Luca i Nives sretno cure od❤❤❤❤
Mimimimi samo nek raste😘😘
Ja bila jucer kod doktorice kaze da s obzirom na zahvat sve je normalno sta sam imala temp i ostalo!
Da se nastavilo e onda to je nesto drugo
Uglavnom imamo i jednog smrzlica😉😉
Danas je 6.dan et ako se ne racuna 19.04
Ajme kako sporo ide
Nakon kojeg dana ste radile test?
Mimimimi, sretno sutra sa betom 😄Petra31, drago mi je da si bolje, sve će to biti dobro 😊
Hvala ali budale me nisu danas nazvale da jave kolika je sad pa ništa ne znam😟😟Lala27 zvala sam ja budele kažu zaboravili da jave njinova greška 🤦♀️
Beta je porasla na 4865 a ultrazvuk i novo vađenje krvi je 08.05.Treba to sad dočekati 😬
Jaoooo, pa gdje to da zaborave, da li su normalni 😄 Ali divne vijesti u svakom slučaju, brzo ce i 08., mada znam da jedva čekaš 😊 Meni je jutros beta 11 642😍 19dnt
Ja bila jucer kod doktorice kaze da s obzirom na zahvat sve je normalno sta sam imala temp i ostalo!
Ajme kako sporo ide
Nakon kojeg dana ste radile test?
Super, bitno je da si bolje 😄 Biće to sve dobro 😄 Ja sam 10.dan radila test, pa opet 11., a 12.betu
Mimimimi, sretno sutra sa betom 😄Petra31, drago mi je da si bolje, sve će to biti dobro 😊
Hvala ali budale me nisu danas nazvale da jave kolika je sad pa ništa ne znam😟😟Lala27 zvala sam ja budele kažu zaboravili da jave njinova greška 🤦♀️
Beta je porasla na 4865 a ultrazvuk i novo vađenje krvi je 08.05.Treba to sad dočekati 😬Jaoooo, pa gdje to da zaborave, da li su normalni 😄 Ali divne vijesti u svakom slučaju, brzo ce i 08., mada znam da jedva čekaš 😊 Meni je jutros beta 11 642😍 19dnt
Super rastete😍😍😍😍
Beta je porasla na 4865 a ultrazvuk i novo vađenje krvi je 08.05.Treba to sad dočekati 😬Jaoooo, pa gdje to da zaborave, da li su normalni 😄 Ali divne vijesti u svakom slučaju, brzo ce i 08., mada znam da jedva čekaš 😊 Meni je jutros beta 11 642😍 19dntSuper rastete😍😍😍😍
Daaa, tako ćeš i ti uskoro 😍😍😍
Ajme kako sporo ide
Nakon kojeg dana ste radile test?Super, bitno je da si bolje 😄 Biće to sve dobro 😄 Ja sam 10.dan radila test, pa opet 11., a 12.betu
Lala27 to ti je prvi et?
Jesi imala neke simptome 10.nt ?
Kako se sad osjecas?
Ajme kako sporo ide
Nakon kojeg dana ste radile test?Super, bitno je da si bolje 😄 Biće to sve dobro 😄 Ja sam 10.dan radila test, pa opet 11., a 12.betuLala27 to ti je prvi et?
Kako se sad osjecas?
Jeste, prvi. Na početku sam imala menstrualne bolove, nadutost, bolne grudi i bradavice. Sad mi se to sve smanjilo, ali i dalje ima ponekad. I sad imam bolove u donjem dijelu leđa, koža mi je mnogo suvlja, brže se umaram. I da, od prvog dana transfera mi se stalno piški, a i sad isto
Ajme kako sporo ide
Nakon kojeg dana ste radile test?Super, bitno je da si bolje 😄 Biće to sve dobro 😄 Ja sam 10.dan radila test, pa opet 11., a 12.betuLala27 to ti je prvi et?
Kako se sad osjecas?Jeste, prvi. Na početku sam imala menstrualne bolove, nadutost, bolne grudi i bradavice. Sad mi se to sve smanjilo, ali i dalje ima ponekad. I sad imam bolove u donjem dijelu leđa, koža mi je mnogo suvlja, brže se umaram. I da, od prvog dana transfera mi se stalno piški, a i sad isto
Ajmeeee predivnooo
Sve to je i meniii,ali nekako strah me biti pozitivna
Ali stalno piskim ,ali to pridodajem tome sta je sigurno jajnik uvecan nakon punkcije jer me i boljelo
Voljela bi da sam srece kao i ti ,ali neznam bas😊
Uzivaj stvarno super
Sretnice😍😍❤❤
Koliko embrija si dobila i kojeg su ti ubacili?Imas li smrzlica?
Sorry jer puno pitam😉
Ajme kako sporo ide
Kako se sad osjecas?Jeste, prvi. Na početku sam imala menstrualne bolove, nadutost, bolne grudi i bradavice. Sad mi se to sve smanjilo, ali i dalje ima ponekad. I sad imam bolove u donjem dijelu leđa, koža mi je mnogo suvlja, brže se umaram. I da, od prvog dana transfera mi se stalno piški, a i sad istoAjmeeee predivnooo
Sve to je i meniii,ali nekako strah me biti pozitivna
Ali stalno piskim ,ali to pridodajem tome sta je sigurno jajnik uvecan nakon punkcije jer me i boljelo
Voljela bi da sam srece kao i ti ,ali neznam bas😊
Uzivaj stvarno super
Sretnice😍😍❤❤
Koliko embrija si dobila i kojeg su ti ubacili?Imas li smrzlica?
Sorry jer puno pitam😉
Da, ispratila sam tvoje simptome, zato mislim da će sve biti dobro, i ja sam se tako plašila vjerovati, pa da se onda razočaram. A vjeruj da se i sad plašim vjerovati 😁 Vidjećeš uskoro, do tad se opusti i što prije da ti prođu dani 😄Ubacili su mi dva petodnevna, a nemam zamrznutih 😐 Možeš sve pitati, samo da ja znam odgovoriti 😂 neko je pitao za bolovanje, to ne znam jer nisam iz Hr😄
Sortiraj odgovore
Najstariji