Izzy a znas tocno kada ti je bila Ovulacija?
Gea daaa to je to 🥰 divnooo, cestitam 🥰
Po aplikaciji koju imam pise da je bila 10.02. ovulacija. Nisam se jos uvijek testirala, zao mi da opet gledam u jednu crticu i da tražim drugu, pocela sam sanjat testove i crtice 😂 Drago mi je da sam uspjela naći ovaj forum, i da cu imati nekog s kim mogu dijeliti sve.
@Gea Čestitam 🎊 🤗 ☺️ 🎀🎈
Cure, pozdrav.. koliko dana nakon implantacije i blago smeđeg iscjetka mislite da može test pokazati trudnoću? Mislim da sam implantaciju imala u nedjelju zbog bolova i laganih grceva, ali tek od srijede imam lagani i oskudan smeđi iscjedak..koji se jučer i danas već skroz smanjio..? Kada je najbolje napraviti test? Radila sam ga prošli tjedan ali to je stvarno bilo rano...to znam.. hvala na pomoći ☺️
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Gea12 kada si počela raditi testove? Ja sam toliko nestrpljiva da bih sad počela a još 5-7 dana do M.
10 dana od ovulacije sam imala jedva vidljivi plus. Dakle meni je to bio 27.dan ciklusa jer je ovulacija bila 17.(bar pretpostavljam po sluzi). Ovi brojevi na slici na testovima za trudnoću su broj dana od ovulacije.
Almoo9, sretno, držim fige! 😊
Gea12 kada si počela raditi testove? Ja sam toliko nestrpljiva da bih sad počela a još 5-7 dana do M.10 dana od ovulacije sam imala jedva vidljivi plus. Dakle meni je to bio 27.dan ciklusa jer je ovulacija bila 17.(bar pretpostavljam po sluzi). Ovi brojevi na slici na testovima za trudnoću su broj dana od ovulacije.
Almoo9, sretno, držim fige! 😊
Hvala ti draga Gea trenutno sam na utrogestanu od prvog dana ovulacije, tačnije 19. Dana ciklusa. Pa ne mogu ni pokušati uraditi test dok ne prestanem piti. Imala sam missed ab prosle godine u Oktobru pa sam u akciji, i lagano ludim Što je najgore ne mogu pričati ni sa kim o tome jer svi prekinu sa OPUSTI SE BIT ĆE, a samo mi treba da neko sasluša.🙄 Gusim sa pričom ali šta ću 😂
Gea12 kada si počela raditi testove? Ja sam toliko nestrpljiva da bih sad počela a još 5-7 dana do M.10 dana od ovulacije sam imala jedva vidljivi plus. Dakle meni je to bio 27.dan ciklusa jer je ovulacija bila 17.(bar pretpostavljam po sluzi). Ovi brojevi na slici na testovima za trudnoću su broj dana od ovulacije.
Almoo9, sretno, držim fige! 😊Hvala ti draga Gea trenutno sam na utrogestanu od prvog dana ovulacije, tačnije 19. Dana ciklusa. Pa ne mogu ni pokušati uraditi test dok ne prestanem piti. Imala sam missed ab prosle godine u Oktobru pa sam u akciji, i lagano ludimŠto je najgore ne mogu pričati ni sa kim o tome jer svi prekinu sa OPUSTI SE BIT ĆE, a samo mi treba da neko sasluša.🙄 Gusim sa pričom ali šta ću 😂
U potpunosti razumijem. Meni ista stvar, spontani u 10.mj prošle godine. Što je najgore neočekivana i u tom trenutku ne baš željena trudnoća, a sad par mjeseci poslije sam na iglama i samo na to mogu misliti. Promjena za 180. Uvijek sam se čudila ženama koje s prvim danom trudnoće odu na bolovanje, a sad sam i sama na pragu toga.. Samo da sve bude dobro
Evo, sad ja gušim s pričom... Nego, zašto si na utrogestanu?
Almoo9, sretno, držim fige! 😊Hvala ti draga Gea trenutno sam na utrogestanu od prvog dana ovulacije, tačnije 19. Dana ciklusa. Pa ne mogu ni pokušati uraditi test dok ne prestanem piti. Imala sam missed ab prosle godine u Oktobru pa sam u akciji, i lagano ludimŠto je najgore ne mogu pričati ni sa kim o tome jer svi prekinu sa OPUSTI SE BIT ĆE, a samo mi treba da neko sasluša.🙄 Gusim sa pričom ali šta ću 😂U potpunosti razumijem. Meni ista stvar, spontani u 10.mj prošle godine. Što je najgore neočekivana i u tom trenutku ne baš željena trudnoća, a sad par mjeseci poslije sam na iglama i samo na to mogu misliti. Promjena za 180. Uvijek sam se čudila ženama koje s prvim danom trudnoće odu na bolovanje, a sad sam i sama na pragu toga.. Samo da sve bude dobro
Evo, sad ja gušim s pričom… Nego, zašto si na utrogestanu?
Kakvo gušenje, ja razumijem ovo! Treba rasteretiti dušu. Propisao mi ginekolog jer je rekao da su mi jajnici top i jedan vodeći folikul pa dao utrogestan da skrati cikluse (zadnja 2 : 35-37 dana) izludilo me... I da ako se uhvati nešto odmah se čuva, imala sam biohemijsku jednu u Maju prošle godine pa missed ab u Oktobru.. Radila sam sve nalaze samo PAI 4G/5G je pronađen i to kaže da nije nista, pijem femibion 1, aspirin 100i utrogestan 2x1 i da, caj od vrkute haha.. tovim se
Almoo9, sretno, držim fige! 😊Hvala ti draga Gea trenutno sam na utrogestanu od prvog dana ovulacije, tačnije 19. Dana ciklusa. Pa ne mogu ni pokušati uraditi test dok ne prestanem piti. Imala sam missed ab prosle godine u Oktobru pa sam u akciji, i lagano ludimŠto je najgore ne mogu pričati ni sa kim o tome jer svi prekinu sa OPUSTI SE BIT ĆE, a samo mi treba da neko sasluša.🙄 Gusim sa pričom ali šta ću 😂U potpunosti razumijem. Meni ista stvar, spontani u 10.mj prošle godine. Što je najgore neočekivana i u tom trenutku ne baš željena trudnoća, a sad par mjeseci poslije sam na iglama i samo na to mogu misliti. Promjena za 180. Uvijek sam se čudila ženama koje s prvim danom trudnoće odu na bolovanje, a sad sam i sama na pragu toga.. Samo da sve bude dobro
Evo, sad ja gušim s pričom… Nego, zašto si na utrogestanu?Kakvo gušenje, ja razumijem ovo! Treba rasteretiti dušu. Propisao mi ginekolog jer je rekao da su mi jajnici top i jedan vodeći folikul pa dao utrogestan da skrati cikluse (zadnja 2 : 35-37 dana) izludilo me… I da ako se uhvati nešto odmah se čuva, imala sam biohemijsku jednu u Maju prošle godine pa missed ab u Oktobru.. Radila sam sve nalaze samo PAI 4G/5G je pronađen i to kaže da nije nista, pijem femibion 1, aspirin 100i utrogestan 2x1 i da, caj od vrkute haha.. tovim se
Nadam se da je ovaj ciklus dobitni, treća sreća 🥰
Hi curke,
Malo sam u nedoumici.
Imam inace inace zbog usporenog rada stitnjace neredovite cikluse koji znaju jako varirati (28-40dana) sad sam na 40.danu i napravila sam test sa onom jeftinijom trakicom.
Nešto blijedo mi se prikazalo al nekak mi ne daje nadu. Imam dolje cudan osjecaj praznog balona, i lagano grcenje,cak manje nego kad dolazi menstruacija.
Ovo mi je trakica od danas radjena u poslijepodnevnim satima.https://postimg.cc/jL0dQDQ9
Sortiraj odgovore
Najstariji