Evo zvala,upisala nas isto za 09.11. :) hehe to cemo rjesiti pa smo na miru :)
Super, najbolje ti je tako, da ti ne bude frka kao meni hahhaha 😁
ahahahah ma da..ja bi umrla..ja uvijek volim imati spremno i prije vremena :D :D
Evo buduće majke,malo svježih iskustava dok moj malecki rođen prije dva dana spava.
Za osoblje samo riječi hvale;na svim katovima!
Ležala na patologiji trudnoce,pa rađaona pa 3.kat.
Ja ću ipak posebno upamtiti moje primalje: Nives i Anu te doktoricu Markanović.
Toliko ljubaznosti,truda oko nas,razumjevanja,ljudskosti...učinile su moje iskustvo poroda divnim!
E sad...
Bio mi je potreban ručnik i japanke za tuširanje nakon klistira.
Za rađaonu mi nije trebalo ništa osim vode i labela.
Poslije poroda su mi bili potrebni ulošci (ja sam uzela chiccove),jednokratne gaćice,spavaćice (prvi dan sam bila u njihovoj,a bile su mi potrebne i dvije moje),grudnjak za dojenje i jastučići za bradavice.
Nek vam donesu puno vode i nesto za jesti jer ja osobno umrem od gladi na ovoj hrani.
Standardno stvari za osobnu higijenu.
Za bebicu ponesite paketic pelena (mi potrosili samo 3 jer im je nestalo,a moj sincic bas nije htio piskiti i kakiti) i obavezno kremicu za guzu te vlažne maramice. Sterilne komprese i prasak nam nisu bili potrebni.
Oni ih voze na kupanje u 8h, pa dolaze presvuci u 15h i 22h.
Sve sestre na odjelu su bile i vise nego voljne pomoci...slobodno im se mozete obratiti!
Svuda nam je bilo dostupno wc papira,sapuna i papira za ruke.
Eto,nadam se da sam pomogla...
Evo buduće majke,malo svježih iskustava dok moj malecki rođen prije dva dana spava.
Za osoblje samo riječi hvale;na svim katovima!
Ležala na patologiji trudnoce,pa rađaona pa 3.kat.
Ja ću ipak posebno upamtiti moje primalje: Nives i Anu te doktoricu Markanović.
Toliko ljubaznosti,truda oko nas,razumjevanja,ljudskosti…učinile su moje iskustvo poroda divnim!
E sad…
Bio mi je potreban ručnik i japanke za tuširanje nakon klistira.
Za rađaonu mi nije trebalo ništa osim vode i labela.
Poslije poroda su mi bili potrebni ulošci (ja sam uzela chiccove),jednokratne gaćice,spavaćice (prvi dan sam bila u njihovoj,a bile su mi potrebne i dvije moje),grudnjak za dojenje i jastučići za bradavice.
Nek vam donesu puno vode i nesto za jesti jer ja osobno umrem od gladi na ovoj hrani.
Standardno stvari za osobnu higijenu.
Za bebicu ponesite paketic pelena (mi potrosili samo 3 jer im je nestalo,a moj sincic bas nije htio piskiti i kakiti) i obavezno kremicu za guzu te vlažne maramice. Sterilne komprese i prasak nam nisu bili potrebni.
Oni ih voze na kupanje u 8h, pa dolaze presvuci u 15h i 22h.
Sve sestre na odjelu su bile i vise nego voljne pomoci…slobodno im se mozete obratiti!
Svuda nam je bilo dostupno wc papira,sapuna i papira za ruke.
Eto,nadam se da sam pomogla…
Hvala ti puno sto si podijelila s nama svoje iskustvo. I jako mi je drago da je bilo pozitivno ☺️😀😀 ❤️
Cure pozdrav! :)
Koliko mogu procitati iz vasih iskustava vidim da su nekima bile potrebne pelene i vlazne maramice za bebicu u bolnici, a nekima ne. Ja sam rodila u 2.mjesecu i nije trebalo imati nista za bebaca,iako sam sve uzela sa sobom.
Sad u drugom mjesecu 2018.ocekujemo drugu srecicu :) pa vise nisam pametna sta da uopce nosim sa sobom… Vec sam zaboravila sta sam sve nosila! :)
url=https://lilypie.com]
Rodila sam prije godinu i po. Na odjelu je bila guzva pa nisu imali njihovih spavacica. Bebica je odmah bila smjestena na pedijatriji pa je trebalo donijeti pelene, vlazne i kremicu.
Cure imate li saznanja o dinatal gelu. tocnije, ako ga donesem, hoce li ga upotrebaljavati? I smije li muz biti cijelo vrijeme uz mene ili? HVala
Prije godinu i po sam dobila informaciju da babice nisu educirane i da ga nece stavljati ako se donese. Najbolje da pitas u udruzi primalja i obitelj koju vode babice iz pulskog rodilista, imaju i super radionice. www.primaljaiobitelj.com
Za predradaonu nisam sigurna mojeg su poslali doma jer kao nece to jos, a u radaoni smije biti cijelo vrijeme.
Sortiraj odgovore
Najstariji