A ma vise neznan niš… Nakraju cu sve uzet za svaki slucaj… jer kazu da nesto treba, nakraju ti daju… nekuzim… pa potezemo sa sobom ogromme torbetine, i nakraju nam netreba ni kvarat stvari…
url=https://lilypie.com]
Tea, onda si imala srece 😊 jer ja sam jedan dan zvala satima sestre da mi dodju maloga presvuci posto mu se zalijepila pelena na gazu i dosle su u 22:30... a od 16h sam ih dozivala i rekle su mi IZRICITO da dolaze 3x dnevno...
Ja sam uzela pelene i presvlacila ih sama + iskoristila bih i njih
Stvarno treba kupiti opremu za pratnju za radaonu? Nisam to znala…
Dazi ti si nam najfriskija?
Ja sam rodila 18.9.2017. i sve su oni dali...
Meni su dali i uloske kad sam bila u sobi jer nisam imala vir nego Peltzy a Vir su bile bolje meni... mrezaste gace sam imala...
Ja sam prije 2,5mj rodila. Isto su mi dali uloske i mrezaste gacice. Kasnije sam svoje imala. spavacicu kad sam isla rodit i kasnije poslje poroda su mi dali. A onda poslje prvog tusiranja sam nosila svoje. I tamo neonatologiji sam u tajicama i majici bila. Ponjela sam svasta nesta kao sto sve treba,a nakraju pola toga mi nije trebalo.
A za partnera u radjaoni su oni dali onaj mantil il kako se to vec zove i sve ostalo sta moraju nosit.
Lijep pozdrav svima. Ima li netko iskustva sa carskim? Kako to izgleda, jel odmah dobijem bebu ili nakon nekog vremena? I kakva je situacija s tatama u slučaju carskog?
Lijep pozdrav svima. Ima li netko iskustva sa carskim? Kako to izgleda, jel odmah dobijem bebu ili nakon nekog vremena? I kakva je situacija s tatama u slučaju carskog?
Evo kod mene...
Budjenje u 6.
Do 8 pretrage i priprema.
U 8:00 (+/- 10ak min) sam bila u sali.
U 08:50 rodila 😊
Stavili mi je kraj glave da ju pogledam i dam pusu.
Od 9:15 do cca 15h sam bila u sok sobi na promatranju.
Muz je bio vani dok su me operirali, cim su me odvezli u sok sobu mogao je doci kod mene, bio jedno cca pol sata..
Odmah poslije mene je isao na 3 kat vidjet malu.
Na 3 kat su me odveli oko 15h i u roku pola sata mi donjeli malenu do navecer.
Prvu vecer obicno uzimaju bebe da se mame odmore.
znači pola dana čekam da budem s bebom? Dugo je to, ne znam kako si izdržala...
znači pola dana čekam da budem s bebom? Dugo je to, ne znam kako si izdržala…
Ja sam kljucala stalno.. kao samo cu malo sklopit oci i prodje 2h...vjv od svega sto sam dobila..pitaj boga sta su stavljali u infuzije..😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji