Rano radjen test za trudnocu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

MalaD

Broj poruka: 312

Prijavi adminu

Ciklusi su neredoviti u zadnje vrijeme bili oko 36 dana a sad je vec 52 dan..
    Tak da... 

MalaD

Prijavi adminu

Evo ljudi napravila novi test.. 
    Mislim da se tu nesto i vidi raden je ujutro ali ne prvi jutarnji....

ribi1234

Broj poruka: 409

Prijavi adminu

Hmm, drzim ti najvece fige da si trudna ali zasto je tako razliven?

C1M4

Broj poruka: 1322

Prijavi adminu

MalaD

Evo ljudi napravila novi test..
    Mislim da se tu nesto i vidi raden je ujutro ali ne prvi jutarnji….

Nažalost, ja ne vidim drugu crticu.. Ne znam jel zato što je nema ili je mutno.. Stvarno ne znam Najbolje je da ponoviš ujutro s prvim urinom baš pa ćeš vidjeti

C1M4

Prijavi adminu

A i ako je to prošlo već više od 50 dana od zadnje menge, mislim da bi ta crtica nekako trebala biti tamnija.. Ne znam..

MalaD

Prijavi adminu

Po doktorovom ultrazvuku ovulacija mi je bila prije oko 14 dana

MalaD

Prijavi adminu

Krivo napisala.. Oko 11

C1M4

Prijavi adminu

MalaD

Krivo napisala.. Oko 11

Onda ako ne dobiješ u međuvremenu, napravi test za 4-5 dana opet ili tada odi vadit betu ako je došlo do trudnoće, za 4-5 dana bi ona to i pokazala, tj. bila bi povišena jer ako 14 dana od ovulacije nije pozitivna, nije došlo do trudnoće

• Juju

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Dobar dan.. Neznam dali ima gdje ovakva tema.. Stalno citam Vase objave.. Ovako :) M zadnja je trebala biti 21.7. Medjutim prvi dan je bila kao M Slabijaa jakoo sa smedim, a druga 2 samo smede.. Znaci doalo je na dan ocekivane M al nije to ni M od menge.. Inace imam jakeeee bolove, i bolne grudi a taj mj. Apsolutno nista.. Pratim ovučaciju(LH trakice) i spolni odnosi su bili u go vrijeme, zelimo bebu ja i mm vec 2 god. I svi nalazi super al neide.. Zanima me dali je moguce da je trudnoca test sam radila 3 dan te lazne neke menge, znaci jos nije bilo stalo to smede.. I bio je negativan.. Dali je ipakkk moguce dda sam trudna. Hvalaaa puno na odg ☺️

Broj poruka: 189

Prijavi adminu

Juju

Dobar dan.. Neznam dali ima gdje ovakva tema.. Stalno citam Vase objave.. Ovako :) M zadnja je trebala biti 21.7. Medjutim prvi dan je bila kao M Slabijaa jakoo sa smedim, a druga 2 samo smede.. Znaci doalo je na dan ocekivane M al nije to ni M od menge.. Inace imam jakeeee bolove, i bolne grudi a taj mj. Apsolutno nista.. Pratim ovučaciju(LH trakice) i spolni odnosi su bili u go vrijeme, zelimo bebu ja i mm vec 2 god. I svi nalazi super al neide.. Zanima me dali je moguce da je trudnoca test sam radila 3 dan te lazne neke menge, znaci jos nije bilo stalo to smede.. I bio je negativan.. Dali je ipakkk moguce dda sam trudna. Hvalaaa puno na odg ☺️

Ponovi test.  Ako jesi,  sad bi već trebao biti uvjerljiv  + 😊

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.