Petra31 kako si danas, kakvo je stanje?
Jutro curkee
Evoo bolje kao nova stvarno neznam sta je to jucer bilo!
Cijeli dan u krevetu i imala temperaturu 38.3 cijelu vecer,a bolove pogotovo gdje je lijevi jajnik uzasne navecer sam jedva hodala do wc-a..
Jutros nema vise temperature,jos me boli,alu sad kao pms nista strasno.Samo nek tako ostane
Hvala vam curke😘
Petra31 kako si danas, kakvo je stanje?Jutro curkee
Cijeli dan u krevetu i imala temperaturu 38.3 cijelu vecer,a bolove pogotovo gdje je lijevi jajnik uzasne navecer sam jedva hodala do wc-a..
Jutros nema vise temperature,jos me boli,alu sad kao pms nista strasno.Samo nek tako ostane
Hvala vam curke😘
Neka si ti nama bolje 😘😘😘🌹
Hvala vam curke😘Neka si ti nama bolje 😘😘😘🌹
Sad će te početi mučiti pms simptomi kao mene....hoće li doći..neće li doći. Sretne smo što imamo jedne druge🤗🤗🤗🤗😘😘😘
Hvala vam curke😘
To mi je drago čuti da si bolje, vjerovatno je bila blaga hiperstim.jajnika osjetljivo jako pa zato i temperatura.. samo nek si dobro i čuvaj se 😘😘
Hvala vam curke😘
Hej Petra31 sad citam da si imala temp....jesi li stvarno bolje?Da li se mozes javiti svom lijecniku koji ti je radio et da te pregleda?Ja sam imala hiperstimulaciju jajnika i jos uvijek su mi uvecani,ali temp.nisam imala toliku,37.3 mi bila najvisa ali kazu da i od utrica hoce malo temp.!
Hvala vam puno curke
Super da smo tu jedna za drugu
Najbolje se razumijemo🤗🤗🤗😘
Bubamarice u srijedu ionako moram za Rijeku pa cu reci doktorici da me pregleda i vidi dali je sve ok
Stvarno mi je danas dobro bas sam raspolozena 😊😊😘😘Ljubim vas sve
Danas mi je 10 dnt 5- dnevne blastice. Kupila sam test i negativan je.😫😫 Nije bio prvi jutarnji urin. Da li je možda koja od Vas imala negativan test a betica se pokazala pozitivnom? hvala vam
Moja Beta 172, u četvrtak ponavljam ☺️
👩 35 g AMH 6 🧔 38 g -oligoaathenozoospermia
2014-prirodna trudnoca bez problema
1.IVF 3/2019 KBC Split Dr. Sunj ( pergoveris,cetrotide i brevactid 5000) 8 folikula,5 js. -trudnoca koja je zavrsila u 9 tj 😔
2. IVF 1/20 KBC Split dr.Mrsic ( bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) 5 folikula 3 js - neuspjesno
3. IVF 10/20 (bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) -neuspjesan!
Bubamarice, pa čestitam na twinsima, pre predivna vijest, sretno dalje, čuvajte se, mazite i pazite... Imaš li kakve nove simptome? Ja počela sa povraćanje jučer navečer, a i danas ujutro se nastavilo... Minilu i tebi čestitke na lijepoj beti i sretno daljeNives35 najbolje ti je u tako ranim danima nakon transfera raditi test sa prvim jutarnjim urinom ili jednostavno pričekati betu... Jer testovi mogu pogriješiti, ali beta nikad :)
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste) - 🩵👶boy (11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
8.8.2024 - test pozitivan, prirodno - 🩵👶 boy
Sortiraj odgovore
Najstariji