Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • petra31
    19. Travanj 2019. 21:18

Lucielle

Petra, sretno 🤞🤞🍀😉

Hvala😙

mimimimi
    19. Travanj 2019. 23:18

Sretno novim člancima 😍

20. Travanj 2019. 10:54

Jooj ta radoznalost😂😂... Meni je utorak 23.4. 10 -ti dan od transfera..a ja već jučer kupila test i on je normalno negativan...  Uz to nisam se mogla strpiti do jutros vec sam jučer popodne test napravila.... Koji sam ja pacijent..   čitam knjigu..i u pola teksta shvatim da uopće ne znam što čitam.... 😁😁😁😁. Cure da  li test treba raditi sa prvim jutarnjim urinom? 

• minilu
    20. Travanj 2019. 12:45

Ajme ja sam luda vise 10. Dan od transfer ( drugi dan od aspiracije je bio transfer) radila test pozitivan blaga druga crta, 11.dan(sinoć iza 21 ) ponovila on negativan.
    12.dan tj. sad opet radila on pozitivan.
    E sutra ga odmah ujutro ponavljam.
    U utorak ću raditi betu.

👩 35 g AMH 6 🧔 38 g -oligoaathenozoospermia
    2014-prirodna trudnoca bez problema
    1.IVF 3/2019 KBC Split Dr. Sunj ( pergoveris,cetrotide i brevactid 5000) 8 folikula,5 js. -trudnoca koja je zavrsila u 9 tj 😔
    2. IVF 1/20 KBC Split dr.Mrsic ( bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) 5 folikula 3 js - neuspjesno
    3. IVF 10/20 (bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) -neuspjesan!

20. Travanj 2019. 13:18

minilu

Ajme ja sam luda vise 10. Dan od transfer ( drugi dan od aspiracije je bio transfer) radila test pozitivan blaga druga crta, 11.dan(sinoć iza 21 ) ponovila on negativan.
    U utorak ću raditi betu.

Draga imaš li ti kakve simptome? 😊

mimimimi
    20. Travanj 2019. 15:57

Nives35

Jooj ta radoznalost😂😂… Meni je utorak 23.4. 10 -ti dan od transfera..a ja već jučer kupila test i on je normalno negativan… Uz to nisam se mogla strpiti do jutros vec sam jučer popodne test napravila…. Koji sam ja pacijent.. čitam knjigu..i u pola teksta shvatim da uopće ne znam što čitam…. 😁😁😁😁. Cure da li test treba raditi sa prvim jutarnjim urinom?

Da sa prvom jutarnjim urinom treba test napraviti i tek od 10dana može najbolje pokazati S'tim da je svaka od nas različita, meni je 7dana blago pokazalo i 10 naravno ali opet od žene do žene je i obavezno jutarnji urin😊

• minilu
    20. Travanj 2019. 19:30

Nives35

minilu

U utorak ću raditi betu.
    Draga imaš li ti kakve simptome? 😊

Do 8.dana sam imala  lagane bolove kao da ću dobit mengu, grudi su mi bile natečene i bolne. Onda mi je bol u grudima prestala par dana sad me opet bole i opet imam tu i tamo neko probadanje kao da ću dobit.

👩 35 g AMH 6 🧔 38 g -oligoaathenozoospermia
    2014-prirodna trudnoca bez problema
    1.IVF 3/2019 KBC Split Dr. Sunj ( pergoveris,cetrotide i brevactid 5000) 8 folikula,5 js. -trudnoca koja je zavrsila u 9 tj 😔
    2. IVF 1/20 KBC Split dr.Mrsic ( bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) 5 folikula 3 js - neuspjesno
    3. IVF 10/20 (bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) -neuspjesan!

Bubamarica
    20. Travanj 2019. 20:41

Heeeeej mamice moje buduce tu sam :) malo me nije bilo!Bila sam na ultrazvuku,i znate sta?twinsi smoooooo 👶👶Ja presretna...nisam mogla vjerovati!Tek juce dosla sebi!Nevjerovatan je to osjecaj....uh!25.idemo da cujemo mala srca,nestrpljiva sam i opet malo strah prisutan hoce li biti ok sve,ali sam.opustenija!Danas imam neke blage bolove,ali oko jajnika,uvecani su mi jos poslije hormona pa mozda je i od toga!kako ste mi vi sve!?Ko je radio betu.UZV neko??Cekam vase odgovore,novim clanicama zelim dobrodoslicu,ako mogu nesto pomoci pitajte,tu sam...😘

• petra31
    20. Travanj 2019. 21:01

Bubamarica

Heeeeej mamice moje buduce tu sam :) malo me nije bilo!Bila sam na ultrazvuku,i znate sta?twinsi smoooooo 👶👶Ja presretna…nisam mogla vjerovati!Tek juce dosla sebi!Nevjerovatan je to osjecaj….uh!25.idemo da cujemo mala srca,nestrpljiva sam i opet malo strah prisutan hoce li biti ok sve,ali sam.opustenija!Danas imam neke blage bolove,ali oko jajnika,uvecani su mi jos poslije hormona pa mozda je i od toga!kako ste mi vi sve!?Ko je radio betu.UZV neko??Cekam vase odgovore,novim clanicama zelim dobrodoslicu,ako mogu nesto pomoci pitajte,tu sam…😘

Bubamarice cestitam od srca😉
    Uzivaj 😊
    Predivnoo

Bubamarica
    20. Travanj 2019. 21:23

petra31

Bubamarica

Heeeeej mamice moje buduce tu sam :) malo me nije bilo!Bila sam na ultrazvuku,i znate sta?twinsi smoooooo 👶👶Ja presretna…nisam mogla vjerovati!Tek juce dosla sebi!Nevjerovatan je to osjecaj….uh!25.idemo da cujemo mala srca,nestrpljiva sam i opet malo strah prisutan hoce li biti ok sve,ali sam.opustenija!Danas imam neke blage bolove,ali oko jajnika,uvecani su mi jos poslije hormona pa mozda je i od toga!kako ste mi vi sve!?Ko je radio betu.UZV neko??Cekam vase odgovore,novim clanicama zelim dobrodoslicu,ako mogu nesto pomoci pitajte,tu sam…😘
    Bubamarice cestitam od srca😉
    Uzivaj 😊
    Predivnoo

Hvala Petrice....kakvo je stanje kod tebe?koji je tebi dan e.transfera?kako se osjecas?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.