Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luca87
    27. Travanj 2019. 08:49

Draga Tačkica, ja sam imala takve bolove 9dnt, ne zamaraj se simptomima, ništa to ne mora značiti.
    Draga Nives35 jako,jako mi je žao. Javi što ti je doktor rekao.  Uspit će nama eskimić, vidit ćeš!

• Tačkica
    27. Travanj 2019. 10:06

Hvala Luca87 mnogo na odgovoru. Mene je strah ti ludih bolica!!! Jace je od mene! Beru su mi rekli da radim 20 dana posle ET, a ultrazvuk nakon mjesec dana... Betu necu ni raditi... A ultrazvuk mi pada na rodjendan. Kreće me trema veeelika hvatati...
    Nives 35 mnogo mi je zao! Mozda da ponovis betu opet za koji dan?!

mimimimi
    27. Travanj 2019. 11:53

Nives35 jako mi je žao ali kao što si rekla nema tuge nema se vrm.za to samo dalje😊 držim ti fige ❤❤

• petra31
    27. Travanj 2019. 16:18

Nives35

Drage moje stigla moja beta…nema je ni u tragovima😫😫😫😫. Odmah sam pislala mail da vidim što treba dalje… Nema vremena za tugovanje😊😊😊

Draga Nives bas mi je zao😣
    Ali kao sta si rekla biti cemo mi mamice
    Glavu gore i idemo zajedno dalje
    Biti ce sve to dobroo😘😘😘😘🤗🤗🤗

• petra31
    27. Travanj 2019. 16:19

Tačkica

Cure, da li je neko od vas imao strašne bolove posle embriotransfera? Meni je danas osmi dan. Javili su se menstrualni bolovi s tim da me od juče lijevi jajnik bas boli i kao da me neko nožem reze dolje(u par navrata…) Bol je neizdrziva tih par sekundi.

Draga ja sam imala bas takve bolove nisam se mogla dignuti iz kreveta,uz to jos i temperaturu
    Sad vise ne ,ali svako toliko zna stisnuti u lijevom jajniku
    Drzi se

Bubamarica
    27. Travanj 2019. 16:53

Lala27

Bubamarica

Lala27

mimimimi

mimimimi

Lala27

Mimimimi, sretno sutra sa betom 😄Petra31, drago mi je da si bolje, sve će to biti dobro 😊

Hvala ali budale me nisu danas nazvale da jave kolika je sad pa ništa ne znam😟😟
    Lala27 zvala sam ja budele kažu zaboravili da jave njinova greška 🤦‍♀️
    Beta je porasla na 4865 a ultrazvuk i novo vađenje krvi je 08.05.Treba to sad dočekati 😬
    Jaoooo, pa gdje to da zaborave, da li su normalni 😄 Ali divne vijesti u svakom slučaju, brzo ce i 08., mada znam da jedva čekaš 😊 Meni je jutros beta 11 642😍 19dnt
    Ooooo 11 642 izgleda da su i ovde twinisi 👶👶
    Daaa, svi me to pitaju, ali čitala sam na više foruma da imaju blizance i sa manjom betom, a takođe i jednu bebicu sa tolikom ili većom betom, tako da ništa ne znamo do utorka 😄
    Kako je čuti srca mala junačka? 😍 Vidi li se šta? 😍

Vide se male bebice,jedna je 5mm a druga malo veca!Nisu nam pustili zvuk da ih cujemo ali smo vidjeli kako im srca kucaju...ljubavi nase male,bas smo se obradovali!Prelijep osjecaj ....nemam rijeci!Zelim i tebi dva mala srca....javi mi se poslije UZV-a 😘😘😘😘😘drzim ti fige 

• Tačkica
    27. Travanj 2019. 17:04

petra31

Tačkica

Cure, da li je neko od vas imao strašne bolove posle embriotransfera? Meni je danas osmi dan. Javili su se menstrualni bolovi s tim da me od juče lijevi jajnik bas boli i kao da me neko nožem reze dolje(u par navrata…) Bol je neizdrziva tih par sekundi.
    Draga ja sam imala bas takve bolove nisam se mogla dignuti iz kreveta,uz to jos i temperaturu
    Drzi se

Petra, pošto sam nova ovdje i nisam ispratila sve postove, molim te obraduj me i reci da si radila betu i da je pozitivna! 

• petra31
    27. Travanj 2019. 19:00

Tačkica

petra31

Tačkica

Drzi se
    Petra, pošto sam nova ovdje i nisam ispratila sve postove, molim te obraduj me i reci da si radila betu i da je pozitivna!

Nisam draga moja jos😁
    Vec sam luda sporo vrijeme prolazi
    19.04 je bio ET
    Sretno nam🤗

• petra31
    27. Travanj 2019. 19:02

Bubamarica

Lala27

Bubamarica

Lala27

mimimimi

mimimimi

Lala27

Mimimimi, sretno sutra sa betom 😄Petra31, drago mi je da si bolje, sve će to biti dobro 😊

Beta je porasla na 4865 a ultrazvuk i novo vađenje krvi je 08.05.Treba to sad dočekati 😬
    Jaoooo, pa gdje to da zaborave, da li su normalni 😄 Ali divne vijesti u svakom slučaju, brzo ce i 08., mada znam da jedva čekaš 😊 Meni je jutros beta 11 642😍 19dnt
    Daaa, svi me to pitaju, ali čitala sam na više foruma da imaju blizance i sa manjom betom, a takođe i jednu bebicu sa tolikom ili većom betom, tako da ništa ne znamo do utorka 😄
    Vide se male bebice,jedna je 5mm a druga malo veca!Nisu nam pustili zvuk da ih cujemo ali smo vidjeli kako im srca kucaju…ljubavi nase male,bas smo se obradovali!Prelijep osjecaj ….nemam rijeci!Zelim i tebi dva mala srca….javi mi se poslije UZV-a 😘😘😘😘😘drzim ti fige

Jooj bubamarice predivnoo,znam taj osjecaj nema ljepse,nadam se da cu bar jos jednom to dozivjeti
    Uzivaj 🤗🤗🤗Sretno dalje😍😘

• Lala27
    27. Travanj 2019. 19:03

Bubamarica

Lala27

Bubamarica

Lala27

mimimimi

mimimimi

Lala27

Vide se male bebice,jedna je 5mm a druga malo veca!Nisu nam pustili zvuk da ih cujemo ali smo vidjeli kako im srca kucaju…ljubavi nase male,bas smo se obradovali!Prelijep osjecaj ….nemam rijeci!Zelim i tebi dva mala srca….javi mi se poslije UZV-a 😘😘😘😘😘drzim ti fige

Jaoooo, koliko divnooooo ❤️ Uzivaj sa svoje dvije mrvice 😄 Mogu misliti kako je lijep osjećaj vidjeti ih 😄 Kada opet imaš ultrazvuk? Još malo pa ćemo vidjeti koliko je kod mene mrvica, voljela bih i ja dvije😄 Naravno da ću javiti😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.