Draga Luca87 nas dvije imamo iste datume... 26 je i meni beta, a danas mi je 11-ti dan. Sutra mi treba doći vještica. Ovo mi je 1 et kao i tebi i obje imamo još tri smrzlića😍😍😍😍. Ma možda nas betice iznenade... Joj baš mi voljels i tebi i meni♥️♥️. Ja nikad nisam imala jači pms...sve me boli kao inače ali duplo intenzivnije... Mi smo zajedno čekalice🙏🙏
Znam da ovo nije tema ali je vezano za ivf.
Je li koja na bolovanju? I kako se to bolovanje plaće ako znate?
Meni je sad treći tjedan bolovanja, jer mi je sve išlo prebrzo... 6 dana terapija, 8.dan aspiracija 10.dan transfer. I od transfera sam na bolovanju. Kako su praznici bili, jucer beta pa sutra opet. Ne mogu jedan dan radit jedan ne radit 😔
👩 35 g AMH 6 🧔 38 g -oligoaathenozoospermia
2014-prirodna trudnoca bez problema
1.IVF 3/2019 KBC Split Dr. Sunj ( pergoveris,cetrotide i brevactid 5000) 8 folikula,5 js. -trudnoca koja je zavrsila u 9 tj 😔
2. IVF 1/20 KBC Split dr.Mrsic ( bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) 5 folikula 3 js - neuspjesno
3. IVF 10/20 (bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) -neuspjesan!
Meni je isto pms nešto jači , ali više neznam što je od propisane th što nije. Cili internet sam pretražila, nadam se da ćemo nas dvije biti iznimke s neg testom i pozitivnom betom. Kako mi je taj petak daleko.... Imam neki smeđkasti iscjedak, pa malo nemam... jučer su mi počeli kao menstrualni bolovi, ali puno manje bolni nego kakvi su inače. Neznam ni ja više sama što da mislim, samo se osjećam nekako jadno
Pozdrav svima,čitam vaše komentare,pa da podijelim i svoje iskustvo.et imala 14.04.i jučer krenuli bolovi u donjem dijelu leđa, a danas jedva sjedim na poslu.
Meni znaju takvi bolovi biti i za mengu,nemogu procijeniti da li su toliko jaki ili nešto slabije.
Jeste li imale ili imate bolove u donjem dijelu leđa?
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Meni je isto pms nešto jači , ali više neznam što je od propisane th što nije. Cili internet sam pretražila, nadam se da ćemo nas dvije biti iznimke s neg testom i pozitivnom betom. Kako mi je taj petak daleko…. Imam neki smeđkasti iscjedak, pa malo nemam… jučer su mi počeli kao menstrualni bolovi, ali puno manje bolni nego kakvi su inače. Neznam ni ja više sama što da mislim, samo se osjećam nekako jadno
I ja se takonosjećam ali bit će to sve super😊😊😊. Da li možda znaš kad se može ići ponovno ako ne uspije?
Mislim da na FET već u sljedećem ciklusu. Ja neman pojma što ću, zbog posla mi je malo zeznuto
Mimimimi, sretno sutra sa betom 😄Petra31, drago mi je da si bolje, sve će to biti dobro 😊
Hvala ali budale me nisu danas nazvale da jave kolika je sad pa ništa ne znam😟😟
Draga nemoj razmisljati o poslu. Ovo nam je priotitet. Da li ćeš ići sad ili za mjesec, dva isto je, opet nećeš raditi. A možda je najbolje nastaviti sad dok smo u tome...
Bubamarice, pa čestitam na twinsima, pre predivna vijest, sretno dalje, čuvajte se, mazite i pazite… Imaš li kakve nove simptome? Ja počela sa povraćanje jučer navečer, a i danas ujutro se nastavilo…Minilu i tebi čestitke na lijepoj beti i sretno daljeNives35 najbolje ti je u tako ranim danima nakon transfera raditi test sa prvim jutarnjim urinom ili jednostavno pričekati betu… Jer testovi mogu pogriješiti, ali beta nikad :)
Hej Flower ,hvala ti mnogo,mi presretni,dupla sreca nam pokucala na vrata ☺ mirujemo,cuvamo se i daanas idemo na drugi UZV da cujemo srca ,mako sam nervozna po obicaju,ali nadam se da ce biti ok sve!E stp se simptoma tice,i meni mucnine pocele,prethodna dva jutra dusu ispovracala,sinoc imala jaku mucninu,ali jutros sam ok,uz to sam imala neke slabije bolove na lijevoj pa na dwsnoj strani trbuha,il je pocetak upale mokracnih kanala il su posledice hiperstimulacije!Zabrinulo me ,ali danaa je UZV pa cemo sve vidjeti!
Minilu cestitamo 😍
Nives kao sto flower napisa najbolje prvim jutarnjim urinom uraditi test,a beta je najpouzdanija ,tako da....sretno!
Meni vještica samo što nije krenula. 12dnt prvi jutarnji urin, debeli minus. Idem sutra ujutro odraditi betu čisto reda radi, ali ovaj postupak je za mene gotov. Svim curama koje imaju pozitivnu betu, želim uspješnu i dosadnu trudnoću, a svim čekalicama veliku beturinu!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji