Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bubamarica
    25. Travanj 2019. 21:43

Lala27

mimimimi

mimimimi

Lala27

Mimimimi, sretno sutra sa betom 😄Petra31, drago mi je da si bolje, sve će to biti dobro 😊

Hvala ali budale me nisu danas nazvale da jave kolika je sad pa ništa ne znam😟😟
    Lala27 zvala sam ja budele kažu zaboravili da jave njinova greška 🤦‍♀️
    Beta je porasla na 4865 a ultrazvuk i novo vađenje krvi je 08.05.Treba to sad dočekati 😬
    Jaoooo, pa gdje to da zaborave, da li su normalni 😄 Ali divne vijesti u svakom slučaju, brzo ce i 08., mada znam da jedva čekaš 😊 Meni je jutros beta 11 642😍 19dnt

Ooooo 11 642 izgleda da su i ovde twinisi 👶👶

• Lala27
    25. Travanj 2019. 22:37

Bubamarica

Lala27

mimimimi

mimimimi

Lala27

Mimimimi, sretno sutra sa betom 😄Petra31, drago mi je da si bolje, sve će to biti dobro 😊

Beta je porasla na 4865 a ultrazvuk i novo vađenje krvi je 08.05.Treba to sad dočekati 😬
    Jaoooo, pa gdje to da zaborave, da li su normalni 😄 Ali divne vijesti u svakom slučaju, brzo ce i 08., mada znam da jedva čekaš 😊 Meni je jutros beta 11 642😍 19dnt
    Ooooo 11 642 izgleda da su i ovde twinisi 👶👶

Daaa, svi me to pitaju, ali čitala sam na više foruma da imaju blizance i sa manjom betom, a takođe i jednu bebicu sa tolikom ili većom betom, tako da ništa ne znamo do utorka 😄 
    Kako je čuti srca mala junačka? 😍 Vidi li se šta? 😍

• ruška
    25. Travanj 2019. 22:53

Samo da javim...moji bolovi u leđima vezani za mengu.danas navečer dobila i imam jake bolove.dobila 25 dan ciklusa,prvi postupak.
    idemo dalje,malo tuzna 🙁....idemo u nove pobjede.
    Sretno svima

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

mimimimi
    25. Travanj 2019. 22:56

Lala27

mimimimi

Lala27

mimimimi

mimimimi

Lala27

Hajojjj poludila sam bila vidiš da nisu normalni, očito nisu uzeli svoju dozu😂😂
    Aa do ultrazvuka ću ja da posjedim cijela ali ajde i to se dočeka neka je nama sve ljepo pozitivne betice aa i tvoja je extra extra i obavezno nas obavijesti o ultrazvuku i mrvici 😍❤😘Bubamarica kako si mi ti i tvoje mrvice, kako se osjećate?😍Petra31 drago mi je da ideš na bolje, samo nam javljaj stanje😊😊😘
    Zbilja ovo vrm.sporo teče😬😬
    Ja još bez nekih siptoma osim možda grudi i bradavice malo bolne s tim da su grudi malkice narsle 🤔🤔
    Danas prije nekih sat me je počeo stomak sjeckat-grčki, boliti ali blago i sinoć kad sam legla tak bilo ali sve blago🤷‍♀️🤷‍♀️
    Curke velika 😘 za sve vas i mrvice😘❤
    Očito ne znaju koliko to znači, to se javlja čim aparat izbaci rezultat 😂 Ništa se ne sikiraj za simptome, neke žene ih uopšte nemaju, a i generalno je rano, bitno da je beta tu😄

Ma nemaju oni pojma😂 daa bitno je da ne beta tu😍
    Pa je rano sad me još uvijek stomak boli, bockanje onako🤷‍♀️

mimimimi
    25. Travanj 2019. 22:59

Bubamarica

mimimimi

Lala27

mimimimi

mimimimi

Lala27

Hajojjj poludila sam bila vidiš da nisu normalni, očito nisu uzeli svoju dozu😂😂
    Aa do ultrazvuka ću ja da posjedim cijela ali ajde i to se dočeka neka je nama sve ljepo pozitivne betice aa i tvoja je extra extra i obavezno nas obavijesti o ultrazvuku i mrvici 😍❤😘Bubamarica kako si mi ti i tvoje mrvice, kako se osjećate?😍Petra31 drago mi je da ideš na bolje, samo nam javljaj stanje😊😊😘
    Zbilja ovo vrm.sporo teče😬😬
    Ja još bez nekih siptoma osim možda grudi i bradavice malo bolne s tim da su grudi malkice narsle 🤔🤔
    Danas prije nekih sat me je počeo stomak sjeckat-grčki, boliti ali blago i sinoć kad sam legla tak bilo ali sve blago🤷‍♀️🤷‍♀️
    Curke velika 😘 za sve vas i mrvice😘❤
    Hej mimimi mrvice i ja smo super,danas smo isli da cujemo mala srca ☺ imamo mucnine i povracanja zeludac boli ali ovako smo ok !Kako si mi ti?😘

Jaoo divno, ljubim ih😍😘😘 to polako su započeli simptomi znači ali bit će dobro ❤
    Pa dosad nisam imala siptoma, počeo me je stomak poslje podne boliti, propadati onako neki tupi bolovi i još uvijek su tu..malo stane i opet, konstantno su tu ipak🤷‍♀️😘😘

mimimimi
    25. Travanj 2019. 23:02

ruška

Samo da javim…moji bolovi u leđima vezani za mengu.danas navečer dobila i imam jake bolove.dobila 25 dan ciklusa,prvi postupak.
    idemo dalje,malo tuzna 🙁….idemo u nove pobjede.
    Sretno svima

Žao mi je draga ruška ali kao što kažeš ideš dalje i ne gubi nadu, puno sreće ti želim dalje ❤😘

• ruška
    26. Travanj 2019. 07:30

mimimimi

ruška

Samo da javim…moji bolovi u leđima vezani za mengu.danas navečer dobila i imam jake bolove.dobila 25 dan ciklusa,prvi postupak.
    idemo dalje,malo tuzna 🙁….idemo u nove pobjede.
    Sretno svima
    Žao mi je draga ruška ali kao što kažeš ideš dalje i ne gubi nadu, puno sreće ti želim dalje ❤😘

Hvala i vama svima sretno🙂
    Javljajte novosti,ja 8 dan idem na prvu folikulometriju
    ...i onda drugi smrzlić koji me čeka😍

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

• petra31
    26. Travanj 2019. 08:35

Ja nisam izdrzala i napravila test sad ujutro kao neka glupaca!!Test je negativan,ali sad neznam dali sam ga prerano radila
    ET je bio 19.04 sta vi kazete 7.dan danas i da jesam mislite li da je prerano?
    E sad nadaj se🙄😶😐😑

26. Travanj 2019. 09:00

petra31

Ja nisam izdrzala i napravila test sad ujutro kao neka glupaca!!Test je negativan,ali sad neznam dali sam ga prerano radila
    ET je bio 19.04 sta vi kazete 7.dan danas i da jesam mislite li da je prerano?
    E sad nadaj se🙄😶😐😑

Draga Petra nemoj raditi testove. Prerano ti je...sve zavisi kad se dogodila imolementacija... Ja sam ih radila i svi su negativni. Sad sam vadila betu i opet moram čekati do ponedjeljka..  Ovako sam nervozna jos i vise... Biolog mi je i rekao da ne kupujem testove...ali luda glava😋😋☺☺☺

26. Travanj 2019. 09:02

Samo bacamo novce...bolje da si nešto kupiš da se razveseliš😘😘😘i beta vmce sve pokazati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.