Cure moje molim vas pomozite
3. dan transfera mi je
Neznam sta da radim cijeli dan lezim u krevetu od bolova dole
Kad se dignem bas me boli nemogu ni noge skvrciti
Sad sam dobila i temperaturu 37.6
Molim javite da znam dali je neko isto to prolazio
Ja stvarno nisam imala takve bolove, ne znam šta bih ti rekla, jedino da zoveš kliniku 😦 Meni su rekli da smijem popiti samo paracetamol, ali ne znam kako je drugima. Drži se! ❤️
Cure moje molim vas pomozite
3. dan transfera mi je
Neznam sta da radim cijeli dan lezim u krevetu od bolova dole
Kad se dignem bas me boli nemogu ni noge skvrciti
Sad sam dobila i temperaturu 37.6
Molim javite da znam dali je neko isto to prolazio
Ja stvarno nisam imala takve bolove, ne znam šta bih ti rekla, jedino da zoveš kliniku 😦 Meni su rekli da smijem popiti samo paracetamol, ali ne znam kako je drugima. Drži se! ❤️
Draga Petra, ako si dobila temperaturu i ako te tako jako boli nazovi liječnika. Ipak će ti oni najbolje pomoći, obzirom i na terapiju koju moža uzimaš. Ipak ti je stručan savjet najbolji. Čuvaj se🌹
Lala i Nives hvala vam
Vidjet cu do sutra
Jer oni niti ne rade
Vidjet cu ako se jos pogorsa ici cu
Stalno mi temp 37.5 neznam dali je netko tako imao 3. dan transfera
Hvala vam curke 😘😘😘
Lala i Nives hvala vam
Vidjet cu do sutra
Jer oni niti ne rade
Hvala vam curke 😘😘😘
Draga Petra nadam se da ćeš bit ok, ipak lječnik je lječnik odi na hitnu ako zatreba,..nažalost ne znam što bi drugo rekla, ja nemam nikakvi siptoma od transfera koji je bio 04.04.Test pozitivan, beta 16.04.je bila 169, pa opet odem ove sedmice vaditi betu i baš siptoma nemam možda malo grudi, bradavice osjetljive ..Molim te javi kako si?❤
Lala i Nives hvala vam
Vidjet cu do sutra
Jer oni niti ne rade
Hvala vam curke 😘😘😘Draga Petra nadam se da ćeš bit ok, ipak lječnik je lječnik odi na hitnu ako zatreba,..nažalost ne znam što bi drugo rekla, ja nemam nikakvi siptoma od transfera koji je bio 04.04.Test pozitivan, beta 16.04.je bila 169, pa opet odem ove sedmice vaditi betu i baš siptoma nemam možda malo grudi, bradavice osjetljive ..Molim te javi kako si?❤
Cestitam od srca❤
Koma sam temperatura 38.3
Cijeli dan lezim,neznam stvarno
Vidjet cemo stanje sutra ako ne bude bolje idem na hitnu
Najgore sta se dignem 5 min i moram leci
Sad nesto sam malo gledala moze biti hiper jajnika,ali nisam vidjela da stim i temperatura
😣😣
Lala i Nives hvala vam
Vidjet cu do sutra
Jer oni niti ne rade
Hvala vam curke 😘😘😘Draga Petra nadam se da ćeš bit ok, ipak lječnik je lječnik odi na hitnu ako zatreba,..nažalost ne znam što bi drugo rekla, ja nemam nikakvi siptoma od transfera koji je bio 04.04.Test pozitivan, beta 16.04.je bila 169, pa opet odem ove sedmice vaditi betu i baš siptoma nemam možda malo grudi, bradavice osjetljive ..Molim te javi kako si?❤Cestitam od srca❤
Sad nesto sam malo gledala moze biti hiper jajnika,ali nisam vidjela da stim i temperatura
😣😣
Hvala draga ❤
Nemoj samo da se čitajući nasikiraš, znaš da na netu preuveličaju 😞 Voljela bi da mogu dati pametan savijet ali stavrno ne znam što bi rekla jer mi je sve isto prvi put a to mi se desilo nije jer ja sam doduše išla nakon par mjeseci na transfer.. Probaj se opustiti i ujutro ako stanje bude isto odi obavezno lječniku i nadam se da će sve ok biti mislim mora 🙂 i sretno dalje😘❤
Lala i Nives hvala vam
Vidjet cu do sutra
Jer oni niti ne rade
Hvala vam curke 😘😘😘Draga Petra nadam se da ćeš bit ok, ipak lječnik je lječnik odi na hitnu ako zatreba,..nažalost ne znam što bi drugo rekla, ja nemam nikakvi siptoma od transfera koji je bio 04.04.Test pozitivan, beta 16.04.je bila 169, pa opet odem ove sedmice vaditi betu i baš siptoma nemam možda malo grudi, bradavice osjetljive ..Molim te javi kako si?❤Cestitam od srca❤
😣😣
I ja sam pomislila na hiperstimulaciju zbog bolova, ali ne znam za temperaturu 😦 Možda si i neku prehladu pokupila, pa te sve stiglo
Cure da li je neka od Vas imala simprome od 2dnt pa do danas 9dnt simptome kao da će dobiti M? Znam da sam dosadna ali baš me zanima da li je netko imao baš identične simptome pms-u koji se pojačavaju sto je bliže datum M? 😫 Sutra mi je 10dnt ali sve me strah da ništa od toga ovaj put
Cure da li je neka od Vas imala simprome od 2dnt pa do danas 9dnt simptome kao da će dobiti M? Znam da sam dosadna ali baš me zanima da li je netko imao baš identične simptome pms-u koji se pojačavaju sto je bliže datum M? 😫 Sutra mi je 10dnt ali sve me strah da ništa od toga ovaj put
Nives ja imala to prosle sedmice dan prije i na dan menge malo te bolove ali je prošlo bilo o menga nije došla ii inače nemam nikakvih siptoma 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji