Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Travanj 2019. 09:04

Luca87

Meni vještica samo što nije krenula. 12dnt prvi jutarnji urin, debeli minus. Idem sutra ujutro odraditi betu čisto reda radi, ali ovaj postupak je za mene gotov. Svim curama koje imaju pozitivnu betu, želim uspješnu i dosadnu trudnoću, a svim čekalicama veli

Jutroo draga I.meni samo što nije krenula danas sam trebala dobiti po kalendaru. Ovo mi je 1 put, i kupovala sam testove mada mi je biolog lijepo rekao da testove ne kupujem... Nas 2 sutra idemo vaditi betu pa što bude... Naravno,  svima sa pozitivnim beticama šaljem miolion 😘😘😘😘😘😘😘

• Luca87
    25. Travanj 2019. 09:27

Nives 35 u kojoj si ti klinici?

25. Travanj 2019. 09:50

u privatnoj poliklinici u Zg? Ti? Ne znam da li tu možemo pisati o nazivima?? 

• Luca87
    25. Travanj 2019. 09:54

I ja san u privatnoj. Neznam, možda bolje ne. Koja vam je dijagnoza?

25. Travanj 2019. 10:00

Sve je u redu  sa mnom i mm. Mi smo pokušavalli neko vrijeme, ne dugo i odlučili smo se na ivf.. Nekako vrijeme leti..godine idu..pa se i stres povećava..  A kod vas? 

• Luca87
    25. Travanj 2019. 10:06

Isto, najgore, nema dijagnoze ili neznaju što je

25. Travanj 2019. 10:15

Ma uspjet ćemo mi..vidjet ćeš. Sutra idem izvadit betu privatno jer ne mogu više čekati.. svakako ti javim rezultat... Mozda nešto bude od naših betica 🙏🙏🙏🙏🙏🙏😍😍😍😍

• Luca87
    25. Travanj 2019. 10:16

Ja mislim da idem čak danas. Javim ti!

25. Travanj 2019. 10:18

🙏🙏sretno draga 

mimimimi
    25. Travanj 2019. 10:23

mimimimi

Lala27

Mimimimi, sretno sutra sa betom 😄Petra31, drago mi je da si bolje, sve će to biti dobro 😊

Hvala ali budale me nisu danas nazvale da jave kolika je sad pa ništa ne znam😟😟

Lala27 zvala sam ja budele kažu zaboravili da jave njinova greška 🤦‍♀️
    Beta je porasla na 4865 a ultrazvuk i novo vađenje krvi je 08.05.Treba to sad dočekati 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.