Rano radjen test za trudnocu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Mikixy

Broj poruka: 198

Prijavi adminu

Pozz cure!! I ja sam nova ovdje... Čitala sam puno prije nego sam se odlučila javiti... Vidim da ima puno cura sa različitim iskustvima i simptomima
    😂😂 Moja situacija je takva, da već 3 mj pokušavamo ali nikako... Mada ja imam već dvoje djece iz prvog braka, ali ovo treće se neda 😣

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

Acqua

Broj poruka: 84

Prijavi adminu

Mikixy

Pozz cure!! I ja sam nova ovdje… Čitala sam puno prije nego sam se odlučila javiti… Vidim da ima puno cura sa različitim iskustvima i simptomima
    😂😂 Moja situacija je takva, da već 3 mj pokušavamo ali nikako… Mada ja imam već dvoje djece iz prvog braka, ali ovo treće se neda 😣

Bok i dobrodošla. Najbolje nam se pridruži na grupi: tko planira i radi na bebi - drugi nastavak, tamo nas je puno u sličnoj situaciji. Ma tri mjeseca nije puno, nemoj gubiti nadu, ice to sigurno

Mikixy

Broj poruka: 198

Prijavi adminu

Moze, hvala 
    😊

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

• Juju

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

resa123

Juju

Dobar dan.. Neznam dali ima gdje ovakva tema.. Stalno citam Vase objave.. Ovako :) M zadnja je trebala biti 21.7. Medjutim prvi dan je bila kao M Slabijaa jakoo sa smedim, a druga 2 samo smede.. Znaci doalo je na dan ocekivane M al nije to ni M od menge.. Inace imam jakeeee bolove, i bolne grudi a taj mj. Apsolutno nista.. Pratim ovučaciju(LH trakice) i spolni odnosi su bili u go vrijeme, zelimo bebu ja i mm vec 2 god. I svi nalazi super al neide.. Zanima me dali je moguce da je trudnoca test sam radila 3 dan te lazne neke menge, znaci jos nije bilo stalo to smede.. I bio je negativan.. Dali je ipakkk moguce dda sam trudna. Hvalaaa puno na odg ☺️
    Ponovi test. Ako jesi, sad bi već trebao biti uvjerljiv + 😊

Resa123 pa predpostavljam :) a sve bi kao cekala ovu mengu sljed. Da nedode haha. Jer me strah da napravim a on negativan.. 😮 Uzas su iscekivanja vise

• Andrea1990

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Pozdrav zanima me iskustvo zena s ovakvim testom... Slika ide u prilogu.. Hvala 

Omerta

Broj poruka: 1496

Prijavi adminu

Nazalost, jos nisu rijesili problem sa ucitavanjem slika tako da ti je najbolje staviti link na sliku sa neke stranice za upload.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• mamita30

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Pozdrav cure nova sam ovdje. Radimo na drugom djetetu 6 mjeseci. Jutros na dan ocekivane menge njsam izdraza i napravila sam test. Kak vam ovo izgleda  nisam sigurna da je to pozitivno. 
    Zelim svjm curkama da sti prije da dobiju svoju bebicu <3

Broj poruka: 5331

Prijavi adminu

mamita30

Pozdrav cure nova sam ovdje. Radimo na drugom djetetu 6 mjeseci. Jutros na dan ocekivane menge njsam izdraza i napravila sam test. Kak vam ovo izgleda nisam sigurna da je to pozitivno.
    Zelim svjm curkama da sti prije da dobiju svoju bebicu &lt;3

Ne vidi se slika. Moras preko ibb.co stranice staviti sliku. Tamo stavis i kopiras link i stavis ga ovdje. Na ovom formu sa slikama ne radi vec duze vrijeme. 

yvette

Broj poruka: 1235

Prijavi adminu

Mozes uploadati preko imgura, kopirati link i zalijepiti ovdje.
    https://imgur.com/a/ZPAG3iJ
    Ovo je moj test, 6.dan nakon transfera dvije blastice

Bubi555

Broj poruka: 70

Prijavi adminu

Pozdrav,
    da opisem moju situaciju :) Trenutno imamo dijete od godinu i pol na kojemu smo radili cca godinu dana. Svakako bismo voljeli još jednu barem, ali ne baš odmah jer smo tek počeli spavati kako treba i ja bih se jako željela zaposliti jer sam od trudnoće doma. Malo sam i sama sebi smiješna jer smo evo malo kiksali ovaj ciklus i kako sam provjerila, bas na isti dan ciklusa kada se i prva beba ulovila, a i to su naravno bili plodni dani. Inače mi je ovulacija jako rano, 10 dan, pa mi je i test pokazao dosta prije M. Jednostavno imam onaj neki osjećaj da je to to, ne znam zašto, a i malo nakon te ovulacije mi je krenula ista bol kao i u prvoj trudnoći. Još mi je 11 dana do M iako nekad dođe 26., a nekad 28. dan. Ako bude plusić, naravno da ću se veseliti jer je očito tako moralo biti, a kroz koji dan ću i testić...

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.