Heeeeej mamice moje buduce tu sam :) malo me nije bilo!Bila sam na ultrazvuku,i znate sta?twinsi smoooooo 👶👶Ja presretna…nisam mogla vjerovati!Tek juce dosla sebi!Nevjerovatan je to osjecaj….uh!25.idemo da cujemo mala srca,nestrpljiva sam i opet malo strah prisutan hoce li biti ok sve,ali sam.opustenija!Danas imam neke blage bolove,ali oko jajnika,uvecani su mi jos poslije hormona pa mozda je i od toga!kako ste mi vi sve!?Ko je radio betu.UZV neko??Cekam vase odgovore,novim clanicama zelim dobrodoslicu,ako mogu nesto pomoci pitajte,tu sam…😘
Jaooo jaoooo jaoooooo konačno da nam se javiš 😍😍 paaaa jaoooo koja divota koje prelijepe vijesti stvarno mi je drago😍😍 čestitam i da ste živi i zdravi i da sve to ljepo izgurate😍😍 jaooo baš mi je drago a bila sam zabrinuta gdje si nam ti😦 ali vijesti predivne 😍🥰🥰🥰😘😘😘❤❤
Heeeeej mamice moje buduce tu sam :) malo me nije bilo!Bila sam na ultrazvuku,i znate sta?twinsi smoooooo 👶👶Ja presretna…nisam mogla vjerovati!Tek juce dosla sebi!Nevjerovatan je to osjecaj….uh!25.idemo da cujemo mala srca,nestrpljiva sam i opet malo strah prisutan hoce li biti ok sve,ali sam.opustenija!Danas imam neke blage bolove,ali oko jajnika,uvecani su mi jos poslije hormona pa mozda je i od toga!kako ste mi vi sve!?Ko je radio betu.UZV neko??Cekam vase odgovore,novim clanicama zelim dobrodoslicu,ako mogu nesto pomoci pitajte,tu sam…😘Od kad te čekamooooo ❤️ Pa to su stvarno divne vijesti, oduševljena sam, čestitam od srca, uživaj sad sa svoje dvije mrvice 😍 Isplatilo se čekati 7 godina 😄 Podsjeti me kolika ti je beta bila i koji dan si radila? Ne znam da li si vidjela, moja je 590 12.dan 😄Ja sam strasno bila uzbudjena,prosto nisam mogla vjerovati da sam ja trudna!Nestvarno je evo i danas😂 beta je bila 1221.89 12-ti dan !I ti imas super betu 😍 Kad ides na uzv?Hahha, e ni ja još ne vjerujem, zato jedva čekam ultrazvuk, da se uvjerim 😄 Da, visoka mi je, pomislila sam na blizance, ali vidjećemo 😄 Imam 30.aprilaJoj sretno,obavezno javi koliko vas ima!imas li kakvih tegoba?
Naravno da hoću 😊 Još uvijek me ponekad bole jajnici, grudi su mi veće i takođe bole, imam nadutost, češće piškim, koža mi je suva, sad ne znam šta je od terapije, a šta od trudnoće 😄
Heeeeej mamice moje buduce tu sam :) malo me nije bilo!Bila sam na ultrazvuku,i znate sta?twinsi smoooooo 👶👶Ja presretna…nisam mogla vjerovati!Tek juce dosla sebi!Nevjerovatan je to osjecaj….uh!25.idemo da cujemo mala srca,nestrpljiva sam i opet malo strah prisutan hoce li biti ok sve,ali sam.opustenija!Danas imam neke blage bolove,ali oko jajnika,uvecani su mi jos poslije hormona pa mozda je i od toga!kako ste mi vi sve!?Ko je radio betu.UZV neko??Cekam vase odgovore,novim clanicama zelim dobrodoslicu,ako mogu nesto pomoci pitajte,tu sam…😘Od kad te čekamooooo ❤️ Pa to su stvarno divne vijesti, oduševljena sam, čestitam od srca, uživaj sad sa svoje dvije mrvice 😍 Isplatilo se čekati 7 godina 😄 Podsjeti me kolika ti je beta bila i koji dan si radila? Ne znam da li si vidjela, moja je 590 12.dan 😄Ja sam strasno bila uzbudjena,prosto nisam mogla vjerovati da sam ja trudna!Nestvarno je evo i danas😂 beta je bila 1221.89 12-ti dan !I ti imas super betu 😍 Kad ides na uzv?Hahha, e ni ja još ne vjerujem, zato jedva čekam ultrazvuk, da se uvjerim 😄 Da, visoka mi je, pomislila sam na blizance, ali vidjećemo 😄 Imam 30.aprilaLala 27 sretno i tebii
Ajme super je krenulo samo tako nek ide
Uzivajte curke u trudnoci i svojim mrvicama za koje ste se toliko borile grlim vas🤗🤗🤗
Nadam se da cu i ja dozivjeti jos koji put tu srecu😐
Hvala ti puno, želim ti isto, plusić, pa visoku beticu 😄 I vi da krenete za nama 😄
Sretan vam Uskrs 😙
Danas mi je 3. dnt imam bolove u maternici i jajnicima,evo me lezim
Boli me kad hodam kad piskim i kad stisnem donji dio trbuha
Dali je to normalno?
Bol se da izdrzati,ali boli😐
Malo sam zabrinuta..Jzcer me isto boljelo,ali ne tako
Svaku vecer stavljam crinone gel
Hvala Lala27 i ostale curke😊
Sretan vam Uskrs 😙
Dali je to normalno?
Hvala Lala27 i ostale curke😊
Drage žene miran i blagoslovljen Uskrs Vama i vašim obiteljima želim od srca♥️♥️.Draga Petra meni ti je danas 8dnt , cijelo vrijeme me bole jajnici i grudi..ponekad više ponekad manje. Mislim da je to normalno obzirom na to što sve prodjemo::).. Možda te pecka dole od samog postupka.. Samo se opusti i pomalo.. Ja imam osjećaj da ću dobiti mengu....jer me već danima boli isto kao kad trebam dobiti..
Sretan vam Uskrs 😙
Dali je to normalno?
Hvala Lala27 i ostale curke😊Drage žene miran i blagoslovljen Uskrs Vama i vašim obiteljima želim od srca♥️♥️.Draga Petra meni ti je danas 8dnt , cijelo vrijeme me bole jajnici i grudi..ponekad više ponekad manje. Mislim da je to normalno obzirom na to što sve prodjemo::).. Možda te pecka dole od samog postupka.. Samo se opusti i pomalo.. Ja imam osjećaj da ću dobiti mengu….jer me već danima boli isto kao kad trebam dobiti..
Hvala ti na odgovoru.Nadam se da je normalno iako neznam bas jer nemogu ni stajati malo pa moram leci
Pogotovo lijeva strana
Zelim ti srecu
Sretan vam Uskrs 😙
Dali je to normalno?
Hvala Lala27 i ostale curke😊Drage žene miran i blagoslovljen Uskrs Vama i vašim obiteljima želim od srca♥️♥️.Draga Petra meni ti je danas 8dnt , cijelo vrijeme me bole jajnici i grudi..ponekad više ponekad manje. Mislim da je to normalno obzirom na to što sve prodjemo::).. Možda te pecka dole od samog postupka.. Samo se opusti i pomalo.. Ja imam osjećaj da ću dobiti mengu….jer me već danima boli isto kao kad trebam dobiti..Hvala ti na odgovoru.Nadam se da je normalno iako neznam bas jer nemogu ni stajati malo pa moram leci
Pogotovo lijeva strana
Zelim ti srecu
I ja tebi draga moja. Doći ćemo mi do svog cilja♥️
Sretan vam Uskrs 😙
Dali je to normalno?
Hvala Lala27 i ostale curke😊Drage žene miran i blagoslovljen Uskrs Vama i vašim obiteljima želim od srca♥️♥️.Draga Petra meni ti je danas 8dnt , cijelo vrijeme me bole jajnici i grudi..ponekad više ponekad manje. Mislim da je to normalno obzirom na to što sve prodjemo::).. Možda te pecka dole od samog postupka.. Samo se opusti i pomalo.. Ja imam osjećaj da ću dobiti mengu….jer me već danima boli isto kao kad trebam dobiti..Hvala ti na odgovoru.Nadam se da je normalno iako neznam bas jer nemogu ni stajati malo pa moram leci
Pogotovo lijeva strana
Zelim ti srecuI ja tebi draga moja. Doći ćemo mi do svog cilja♥️
😘❤
Cure moje molim vas pomozite
3. dan transfera mi je
Neznam sta da radim cijeli dan lezim u krevetu od bolova dole
Kad se dignem bas me boli nemogu ni noge skvrciti
Sad sam dobila i temperaturu 37.6
Molim javite da znam dali je neko isto to prolazio
Sortiraj odgovore
Najstariji