Samo bacamo novce…bolje da si nešto kupiš da se razveseliš😘😘😘i beta vmce sve pokazati
Nives 😘😘😘
Eto ubacila ti u mene opet nadu
Beta mi je tek 10.05.
A mengu trebam dobiti 5.5
Strpljiv spašen kažu😏
Budi samo pozitivna😘😘😘😘Žive smo..zdrave i postat cemo mi mamice😁😁😘😘👼👼👼
Budi samo pozitivna😘😘😘😘Žive smo..zdrave i postat cemo mi mamice😁😁😘😘👼👼👼
😘🤗🤗🤗
Ruška, žao mi je 😢 Naravno da se odmah nastavlja dalje, nema se vremena za tugovanje. Sa srećom 😘😘Petra31, rano je definitivno, samo ti sačekaj ponedeljak, pa uradi opet ili ako možeš čekati betu, što je stvarno dugo
Ja nisam izdrzala i napravila test sad ujutro kao neka glupaca!!Test je negativan,ali sad neznam dali sam ga prerano radila
ET je bio 19.04 sta vi kazete 7.dan danas i da jesam mislite li da je prerano?
E sad nadaj se🙄😶😐😑
Draga Petra31 testovi su sranje, ali svakako si ga prerano radila. Ako si skroz nestrpljiva, radije koji dan ranije izvadi betu, oko 100kn košta privatno i puno je pouzdanije.
Draga Nives35 vibran za tvoju beticu, da bude lijepa i visoka. Zašto tek u ponedjeljak rezultati? Ovo je sve takva igra živaca za završit na vrapču.
Meni evo sad ni vještica nije krenula kako treba. Samo smeđarim... Žao mi je kakav mi je ishod, ali mi je drago da sam završila s ovim ciklusom... Sad za dva miseca po eskima, valjda će bar jedan od ova 3 odlučit ostat s nama
Ja nisam izdrzala i napravila test sad ujutro kao neka glupaca!!Test je negativan,ali sad neznam dali sam ga prerano radila
E sad nadaj se🙄😶😐😑Draga Petra31 testovi su sranje, ali svakako si ga prerano radila. Ako si skroz nestrpljiva, radije koji dan ranije izvadi betu, oko 100kn košta privatno i puno je pouzdanije.
Draga Nives35 vibran za tvoju beticu, da bude lijepa i visoka. Zašto tek u ponedjeljak rezultati? Ovo je sve takva igra živaca za završit na vrapču.
Meni evo sad ni vještica nije krenula kako treba. Samo smeđarim… Žao mi je kakav mi je ishod, ali mi je drago da sam završila s ovim ciklusom… Sad za dva miseca po eskima, valjda će bar jedan od ova 3 odlučit ostat s nama
Hej draga hvala ti na lijepim željama😘😘. Isla sam privatno i rekla mi je sutra ili ponedjeljak... Vjestica mi je jucer trebala doci ali osjećam ju....😊😊😋
E sad nadaj se🙄😶😐😑Draga Petra31 testovi su sranje, ali svakako si ga prerano radila. Ako si skroz nestrpljiva, radije koji dan ranije izvadi betu, oko 100kn košta privatno i puno je pouzdanije.
Meni evo sad ni vještica nije krenula kako treba. Samo smeđarim… Žao mi je kakav mi je ishod, ali mi je drago da sam završila s ovim ciklusom… Sad za dva miseca po eskima, valjda će bar jedan od ova 3 odlučit ostat s namaHej draga hvala ti na lijepim željama😘😘. Isla sam privatno i rekla mi je sutra ili ponedjeljak… Vjestica mi je jucer trebala doci ali osjećam ju….😊😊😋
Nives draga nadam se da ces uspjeti
Saljem vibrice😍😍😘🤗🤗🤗
Pozdrav svim cura.Cestitam svim koji imaju plusice i sretno onima sto cekaju 🙏😊
Pitanje jedno koliko ste bile na bolovanju i mirovale dugo?hvala
Svima sretno u nove pobjede 🤞
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Ja sam isto kao i Luca87 od transfera do bete... za dslje što Bog da🙏🙏🙏...to preporučam i tebi...Treba biti malo na miru sam sa sobom.... Ipak je ovo za ženu zahtjevan period...
Sortiraj odgovore
Najstariji