znači pola dana čekam da budem s bebom? Dugo je to, ne znam kako si izdržala…
Ja sam kljucala stalno.. kao samo cu malo sklopit oci i prodje 2h…vjv od svega sto sam dobila..pitaj boga sta su stavljali u infuzije..😂😂
l_me koliko ti je trebalo da se oporavis od carskog? Kad ti je zacijelila rana? I vidi li ti se jako oziljak? :)
znači pola dana čekam da budem s bebom? Dugo je to, ne znam kako si izdržala…
Ja sam kljucala stalno.. kao samo cu malo sklopit oci i prodje 2h…vjv od svega sto sam dobila..pitaj boga sta su stavljali u infuzije..😂😂
l_me koliko ti je trebalo da se oporavis od carskog? Kad ti je zacijelila rana? I vidi li ti se jako oziljak? :)
Prva 2 dana mi je bilo fuj.. ne boli sav nego utroba sve do sisa.. 5 dan kad sam izlazila iz bolnice sam bila top!😂
7 dan sam se odvezla sama kod gin da mi skine savove.
Ja sam odmah i hodala i nosala malu i stvarno sam se brzo oporavila.
Preko dana sve super jedino predvecer umor i lagana bol ( al to ak bi se bas isforsirala)
Sav je ispod ruba gacica tako da se kad imam gacice uopce ne vidi, a i ne izgleda tako strasno. Nekih 12cm.. imala sam 5 savova.
Kad sam 7 dan skinula savove, samo su bile male krastice na mjestu savova, nista strasno, brzo su otpale.
Tea evo da ti javim. U bolnicu me zaprimio i porodio dr. Bilankov, jako odgovoran i ljubazan stvarno sve pohvale. Porod je tekao brzo bez komplikacija pa dr. nije prisustvovao samom izgonu nego fenomenalna babica Nives i jos jedna kojoj neznam ime. Sve pohvale dr. i babicama jer je pustio da porod tece skroz prirodno, bez ubrzavanja dodatnim prokidanjem vodenjaka ili dripom. Ovaj put nisam rezana jer je beba bila manja samo sam malo pukla na mjestu starog reza i to je to, oporavak ide brzo.
Tea evo da ti javim. U bolnicu me zaprimio i porodio dr. Bilankov, jako odgovoran i ljubazan stvarno sve pohvale. Porod je tekao brzo bez komplikacija pa dr. nije prisustvovao samom izgonu nego fenomenalna babica Nives i jos jedna kojoj neznam ime. Sve pohvale dr. i babicama jer je pustio da porod tece skroz prirodno, bez ubrzavanja dodatnim prokidanjem vodenjaka ili dripom. Ovaj put nisam rezana jer je beba bila manja samo sam malo pukla na mjestu starog reza i to je to, oporavak ide brzo.
Hvala ti na info!! :) Evo, ja brojim sitno i nadam se da ce proci bar priblizno kao i prvi porod… Jos i kad bi bili isti dr. I babice… al znam da je to nemoguce opet isto potrefit…
url=https://lilypie.com]
Pozdrav svima! Iako me tek u 5. mjesecu ceka susret s rodilistem, zanimalo me kakva su iskustva. Drago mi je procitati da su svi u principu zadovoljni i da nemaju vecih zamjerki. Inace sam ja klasicni streber i sve moram istraziti i pripremiti se unaprijed 😁
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Pozdrav svima! Iako me tek u 5. mjesecu ceka susret s rodilistem, zanimalo me kakva su iskustva. Drago mi je procitati da su svi u principu zadovoljni i da nemaju vecih zamjerki. Inace sam ja klasicni streber i sve moram istraziti i pripremiti se unaprijed 😁
Sarita bok…
Iz osobnog iskustva mogu reci samo rijeci hvale za osoblje sta se tice mog poroda i boravka na odjelu nakon poroda. Doktori Becic i Perkov na porodu-fantasticni, babica kojoj meznam ime-takodjer. A sestre na odjelu sam primjetila da cesto popljuju, ali ja nisam imala losa iskustva s njima…
To je bilo 2 mj.2017. Sad me za koji dan ocekuje jos jedan porod pa cu ti moci napisati kako bude proslo……
Sarita, babice su odlične, a na odjelu babinjača... paaaa ajmo reći da nisu loše, ali nisu mi bile od velike pomoći... Nismo uspostavili odmah dojenje i to su znale i 5000x ih zvala da mi dođu pomoći jer mi je dijete gladno. Došle su tek pred večer. Isto tako sam ih zvala da mi dođu pomoći s promijenom pelene jer mi se zakačila za gazu gdje je bio pupak i sama nisam htjela dirati. Znači, nakon 3-4x što sam ih zvala došle su oko 22-22.30 i naglasile da se 3x dnevno mijenjaju pelene: ujutro kad ih uzmu za kupanje, poslije podne oko 13-14h i navečer oko 22-23h kako stignu. Znam da nas ima puno i da ih je malo, ali za nekoga tko je prvi put postao mama bi trebale biti malo uljudnije i više pomoćo. Isto tako, sve frendice su mi rekle da su im bebače po noći uzimale da se one naspavaju dok nama nisu. Nije mi teško palo, ali bilo bi super da jesu da se čovjek odmori
Tea, ČESTITKE!Kako je prošlo?????
Hvalaaaa!! :) :) :)
Ma sve je proslo savrseno! Krenula sam oko 20.30h u bolnicu jer sam mislila da mi je procurila voda (u biti je bilo toliko sluzi nakon onog čepa da sam mislila da je voda…). A po putu su me poceli hvatati trudovi. Oko 21 h sam dosla u bolnicu,prvo su me spojili 20 min/pola sata na CTG,pa je dosao i pregledao me dr.Ambrozić, rekao da je vodenjak čitav, ali sam 7 prsti otvorena, i imam trudove i idem odmah u rađaonu. Nakon cca pola sata u rađaoni mi je dr.predlozio busenje vodenjaka jer je beba bila spremna za van, a i time mi je olaksao bolove jer sam imala uzasno puno vode.. Kroz cca pola sata sve se poslozilo za izgon, i uz vođenje dr.-a i babice, maleni je ugledao svijetlo dana oko 23.20 a ja sam prosla bez rezanja i pucanja na starom rezu bez obzira sta je bebac bio veci od prvoga, 3510 g i 52 cm. Svaka cast babici!!! :)
sarita- Sta se tice odjela nakin poroda- nemam neke zamjerke jer sve sta sam pitala sam dobila odgovor. Samo jednu nocnu smjenu nisam ni htjela nis pitati jer su bile 2 sestre koje mi je bilo zao bilo sta pitati…
Ali evo.. od nedjelje smo tu, danas idemo kuci i u globslu se ne zalim na nista!!! :) :) :)
Maleni je zdrav, ja sam i vise nego odlicno i idemo kuci!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji