Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • petra31
    26. Travanj 2019. 09:19

Nives35

Samo bacamo novce…bolje da si nešto kupiš da se razveseliš😘😘😘i beta vmce sve pokazati

Nives 😘😘😘
    Eto ubacila ti u mene opet nadu
    Beta mi je tek 10.05.
    A mengu trebam dobiti 5.5
    Strpljiv spašen kažu😏

26. Travanj 2019. 09:29

Budi samo pozitivna😘😘😘😘Žive smo..zdrave i postat cemo mi mamice😁😁😘😘👼👼👼

• petra31
    26. Travanj 2019. 10:14

Nives35

Budi samo pozitivna😘😘😘😘Žive smo..zdrave i postat cemo mi mamice😁😁😘😘👼👼👼

😘🤗🤗🤗

• Lala27
    26. Travanj 2019. 10:19

Ruška, žao mi je 😢 Naravno da se odmah nastavlja dalje, nema se vremena za tugovanje. Sa srećom 😘😘Petra31, rano je definitivno, samo ti sačekaj ponedeljak, pa uradi opet ili ako možeš čekati betu, što je stvarno dugo 

• Luca87
    26. Travanj 2019. 10:23

petra31

Ja nisam izdrzala i napravila test sad ujutro kao neka glupaca!!Test je negativan,ali sad neznam dali sam ga prerano radila
    ET je bio 19.04 sta vi kazete 7.dan danas i da jesam mislite li da je prerano?
    E sad nadaj se🙄😶😐😑

Draga Petra31 testovi su sranje, ali svakako si ga prerano radila. Ako si skroz nestrpljiva, radije koji dan ranije izvadi betu, oko 100kn košta privatno i puno je pouzdanije. 
    Draga Nives35 vibran za tvoju beticu, da bude lijepa i visoka. Zašto tek u ponedjeljak rezultati? Ovo je sve takva igra živaca za završit na vrapču. 
    Meni evo sad ni vještica nije krenula kako treba. Samo smeđarim... Žao mi je kakav mi je ishod, ali mi je drago da sam završila s ovim ciklusom... Sad za dva miseca po eskima, valjda će bar jedan od ova 3 odlučit ostat s nama

26. Travanj 2019. 11:35

Luca87

petra31

Ja nisam izdrzala i napravila test sad ujutro kao neka glupaca!!Test je negativan,ali sad neznam dali sam ga prerano radila
    E sad nadaj se🙄😶😐😑
    Draga Petra31 testovi su sranje, ali svakako si ga prerano radila. Ako si skroz nestrpljiva, radije koji dan ranije izvadi betu, oko 100kn košta privatno i puno je pouzdanije.
    Draga Nives35 vibran za tvoju beticu, da bude lijepa i visoka. Zašto tek u ponedjeljak rezultati? Ovo je sve takva igra živaca za završit na vrapču.
    Meni evo sad ni vještica nije krenula kako treba. Samo smeđarim… Žao mi je kakav mi je ishod, ali mi je drago da sam završila s ovim ciklusom… Sad za dva miseca po eskima, valjda će bar jedan od ova 3 odlučit ostat s nama

Hej draga hvala ti na lijepim željama😘😘. Isla sam privatno i rekla mi je sutra ili ponedjeljak...  Vjestica mi je jucer trebala doci ali osjećam ju....😊😊😋

• petra31
    26. Travanj 2019. 11:57

Nives35

Luca87

petra31

E sad nadaj se🙄😶😐😑
    Meni evo sad ni vještica nije krenula kako treba. Samo smeđarim… Žao mi je kakav mi je ishod, ali mi je drago da sam završila s ovim ciklusom… Sad za dva miseca po eskima, valjda će bar jedan od ova 3 odlučit ostat s nama
    Hej draga hvala ti na lijepim željama😘😘. Isla sam privatno i rekla mi je sutra ili ponedjeljak… Vjestica mi je jucer trebala doci ali osjećam ju….😊😊😋

Nives draga   nadam se da ces uspjeti 
    Saljem vibrice😍😍😘🤗🤗🤗

• Medo2711
    26. Travanj 2019. 11:57

Pozdrav svim cura.Cestitam svim koji imaju plusice i sretno onima sto cekaju 🙏😊
    Pitanje jedno koliko ste bile na bolovanju i mirovale dugo?hvala
    Svima sretno u nove pobjede 🤞

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Luca87
    26. Travanj 2019. 14:16

Ja san bila na bolovanju od transfera do bete.

26. Travanj 2019. 14:24

Ja sam isto kao i Luca87 od transfera do bete... za dslje što Bog da🙏🙏🙏...to preporučam i tebi...Treba biti malo na miru sam sa sobom.... Ipak je ovo za ženu zahtjevan period...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.