Serklaža + ureaplazma

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renchiii
    04. Studeni 2020. 10:02

Senoritakova

Evo mene s pregleda. Sve je dobro, šav drži. Krva sloka je ok, crp povisen ali stalno je na 20 od pocetka trudnoce pa je to ok. Beba ima 1700g.okrenula se glavicom dolje. Bas sam sretna i opustena. Idući pregled za 3 tjedna

Wooooow kakve divne vijesti! Eto i tebe u 30+ i sve je super! Bas sam sretna zbog tebe, jel da da je brzo proslo??

renchiii
    04. Studeni 2020. 10:05

DadaPavlov

Senoritakova to su odlicne vijesti! Mnogo mi je drago zbog tebe. Sad se vec blizis kraju i to je super, najgore si prosla.

Meni su sad upravo bili i doktori sa neo-intensivne i objasnili sta i kako dalje. Posle svakog razgovora meni zivot se srusi jer kao sto rekoh nade ti daju 0!
    Opet ja sam sigurna da cemo izdrzati bar jos koju sedmicu!

I sta kazu? I ja sam sigurna da cete izdrzati! Samo hrabro i pozitivno 💪

Senoritakova
    04. Studeni 2020. 12:51

Joj Renchi sad kad ovako gledam brzo mi je proletilo, bitno da me nista ne boli i da sam kod kuce. Ali kad se sjetim da od 15.7mirujem onda je dosta proslo. 
    Sad za 3 tjedna sam vec u 34 tjednu i onda jos malo i eto me. Bas ne mogu vjerovati. Zahvalna sam sto je ovakvo stanje i samo da tako ostane.
    Eto i tebe sutra u 37 tjednu. Kakvo je stanje kod tebe? Kada skidaju serklaž? 
    Cezar, ja sam isla kod prof Škrablin na sve moguće pretrage i savjetovanje da vidimo što je problem. Prvo je mislila da imam pregradu maternice ali nakon jos jednog uzv ipak nije. Bitno ima je da sam cista od svih bakterija i da se redovito kontrolira od početka trudnoće. 
    DadaPavlov i što kažu dr? Kakve su prognoze?

• DadaPavlov
    04. Studeni 2020. 20:33

renchiii

DadaPavlov

Senoritakova to su odlicne vijesti! Mnogo mi je drago zbog tebe. Sad se vec blizis kraju i to je super, najgore si prosla.

Meni su sad upravo bili i doktori sa neo-intensivne i objasnili sta i kako dalje. Posle svakog razgovora meni zivot se srusi jer kao sto rekoh nade ti daju 0!
    Opet ja sam sigurna da cemo izdrzati bar jos koju sedmicu!

I sta kazu? I ja sam sigurna da cete izdrzati! Samo hrabro i pozitivno 💪

Danas su mi gledali bebu i provjeravali kako raste, za sad je malena super, ima 660 grama.
    Mada i ti doktori su u cudu da se jos nisam porodila. Opet ja smatral da su pesimisti. Ja samo lezim i ne mrdam jer vjerujem da cu kao i vi svi da sto duze iznesem trudnocu.

Malo me brine jer je danas rekla da mi je stanje plodne vode na donjoj granici ali nema objasnjena zasto. Ali opet nije hvala bogu jos nista kriticno. Za 5 dana tj u ponedeljak krecu sa inekcijama za razvoj pluca. Onda svaki novi dan je vec pobjeda

renchiii
    05. Studeni 2020. 07:56

Kod mene je sve ok, b.o. 😁 Pikam se Clexanom i lijecim trombozu jedino.
    Sljedeci tjedan skidamo serklaz, prije toga ce ponoviti nalaze

Senoritakova
    07. Studeni 2020. 12:12

Kako taj tromb napreduje? Jel se povlači? Joj blago tebi ti se jos malo gotova sa svime. Mi smo ovih dana baš napeti, muž ima državni ispit, trebamo krenuti sa selidbom. A ja nista ne mogu pomoći. Bas grozno. Navecer ne mogu zaspati do 2,3 pa se svadam s muzem jer ga budim dok se vrtim i ustajem.

• ivaK
    07. Studeni 2020. 20:21

Zenice...mi smo danas punih 24 tt, ulazimo u 25 ttjedan.
    I dalje sam na tokolizi, bolova nema, samo konstantni pritisak...
    Vec sam skoro 2 tjedna na tokolizi, mene zanima jel znate nekog tko je bio tako dugo? Da li taj partisistem moze stetiti meni i bebici? 

Senoritakova
    08. Studeni 2020. 09:21

Super Iva, samo nek tako ostane sto duže. Ja sam bila na tokolizi 6tjedana, onda je skinuli na 2 tjedna i opet prikljucili na 3 tjedna. Bebica se rodila živa i zdrava. Znaju oni što rade pa se nemoj sekirati. Jesi isla kako na uzv? Jel to stize djecak ili djevojcica?

renchiii
    08. Studeni 2020. 12:01

Meni je prijateljica bila 2mj na tokolizi, i cim su je skinuli je rodila. Jucer su isto curu tu u petrovoj skinuli sa 34. tj i rodila je nocas. Oni to probaju skinuti pa ako vide trudove vrate, ali svakako samo do 35.tt, bar tu u petrovoj je takva praksa.
    Ja sam bila 4tj, ali meni se nisu trudovi pokazivali nikako.

Sutra idem na Rebro na kontrolu tromboze pa cu znati jel se tromb ista smanjio, dobro se osjecam pa vjerujem da je jer me ne boli vise uopce u preponi. 
    Uzasno me pubicna kost boli, tj. ispod nje, pogotovo nakon lezanja na boku. Reci cu im sutra da vide da nemam neki tromb i tu ili je to sad prije poroda normalno.

• Tmusic
    08. Studeni 2020. 18:17

Senoritakova

Evo mene s pregleda. Sve je dobro, šav drži. Krva sloka je ok, crp povisen ali stalno je na 20 od pocetka trudnoce pa je to ok. Beba ima 1700g.okrenula se glavicom dolje. Bas sam sretna i opustena. Idući pregled za 3 tjedna

Hej.. Jel ti ides na preglede u bolnicu ili na plavo polje, u dom zdravlja, jel? Sad je opet koma u bolnici i na odjelima.. Ja sam sutra 34 tt, s 35 trebam na pregled, imam dogovor s dr, a sad vise ne znam hocu li moci kod njega ili najvjerojatnije da ne.. Pa nekome sve ispocetka objasnjavati, ne znam.. Bas je grozna situacija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.