Pozdrav cure! Je li neka od vas prenijela i isla na inducirani? Meni je termin bio prije 5 dana i svaka 2 dana idem na kontrolu. Jos me zanima jesu li vas pregledavali svako jutro u viziti? I jesu li vam pokazali kako premotati bebu, pupak i sl? Hvala na odgovorima ;)
Induciraju obicno 10 dana nakon termina, ali nemam iskustva s tim.
Sto se tice vizite samo pitaju kako si, nema pregledavanja cak ni prije otpusta iz bolnice.
Nama je beba bila na neonatologiji pokazali su samo kako promijeniti pelenu i dojiti, ostalo objasni patronazna nakon izlaska iz bolnice.
Pozdrav cure! Je li neka od vas prenijela i isla na inducirani? Meni je termin bio prije 5 dana i svaka 2 dana idem na kontrolu. Jos me zanima jesu li vas pregledavali svako jutro u viziti? I jesu li vam pokazali kako premotati bebu, pupak i sl? Hvala na odgovorima ;)
Pozdrav! Nisu me u viziti pregledavali, ali u mom slucaju je bilo veeelikih problema sa porodom posteljice,pa me nisu htjeli pustiti doma prije UZV-a. Tocnije, dr.Becic je zahtjevao da mi on napravi UZV jer me on i porodio,pa da bude siguran da je sve u redu.
P.S.SVE POHVALE ZA DR.DINA BEČIĆA!!!
url=https://lilypie.com]
Pozdrav! Nisu me u viziti pregledavali, ali u mom slucaju je bilo veeelikih problema sa porodom posteljice,pa me nisu htjeli pustiti doma prije UZV-a. Tocnije, dr.Becic je zahtjevao da mi on napravi UZV jer me on i porodio,pa da bude siguran da je sve u redu.
P.S.SVE POHVALE ZA DR.DINA BEČIĆA!!!
Dobro je cuti da netko dobro odradjuje svoj posao :) s njim se jos nisam susrela. Do sad sam bila god Gattoni i Grdinica, a sutra sam kod Bilankova
Induciraju obicno 10 dana nakon termina, ali nemam iskustva s tim.
Sto se tice vizite samo pitaju kako si, nema pregledavanja cak ni prije otpusta iz bolnice.
Nama je beba bila na neonatologiji pokazali su samo kako promijeniti pelenu i dojiti, ostalo objasni patronazna nakon izlaska iz bolnice.
Hvala na info ;)
Dobro je cuti da netko dobro odradjuje svoj posao :) s njim se jos nisam susrela. Do sad sam bila god Gattoni i Grdinica, a sutra sam kod Bilankova
Ja iskreno nemam primjedbe na pulsku ginekologiju (govorim za doktore u bolnici). Prvu trudnocu su me zbog trombofilije kontrolirali svaka 2 tjedna i prosla sam kod skoro svih doktora, i nemam primjedbe… Samo dr.Bilankov mi se bas nije svidio jer je bio malo grublji, i zato sta nije bas znao o mojoj dijagnozi,pa mi nije bas bio od povjerenja… Ali za njega kazu da je dosta napredovao i naucio…… Ali zato Bečić (on na prvo mjesto jer me porodio, i uz njegovu asistenciju, porod prosao savrseno…) Gattoni, Grdinić, Prenc, Perkov, Belci…… svaka im cast… nemam primjedbe-profesionalci za mene…
Tea, utjesila si me malo :) nadam se da ce sve ok proci i kod mene. Jesu procijenili bebu na ultrazvuku prije poroda? Ja od 34 tjedna uopce ne znam.koliki je mali
Tea, utjesila si me malo :) nadam se da ce sve ok proci i kod mene. Jesu procijenili bebu na ultrazvuku prije poroda? Ja od 34 tjedna uopce ne znam.koliki je mali
Koliko se sjecan u 31 tt na UZV-u je mali bio oko 1300 g, a negdje u 37 su mi samo rekli da nece imati vise od 3 kg na porodu. (Bio je 2970).
Da se i ja javim heheh
Ja sam u nedjelju bila u bolnici i zadesio me doktor Bilankov, onda me narucio opet za ponedjeljak kod njega, i rekao da u srijedu (jucer) se ipet vidimo pa cemo se dog za dalje. I jucer je on bio u radjaoni,ali je rekao sestri da dodjem na 4.kat da ce me tamo pogledati i tako je i bilo. I nemam primjedbi, je malo grublji, ali ovako je super. Bitno mu je kako je zeni lakse, a ne njemu, vodi racuna da se zena ne pati i slicno, tako da mi se svidio. I narucio me opet 2.1.kod njega.
I da, u nedjelju kad sam otisla, lijepo me sve pregledao i vaginalno i ultrazvuk i rekao da je beba 3600kg. Buckica heheh nadam se da nece biti puno teza na porodu. ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji