Mimimimi, sretno sutra sa betom 😄Petra31, drago mi je da si bolje, sve će to biti dobro 😊
Hvala ali budale me nisu danas nazvale da jave kolika je sad pa ništa ne znam😟😟Lala27 zvala sam ja budele kažu zaboravili da jave njinova greška 🤦♀️
Beta je porasla na 4865 a ultrazvuk i novo vađenje krvi je 08.05.Treba to sad dočekati 😬Jaoooo, pa gdje to da zaborave, da li su normalni 😄 Ali divne vijesti u svakom slučaju, brzo ce i 08., mada znam da jedva čekaš 😊 Meni je jutros beta 11 642😍 19dnt
Ooooo 11 642 izgleda da su i ovde twinisi 👶👶
Mimimimi, sretno sutra sa betom 😄Petra31, drago mi je da si bolje, sve će to biti dobro 😊
Hvala ali budale me nisu danas nazvale da jave kolika je sad pa ništa ne znam😟😟Lala27 zvala sam ja budele kažu zaboravili da jave njinova greška 🤦♀️
Beta je porasla na 4865 a ultrazvuk i novo vađenje krvi je 08.05.Treba to sad dočekati 😬Jaoooo, pa gdje to da zaborave, da li su normalni 😄 Ali divne vijesti u svakom slučaju, brzo ce i 08., mada znam da jedva čekaš 😊 Meni je jutros beta 11 642😍 19dntOoooo 11 642 izgleda da su i ovde twinisi 👶👶
Daaa, svi me to pitaju, ali čitala sam na više foruma da imaju blizance i sa manjom betom, a takođe i jednu bebicu sa tolikom ili većom betom, tako da ništa ne znamo do utorka 😄
Kako je čuti srca mala junačka? 😍 Vidi li se šta? 😍
Samo da javim...moji bolovi u leđima vezani za mengu.danas navečer dobila i imam jake bolove.dobila 25 dan ciklusa,prvi postupak.
idemo dalje,malo tuzna 🙁....idemo u nove pobjede.
Sretno svima
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Beta je porasla na 4865 a ultrazvuk i novo vađenje krvi je 08.05.Treba to sad dočekati 😬Jaoooo, pa gdje to da zaborave, da li su normalni 😄 Ali divne vijesti u svakom slučaju, brzo ce i 08., mada znam da jedva čekaš 😊 Meni je jutros beta 11 642😍 19dntHajojjj poludila sam bila vidiš da nisu normalni, očito nisu uzeli svoju dozu😂😂
Aa do ultrazvuka ću ja da posjedim cijela ali ajde i to se dočeka neka je nama sve ljepo pozitivne betice aa i tvoja je extra extra i obavezno nas obavijesti o ultrazvuku i mrvici 😍❤😘Bubamarica kako si mi ti i tvoje mrvice, kako se osjećate?😍Petra31 drago mi je da ideš na bolje, samo nam javljaj stanje😊😊😘
Zbilja ovo vrm.sporo teče😬😬
Ja još bez nekih siptoma osim možda grudi i bradavice malo bolne s tim da su grudi malkice narsle 🤔🤔
Danas prije nekih sat me je počeo stomak sjeckat-grčki, boliti ali blago i sinoć kad sam legla tak bilo ali sve blago🤷♀️🤷♀️
Curke velika 😘 za sve vas i mrvice😘❤Očito ne znaju koliko to znači, to se javlja čim aparat izbaci rezultat 😂 Ništa se ne sikiraj za simptome, neke žene ih uopšte nemaju, a i generalno je rano, bitno da je beta tu😄
Ma nemaju oni pojma😂 daa bitno je da ne beta tu😍
Pa je rano sad me još uvijek stomak boli, bockanje onako🤷♀️
Beta je porasla na 4865 a ultrazvuk i novo vađenje krvi je 08.05.Treba to sad dočekati 😬Jaoooo, pa gdje to da zaborave, da li su normalni 😄 Ali divne vijesti u svakom slučaju, brzo ce i 08., mada znam da jedva čekaš 😊 Meni je jutros beta 11 642😍 19dntHajojjj poludila sam bila vidiš da nisu normalni, očito nisu uzeli svoju dozu😂😂
Aa do ultrazvuka ću ja da posjedim cijela ali ajde i to se dočeka neka je nama sve ljepo pozitivne betice aa i tvoja je extra extra i obavezno nas obavijesti o ultrazvuku i mrvici 😍❤😘Bubamarica kako si mi ti i tvoje mrvice, kako se osjećate?😍Petra31 drago mi je da ideš na bolje, samo nam javljaj stanje😊😊😘
Zbilja ovo vrm.sporo teče😬😬
Ja još bez nekih siptoma osim možda grudi i bradavice malo bolne s tim da su grudi malkice narsle 🤔🤔
Danas prije nekih sat me je počeo stomak sjeckat-grčki, boliti ali blago i sinoć kad sam legla tak bilo ali sve blago🤷♀️🤷♀️
Curke velika 😘 za sve vas i mrvice😘❤Hej mimimi mrvice i ja smo super,danas smo isli da cujemo mala srca ☺ imamo mucnine i povracanja zeludac boli ali ovako smo ok !Kako si mi ti?😘
Jaoo divno, ljubim ih😍😘😘 to polako su započeli simptomi znači ali bit će dobro ❤
Pa dosad nisam imala siptoma, počeo me je stomak poslje podne boliti, propadati onako neki tupi bolovi i još uvijek su tu..malo stane i opet, konstantno su tu ipak🤷♀️😘😘
Samo da javim…moji bolovi u leđima vezani za mengu.danas navečer dobila i imam jake bolove.dobila 25 dan ciklusa,prvi postupak.
idemo dalje,malo tuzna 🙁….idemo u nove pobjede.
Sretno svima
Žao mi je draga ruška ali kao što kažeš ideš dalje i ne gubi nadu, puno sreće ti želim dalje ❤😘
Samo da javim…moji bolovi u leđima vezani za mengu.danas navečer dobila i imam jake bolove.dobila 25 dan ciklusa,prvi postupak.
idemo dalje,malo tuzna 🙁….idemo u nove pobjede.
Sretno svimaŽao mi je draga ruška ali kao što kažeš ideš dalje i ne gubi nadu, puno sreće ti želim dalje ❤😘
Hvala i vama svima sretno🙂
Javljajte novosti,ja 8 dan idem na prvu folikulometriju
...i onda drugi smrzlić koji me čeka😍
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Ja nisam izdrzala i napravila test sad ujutro kao neka glupaca!!Test je negativan,ali sad neznam dali sam ga prerano radila
ET je bio 19.04 sta vi kazete 7.dan danas i da jesam mislite li da je prerano?
E sad nadaj se🙄😶😐😑
Ja nisam izdrzala i napravila test sad ujutro kao neka glupaca!!Test je negativan,ali sad neznam dali sam ga prerano radila
ET je bio 19.04 sta vi kazete 7.dan danas i da jesam mislite li da je prerano?
E sad nadaj se🙄😶😐😑
Draga Petra nemoj raditi testove. Prerano ti je...sve zavisi kad se dogodila imolementacija... Ja sam ih radila i svi su negativni. Sad sam vadila betu i opet moram čekati do ponedjeljka.. Ovako sam nervozna jos i vise... Biolog mi je i rekao da ne kupujem testove...ali luda glava😋😋☺☺☺
Samo bacamo novce...bolje da si nešto kupiš da se razveseliš😘😘😘i beta vmce sve pokazati
Sortiraj odgovore
Najstariji