?😍Petra31 drago mi je da ideš na bolje, samo nam javljaj stanje😊😊😘

Hej mimimi mrvice i ja smo super,danas smo isli da cujemo mala srca ☺ imamo mucnine i povracanja zeludac boli ali ovako smo ok !Kako si mi ti?😘

Bubamarica
    25. Travanj 2019. 21:42

petra31

Bubamarice sretnoo
    Javi nam kako je proslo❤❤

heeeeej tu sam ,mala srca kucaju i svi smo jako jako sretni!Jesi li ti dobro?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.