Ma izdržat će i ona, bitno da je u dobrim rukama.
Baš u Petrovoj ima svakakvih dijagnoza, ja u svoja 3 mjeseca sam promjenila 18cimerica a bila sam u dvokrevetnoj sobi, baš svega vidiš i čuješ da ni ne znaš da postoji.
Zaboravila sam da je beba veca za tj. Čula sam danas od prijateljice da rodilje puštaju dan ranije kući nego inače znog korone. Tko će znati. Ja se nadam da ću moći na prirodan porod iako je prvi bio carski.
Hej cure.....mi smo u 23 tjednu i dalje u bolnici do sigurnih tjedana....vec sam pustila korjenje.
Beban mi je 600 grama, skroz nisko nosim, stalno mi je u zdjelici...udara po cerviksu.
Juce imala pregled. Cerviks se nesto skratio 2.4 je sada, UU T oblika, sav drzi.
Bas sam juce imala i labos krv urin u redu, cekamo briseve.
Od tegoba....zdjelica me rastura...leda, pubicna, prepone, donji duo stomaka....nekad imam dojam da se raspadam, a nekad dan idealno prode....
Pessarje stigao u ponedjeljak, jos se dvoume da li bi stavili....
Bit ce to dobro, skoro identicno je kod mene bilo osim sto mi je UU bilo U oblika 🙈. I vidi me gdje sam!
Boli sve, znam, siri se maternica, a ti lezis pa sve duplo jace osjetis. Ja sam jos i s probavom strasnih problema imala, uzasno su me crijeva bolila i napuhnuta sam bila stalno.
Baš mi koje imamo rizicnu trudnoću na svaku bol reagiramo a trudncie koje imaju školsku t mozda ni ne obrate pažnju. Ja sam jucer podigla
Tesku vrrecicu sa mesom i samo me presjeklo u leđima. Bila sam ljuta sama na sebe. Svi su se opustili pa ni ne pitaju baš cesto jel mi treba sto. Ležala sam cijeli dan jucer nakon toga, rekla sam sama sebi da neću više pratom pomaknuti nista do sigurnih tjedana.
Misici su se opustili, ko invalidi smo. Mene ledja bole ako samo na nogama provedem neko duze vrijeme bez ikakvog napora i tereta, i to 2 dana bolujem...
Zene danas sam imala gusti gusti sluzni bijeli iscjedak, ispao onako u komadu otprilike 2, 3 cm!?!?!?
Iva jesi pitala sestre ili doktore? Meni je vodenkasti bez mirisa. Sluzavi je bio na pocetku trudnoce.
Pitala doktoricu, dobila sam tokolizu, kaze da je mozda komadic sluznog cepa od kontrakcija...koje jel imam...
Da se smirim i da me nece gledati, da samo mirujem....
Jeste culi jel.bilo nekom tako?? Da li moze ispasti sluzni cep a ne nastupiti porod?
Iscjedak poslije toga je prozirno bijeli videnast....a i s tokolizom prisutan pritisak na donji dio.
Sluzni cep se obnavlja. Meni je prije prvog poroda ispao i bio je onako puna saka, zelenkast i prokrvljen, ali ispao je nakon par sati pravih trudova.
Pokusaj se umiriti, tokoliza ce ti smiriti trudice i bit ce sve ok 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji