Drage curke mene od jučer boli i probada stomak ali ništa jako sve blago... Sad me boli na lijevoj strani stonakaod prema dole i prema kičmi ali sve taj donji dio... izgleda počinju siptomi polako😳🤷♀️
Ja sam isto kao i Luca87 od transfera do bete… za dslje što Bog da🙏🙏🙏…to preporučam i tebi…Treba biti malo na miru sam sa sobom…. Ipak je ovo za ženu zahtjevan period…
Hvala cure,to sam i misla negdje 2 tj da budem doma.😊🤞🙏 trebamo i mi se odmoriti psihicki i fizicki ako je to moguce.Jer cekanje bete se pojedes sigurno🙄😊
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Ja nisam izdrzala i napravila test sad ujutro kao neka glupaca!!Test je negativan,ali sad neznam dali sam ga prerano radila
ET je bio 19.04 sta vi kazete 7.dan danas i da jesam mislite li da je prerano?
E sad nadaj se🙄😶😐😑Draga Petra31 testovi su sranje, ali svakako si ga prerano radila. Ako si skroz nestrpljiva, radije koji dan ranije izvadi betu, oko 100kn košta privatno i puno je pouzdanije.
Draga Nives35 vibran za tvoju beticu, da bude lijepa i visoka. Zašto tek u ponedjeljak rezultati? Ovo je sve takva igra živaca za završit na vrapču.
Meni evo sad ni vještica nije krenula kako treba. Samo smeđarim… Žao mi je kakav mi je ishod, ali mi je drago da sam završila s ovim ciklusom… Sad za dva miseca po eskima, valjda će bar jedan od ova 3 odlučit ostat s nama
Draga Luca87 zašto tek za dva miseca? Što ne može prije?🙄🙄
Ja sam isto kao i Luca87 od transfera do bete… za dslje što Bog da🙏🙏🙏…to preporučam i tebi…Treba biti malo na miru sam sa sobom…. Ipak je ovo za ženu zahtjevan period…Hvala cure,to sam i misla negdje 2 tj da budem doma.😊🤞🙏 trebamo i mi se odmoriti psihicki i fizicki ako je to moguce.Jer cekanje bete se pojedes
Ja cu biti 3 tjedna
Jer 10.05 je beta
Mene to psihicki ubija,mislim da cu ipak mozda poslije 01.05 ici raditi,biti doma jos je i gore bar po meni😣😣
Ja sam isto kao i Luca87 od transfera do bete… za dslje što Bog da🙏🙏🙏…to preporučam i tebi…Treba biti malo na miru sam sa sobom…. Ipak je ovo za ženu zahtjevan period…Hvala cure,to sam i misla negdje 2 tj da budem doma.😊🤞🙏 trebamo i mi se odmoriti psihicki i fizicki ako je to moguce.Jer cekanje bete se pojedes
Ja cu biti 3 tjedna
Jer 10.05 je beta
Mene to psihicki ubija,mislim da cu ipak mozda poslije 01.05 ici raditi,biti doma jos je i gore bar po meni😣😣
Znam,ja sam osoba koja ce to tesko izdrzati.Ali nemogu ici raditi jer imam posao stajacki.Tako da to nije bas pametno ici raditi🙃😊🙄 sretno da beta bude velika🙏
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Reka mi je doktor ovaj ciklus pauza, pa sljedeći. A ionako mi je nekako čudna menga, ka krenulo je smeđarenje pod utrićima, više ih ne uzimam, ali nikako da krene normalno...
Slažem se užasno je biti doma od transfera do bete, ali moj je posao takav, i fizički i psihički, a i puno rada s ljudima i riskiranja svakojakih prehlada. Ali da mi je bilo za poludit ta dva tjedna, je. Išla sam na kraju i dan ranije vadit betu
Reka mi je doktor ovaj ciklus pauza, pa sljedeći. A ionako mi je nekako čudna menga, ka krenulo je smeđarenje pod utrićima, više ih ne uzimam, ali nikako da krene normalno…
Slažem se užasno je biti doma od transfera do bete, ali moj je posao takav, i fizički i psihički, a i puno rada s ljudima i riskiranja svakojakih prehlada. Ali da mi je bilo za poludit ta dva tjedna, je. Išla sam na kraju i dan ranije vadit betu
Ma treba se maknut od svih..bilo bi najbolje promijeniti okolinu ta dva tjedna..da te nitko ništa ne pita... 🤠🤠 Ma ija sam više luda.. Ako budem morala čekat do ponedjeljka izgorit ću😫😫😫... Još mi nije došla M a jučer je trebala... A i ova terapija je teška...imam osjećaj da ću eksplodirati....🤪🤪🤪🤪🤪
Cure, da li je neko od vas imao strašne bolove posle embriotransfera? Meni je danas osmi dan. Javili su se menstrualni bolovi s tim da me od juče lijevi jajnik bas boli i kao da me neko nožem reze dolje(u par navrata...) Bol je neizdrziva tih par sekundi.
Drage moje stigla moja beta...nema je ni u tragovima😫😫😫😫. Odmah sam pislala mail da vidim što treba dalje... Nema vremena za tugovanje😊😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji