Heeeeej mamice moje buduce tu sam :) malo me nije bilo!Bila sam na ultrazvuku,i znate sta?twinsi smoooooo 👶👶Ja presretna…nisam mogla vjerovati!Tek juce dosla sebi!Nevjerovatan je to osjecaj….uh!25.idemo da cujemo mala srca,nestrpljiva sam i opet malo strah prisutan hoce li biti ok sve,ali sam.opustenija!Danas imam neke blage bolove,ali oko jajnika,uvecani su mi jos poslije hormona pa mozda je i od toga!kako ste mi vi sve!?Ko je radio betu.UZV neko??Cekam vase odgovore,novim clanicama zelim dobrodoslicu,ako mogu nesto pomoci pitajte,tu sam…😘
Od kad te čekamooooo ❤️ Pa to su stvarno divne vijesti, oduševljena sam, čestitam od srca, uživaj sad sa svoje dvije mrvice 😍 Isplatilo se čekati 7 godina 😄 Podsjeti me kolika ti je beta bila i koji dan si radila? Ne znam da li si vidjela, moja je 590 12.dan 😄
Heeeeej mamice moje buduce tu sam :) malo me nije bilo!Bila sam na ultrazvuku,i znate sta?twinsi smoooooo 👶👶Ja presretna…nisam mogla vjerovati!Tek juce dosla sebi!Nevjerovatan je to osjecaj….uh!25.idemo da cujemo mala srca,nestrpljiva sam i opet malo strah prisutan hoce li biti ok sve,ali sam.opustenija!Danas imam neke blage bolove,ali oko jajnika,uvecani su mi jos poslije hormona pa mozda je i od toga!kako ste mi vi sve!?Ko je radio betu.UZV neko??Cekam vase odgovore,novim clanicama zelim dobrodoslicu,ako mogu nesto pomoci pitajte,tu sam…😘
Čestitam ❤️❤️
👩 35 g AMH 6 🧔 38 g -oligoaathenozoospermia
2014-prirodna trudnoca bez problema
1.IVF 3/2019 KBC Split Dr. Sunj ( pergoveris,cetrotide i brevactid 5000) 8 folikula,5 js. -trudnoca koja je zavrsila u 9 tj 😔
2. IVF 1/20 KBC Split dr.Mrsic ( bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) 5 folikula 3 js - neuspjesno
3. IVF 10/20 (bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) -neuspjesan!
Čestitam od ♥️♥️♥️
Heeeeej mamice moje buduce tu sam :) malo me nije bilo!Bila sam na ultrazvuku,i znate sta?twinsi smoooooo 👶👶Ja presretna…nisam mogla vjerovati!Tek juce dosla sebi!Nevjerovatan je to osjecaj….uh!25.idemo da cujemo mala srca,nestrpljiva sam i opet malo strah prisutan hoce li biti ok sve,ali sam.opustenija!Danas imam neke blage bolove,ali oko jajnika,uvecani su mi jos poslije hormona pa mozda je i od toga!kako ste mi vi sve!?Ko je radio betu.UZV neko??Cekam vase odgovore,novim clanicama zelim dobrodoslicu,ako mogu nesto pomoci pitajte,tu sam…😘Od kad te čekamooooo ❤️ Pa to su stvarno divne vijesti, oduševljena sam, čestitam od srca, uživaj sad sa svoje dvije mrvice 😍 Isplatilo se čekati 7 godina 😄 Podsjeti me kolika ti je beta bila i koji dan si radila? Ne znam da li si vidjela, moja je 590 12.dan 😄
Ja sam strasno bila uzbudjena,prosto nisam mogla vjerovati da sam ja trudna!Nestvarno je evo i danas😂 beta je bila 1221.89 12-ti dan !I ti imas super betu 😍 Kad ides na uzv?
Heeeeej mamice moje buduce tu sam :) malo me nije bilo!Bila sam na ultrazvuku,i znate sta?twinsi smoooooo 👶👶Ja presretna…nisam mogla vjerovati!Tek juce dosla sebi!Nevjerovatan je to osjecaj….uh!25.idemo da cujemo mala srca,nestrpljiva sam i opet malo strah prisutan hoce li biti ok sve,ali sam.opustenija!Danas imam neke blage bolove,ali oko jajnika,uvecani su mi jos poslije hormona pa mozda je i od toga!kako ste mi vi sve!?Ko je radio betu.UZV neko??Cekam vase odgovore,novim clanicama zelim dobrodoslicu,ako mogu nesto pomoci pitajte,tu sam…😘Čestitam ❤️❤️
Hvala ti 😘😘😘Svima vama zelim ovo isto !
Heeeeej mamice moje buduce tu sam :) malo me nije bilo!Bila sam na ultrazvuku,i znate sta?twinsi smoooooo 👶👶Ja presretna…nisam mogla vjerovati!Tek juce dosla sebi!Nevjerovatan je to osjecaj….uh!25.idemo da cujemo mala srca,nestrpljiva sam i opet malo strah prisutan hoce li biti ok sve,ali sam.opustenija!Danas imam neke blage bolove,ali oko jajnika,uvecani su mi jos poslije hormona pa mozda je i od toga!kako ste mi vi sve!?Ko je radio betu.UZV neko??Cekam vase odgovore,novim clanicama zelim dobrodoslicu,ako mogu nesto pomoci pitajte,tu sam…😘Čestitam od ♥️♥️♥️
Hvaal ti Nives puno 😘😘😘
Heeeeej mamice moje buduce tu sam :) malo me nije bilo!Bila sam na ultrazvuku,i znate sta?twinsi smoooooo 👶👶Ja presretna…nisam mogla vjerovati!Tek juce dosla sebi!Nevjerovatan je to osjecaj….uh!25.idemo da cujemo mala srca,nestrpljiva sam i opet malo strah prisutan hoce li biti ok sve,ali sam.opustenija!Danas imam neke blage bolove,ali oko jajnika,uvecani su mi jos poslije hormona pa mozda je i od toga!kako ste mi vi sve!?Ko je radio betu.UZV neko??Cekam vase odgovore,novim clanicama zelim dobrodoslicu,ako mogu nesto pomoci pitajte,tu sam…😘Od kad te čekamooooo ❤️ Pa to su stvarno divne vijesti, oduševljena sam, čestitam od srca, uživaj sad sa svoje dvije mrvice 😍 Isplatilo se čekati 7 godina 😄 Podsjeti me kolika ti je beta bila i koji dan si radila? Ne znam da li si vidjela, moja je 590 12.dan 😄Ja sam strasno bila uzbudjena,prosto nisam mogla vjerovati da sam ja trudna!Nestvarno je evo i danas😂 beta je bila 1221.89 12-ti dan !I ti imas super betu 😍 Kad ides na uzv?
Hahha, e ni ja još ne vjerujem, zato jedva čekam ultrazvuk, da se uvjerim 😄 Da, visoka mi je, pomislila sam na blizance, ali vidjećemo 😄 Imam 30.aprila
Heeeeej mamice moje buduce tu sam :) malo me nije bilo!Bila sam na ultrazvuku,i znate sta?twinsi smoooooo 👶👶Ja presretna…nisam mogla vjerovati!Tek juce dosla sebi!Nevjerovatan je to osjecaj….uh!25.idemo da cujemo mala srca,nestrpljiva sam i opet malo strah prisutan hoce li biti ok sve,ali sam.opustenija!Danas imam neke blage bolove,ali oko jajnika,uvecani su mi jos poslije hormona pa mozda je i od toga!kako ste mi vi sve!?Ko je radio betu.UZV neko??Cekam vase odgovore,novim clanicama zelim dobrodoslicu,ako mogu nesto pomoci pitajte,tu sam…😘Od kad te čekamooooo ❤️ Pa to su stvarno divne vijesti, oduševljena sam, čestitam od srca, uživaj sad sa svoje dvije mrvice 😍 Isplatilo se čekati 7 godina 😄 Podsjeti me kolika ti je beta bila i koji dan si radila? Ne znam da li si vidjela, moja je 590 12.dan 😄Ja sam strasno bila uzbudjena,prosto nisam mogla vjerovati da sam ja trudna!Nestvarno je evo i danas😂 beta je bila 1221.89 12-ti dan !I ti imas super betu 😍 Kad ides na uzv?Hahha, e ni ja još ne vjerujem, zato jedva čekam ultrazvuk, da se uvjerim 😄 Da, visoka mi je, pomislila sam na blizance, ali vidjećemo 😄 Imam 30.aprila
Joj sretno,obavezno javi koliko vas ima!imas li kakvih tegoba?
Heeeeej mamice moje buduce tu sam :) malo me nije bilo!Bila sam na ultrazvuku,i znate sta?twinsi smoooooo 👶👶Ja presretna…nisam mogla vjerovati!Tek juce dosla sebi!Nevjerovatan je to osjecaj….uh!25.idemo da cujemo mala srca,nestrpljiva sam i opet malo strah prisutan hoce li biti ok sve,ali sam.opustenija!Danas imam neke blage bolove,ali oko jajnika,uvecani su mi jos poslije hormona pa mozda je i od toga!kako ste mi vi sve!?Ko je radio betu.UZV neko??Cekam vase odgovore,novim clanicama zelim dobrodoslicu,ako mogu nesto pomoci pitajte,tu sam…😘Bubamarice cestitam od srca😉
Uzivaj 😊
PredivnooHvala Petrice….kakvo je stanje kod tebe?koji je tebi dan e.transfera?kako se osjecas?
Drugi dan ET
Jos je rano☺
Imam jos bolove u jajnicima,a to je valjda normalno nakon punkcije
Neznam strah me nadati se
Sta bude biti ce tako se tjesim😙
Kako si se ti osjecala nakon ET?
Uglavnom uspjela si i to je najvaznije sad uzivaj svaki dan!! I cuvaj svoja dva srceka😙
Heeeeej mamice moje buduce tu sam :) malo me nije bilo!Bila sam na ultrazvuku,i znate sta?twinsi smoooooo 👶👶Ja presretna…nisam mogla vjerovati!Tek juce dosla sebi!Nevjerovatan je to osjecaj….uh!25.idemo da cujemo mala srca,nestrpljiva sam i opet malo strah prisutan hoce li biti ok sve,ali sam.opustenija!Danas imam neke blage bolove,ali oko jajnika,uvecani su mi jos poslije hormona pa mozda je i od toga!kako ste mi vi sve!?Ko je radio betu.UZV neko??Cekam vase odgovore,novim clanicama zelim dobrodoslicu,ako mogu nesto pomoci pitajte,tu sam…😘Od kad te čekamooooo ❤️ Pa to su stvarno divne vijesti, oduševljena sam, čestitam od srca, uživaj sad sa svoje dvije mrvice 😍 Isplatilo se čekati 7 godina 😄 Podsjeti me kolika ti je beta bila i koji dan si radila? Ne znam da li si vidjela, moja je 590 12.dan 😄Ja sam strasno bila uzbudjena,prosto nisam mogla vjerovati da sam ja trudna!Nestvarno je evo i danas😂 beta je bila 1221.89 12-ti dan !I ti imas super betu 😍 Kad ides na uzv?Hahha, e ni ja još ne vjerujem, zato jedva čekam ultrazvuk, da se uvjerim 😄 Da, visoka mi je, pomislila sam na blizance, ali vidjećemo 😄 Imam 30.aprila
Lala 27 sretno i tebii
Ajme super je krenulo samo tako nek ide
Uzivajte curke u trudnoci i svojim mrvicama za koje ste se toliko borile grlim vas🤗🤗🤗
Nadam se da cu i ja dozivjeti jos koji put tu srecu😐
Sortiraj odgovore
Najstariji