Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • miri85
    23. Travanj 2019. 17:26

Pozdrav djevojke! Koje simptome imate ili ste imale nakon transfera? Ja sam imala svoj prvi transfer prije 2 dana. Sada imam bolove u somaku, bol kada sjedam, kada hodam, kada kasljem ....Stomak mi je napuhan..

• minilu
    23. Travanj 2019. 17:51

flower

Bubamarice, pa čestitam na twinsima, pre predivna vijest, sretno dalje, čuvajte se, mazite i pazite… Imaš li kakve nove simptome? Ja počela sa povraćanje jučer navečer, a i danas ujutro se nastavilo…Minilu i tebi čestitke na lijepoj beti i sretno daljeNives35 najbolje ti je u tako ranim danima nakon transfera raditi test sa prvim jutarnjim urinom ili jednostavno pričekati betu… Jer testovi mogu pogriješiti, ali beta nikad :)

Hvala 😘

👩 35 g AMH 6 🧔 38 g -oligoaathenozoospermia
    2014-prirodna trudnoca bez problema
    1.IVF 3/2019 KBC Split Dr. Sunj ( pergoveris,cetrotide i brevactid 5000) 8 folikula,5 js. -trudnoca koja je zavrsila u 9 tj 😔
    2. IVF 1/20 KBC Split dr.Mrsic ( bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) 5 folikula 3 js - neuspjesno
    3. IVF 10/20 (bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) -neuspjesan!

• petra31
    23. Travanj 2019. 18:58

miri85

Pozdrav djevojke!Koje simptome imate ili ste imale nakon transfera? Ja sam imala svoj prvi transfer prije 2 dana. Sada imam bolove u somaku, bol kada sjedam, kada hodam, kada kasljem ….Stomak mi je napuhan..

Ja sam imala prvi transfer 19.04.
    Isto takve simptome sam imala i ja
    3.dan mi je bilo uzasno nisam se mogla ni dignuti iz kreveta i temperatura
    Jucer i danas mi je puno bolje,ali jos uvijek sam malo napuhana i imam grcice
    cesce piskim i tad me boli
    Uz to i bolne grudi
    Drzi se😉

• miri85
    23. Travanj 2019. 20:21

Nadam se da to tako treba Bice to ok. Moramo misliti pozitivno... 

• Lala27
    23. Travanj 2019. 22:26

minilu

Moja Beta 172, u četvrtak ponavljam ☺️

Čestitam, da bude duplo veća, pa da nam se pridružiš sa čekanjem ultrazvuka 😍

• Lala27
    23. Travanj 2019. 22:29

Mimimimi, sretno sutra sa betom 😄Petra31, drago mi je da si bolje, sve će to biti dobro 😊

• Lala27
    23. Travanj 2019. 22:33

miri85

Pozdrav djevojke!Koje simptome imate ili ste imale nakon transfera? Ja sam imala svoj prvi transfer prije 2 dana. Sada imam bolove u somaku, bol kada sjedam, kada hodam, kada kasljem ….Stomak mi je napuhan..

Sve je to normalno, ništa se ne sikiraj, uglavnom smo sve prošle kroz te bolove nakon stimulacije. Meni je danas 17 dnt i imam još malo takvih bolova, takođe i nadutost. Sad se opusti i uživaj čekajući rezultat ☺️

• minilu
    23. Travanj 2019. 23:23

Lala27

minilu

Hvala mila, nadam se najboljem ❤️ Koliko se čeka na ultrazvuk?

👩 35 g AMH 6 🧔 38 g -oligoaathenozoospermia
    2014-prirodna trudnoca bez problema
    1.IVF 3/2019 KBC Split Dr. Sunj ( pergoveris,cetrotide i brevactid 5000) 8 folikula,5 js. -trudnoca koja je zavrsila u 9 tj 😔
    2. IVF 1/20 KBC Split dr.Mrsic ( bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) 5 folikula 3 js - neuspjesno
    3. IVF 10/20 (bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) -neuspjesan!

• Lala27
    24. Travanj 2019. 00:31

minilu

Lala27

minilu

Hvala mila, nadam se najboljem ❤️ Koliko se čeka na ultrazvuk?

Tako će i biti 😄 Sve zavisi, ali npr.meni je transfer bio 06., beta 18., a ultrazvuk  30.aprila

• Luca87
    24. Travanj 2019. 07:53

Nives35

Danas mi je 10 dnt 5- dnevne blastice. Kupila sam test i negativan je.😫😫 Nije bio prvi jutarnji urin. Da li je možda koja od Vas imala negativan test a betica se pokazala pozitivnom? hvala vam

Draga Nives35, meni ti je danas 11 dnt 5-dnevne blastice. Beta mi je u petak, za dva dana. Čvrsto san bila odlučila da neću radit test,ali.... negativan je i meni.Imam sve simptome koda ću dobit vješticu, danas kao nešto i brljavim smeđkasto (danas mi je očekivani dan menstruacije). Mislim, da mi progesteron priječi da dobijem normalno. Koji ti je ovo et i dali imaš smrzlića?Meni je prvi i imam 3 smrzlića. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.