Pozz cure!! I ja sam nova ovdje... Čitala sam puno prije nego sam se odlučila javiti... Vidim da ima puno cura sa različitim iskustvima i simptomima
😂😂 Moja situacija je takva, da već 3 mj pokušavamo ali nikako... Mada ja imam već dvoje djece iz prvog braka, ali ovo treće se neda 😣
https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png
Pozz cure!! I ja sam nova ovdje… Čitala sam puno prije nego sam se odlučila javiti… Vidim da ima puno cura sa različitim iskustvima i simptomima
😂😂 Moja situacija je takva, da već 3 mj pokušavamo ali nikako… Mada ja imam već dvoje djece iz prvog braka, ali ovo treće se neda 😣
Bok i dobrodošla. Najbolje nam se pridruži na grupi: tko planira i radi na bebi - drugi nastavak, tamo nas je puno u sličnoj situaciji. Ma tri mjeseca nije puno, nemoj gubiti nadu, ice to sigurno
Dobar dan.. Neznam dali ima gdje ovakva tema.. Stalno citam Vase objave.. Ovako :) M zadnja je trebala biti 21.7. Medjutim prvi dan je bila kao M Slabijaa jakoo sa smedim, a druga 2 samo smede.. Znaci doalo je na dan ocekivane M al nije to ni M od menge.. Inace imam jakeeee bolove, i bolne grudi a taj mj. Apsolutno nista.. Pratim ovučaciju(LH trakice) i spolni odnosi su bili u go vrijeme, zelimo bebu ja i mm vec 2 god. I svi nalazi super al neide.. Zanima me dali je moguce da je trudnoca test sam radila 3 dan te lazne neke menge, znaci jos nije bilo stalo to smede.. I bio je negativan.. Dali je ipakkk moguce dda sam trudna. Hvalaaa puno na odg ☺️Ponovi test. Ako jesi, sad bi već trebao biti uvjerljiv + 😊
Resa123 pa predpostavljam :) a sve bi kao cekala ovu mengu sljed. Da nedode haha. Jer me strah da napravim a on negativan.. 😮 Uzas su iscekivanja vise
Pozdrav cure nova sam ovdje. Radimo na drugom djetetu 6 mjeseci. Jutros na dan ocekivane menge njsam izdraza i napravila sam test. Kak vam ovo izgleda nisam sigurna da je to pozitivno.
Zelim svjm curkama da sti prije da dobiju svoju bebicu <3
Ne vidi se slika. Moras preko ibb.co stranice staviti sliku. Tamo stavis i kopiras link i stavis ga ovdje. Na ovom formu sa slikama ne radi vec duze vrijeme.
Pozdrav,
da opisem moju situaciju :) Trenutno imamo dijete od godinu i pol na kojemu smo radili cca godinu dana. Svakako bismo voljeli još jednu barem, ali ne baš odmah jer smo tek počeli spavati kako treba i ja bih se jako željela zaposliti jer sam od trudnoće doma. Malo sam i sama sebi smiješna jer smo evo malo kiksali ovaj ciklus i kako sam provjerila, bas na isti dan ciklusa kada se i prva beba ulovila, a i to su naravno bili plodni dani. Inače mi je ovulacija jako rano, 10 dan, pa mi je i test pokazao dosta prije M. Jednostavno imam onaj neki osjećaj da je to to, ne znam zašto, a i malo nakon te ovulacije mi je krenula ista bol kao i u prvoj trudnoći. Još mi je 11 dana do M iako nekad dođe 26., a nekad 28. dan. Ako bude plusić, naravno da ću se veseliti jer je očito tako moralo biti, a kroz koji dan ću i testić...
Sortiraj odgovore
Najstariji