Rodiliste u puli

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    -Tea-
    07. Siječanj 2018. 14:03

A ma vise neznan niš… Nakraju cu sve uzet za svaki slucaj… jer kazu da nesto treba, nakraju ti daju… nekuzim…  pa potezemo sa sobom ogromme torbetine, i nakraju nam netreba ni kvarat stvari…

url=https://lilypie.com]

barbs
    07. Siječanj 2018. 14:20

Tea, onda si imala srece 😊 jer ja sam jedan dan zvala satima sestre da mi dodju maloga presvuci posto mu se zalijepila pelena na gazu i dosle su u 22:30... a od 16h sam ih dozivala i rekle su mi IZRICITO da dolaze 3x dnevno... 
    Ja sam uzela pelene i presvlacila ih sama + iskoristila bih i njih 

barbs
    07. Siječanj 2018. 14:21

Pixii

Stvarno treba kupiti opremu za pratnju za radaonu? Nisam to znala…
    Dazi ti si nam najfriskija?

Ja sam rodila 18.9.2017. i sve su oni dali...
    Meni su dali i uloske kad sam bila u sobi jer nisam imala vir nego Peltzy a Vir su bile bolje meni... mrezaste gace sam imala... 

barbs
    07. Siječanj 2018. 14:23

Nama su spavacice u radjaoni dale a na odjelu sam imala svoje...

• Aria
    08. Siječanj 2018. 04:09

Ja sam prije 2,5mj rodila. Isto su mi dali uloske i mrezaste gacice. Kasnije sam svoje imala. spavacicu  kad sam isla rodit i kasnije poslje poroda su mi dali. A onda poslje prvog tusiranja sam nosila svoje. I tamo neonatologiji sam u tajicama i majici bila. Ponjela sam svasta nesta kao sto sve treba,a nakraju pola toga mi nije trebalo. 

• Aria
    08. Siječanj 2018. 04:12

A za partnera u radjaoni su oni dali onaj mantil il kako se to vec zove i sve ostalo sta moraju nosit. 

Kalanis
    09. Siječanj 2018. 23:22

Lijep pozdrav svima. Ima li netko iskustva sa carskim? Kako to izgleda, jel odmah dobijem bebu ili nakon nekog vremena? I kakva je situacija s tatama u slučaju carskog? 

I_me
    10. Siječanj 2018. 15:33

Kalanis

Lijep pozdrav svima. Ima li netko iskustva sa carskim? Kako to izgleda, jel odmah dobijem bebu ili nakon nekog vremena? I kakva je situacija s tatama u slučaju carskog?

Evo kod mene...
    Budjenje u 6.
     Do 8 pretrage i priprema. 
    U 8:00 (+/- 10ak min) sam bila u sali.
    U 08:50 rodila 😊
    Stavili mi je kraj glave da ju pogledam i dam pusu.
    Od 9:15 do cca 15h sam bila u sok sobi na promatranju. 
    Muz je bio vani dok su me operirali, cim su me odvezli u sok sobu mogao je doci kod mene, bio jedno cca pol sata.. 
    Odmah poslije mene je isao na 3 kat vidjet malu. 
    Na 3 kat su me odveli oko 15h i u roku pola sata mi donjeli malenu do navecer. 
    Prvu vecer obicno uzimaju bebe da se mame odmore.

Kalanis
    10. Siječanj 2018. 22:23

znači pola dana čekam da budem s bebom? Dugo je to, ne znam kako si izdržala... 

I_me
    10. Siječanj 2018. 23:04

Kalanis

znači pola dana čekam da budem s bebom? Dugo je to, ne znam kako si izdržala…

Ja sam kljucala stalno.. kao samo cu malo sklopit oci i prodje 2h...vjv od svega sto sam dobila..pitaj boga sta su stavljali u infuzije..😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.