Rano radjen test za trudnocu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tink

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Drage zene, hvala vam :) Wow, ne vjerujem jos! Crtica je jako blijeda, javit cu vam svakako ishod.

• tink

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Za staviti sliku, ici na ibb.co, uploadati sliku i kopirati link na forum :)

• Veronika123

Broj poruka: 25

Prijavi adminu

https://ibb.co/pQsR8rt
    https://ibb.co/BrVCQ7S

• Veronika123

Broj poruka: 25

Prijavi adminu

Dali sam trudna,?

https://ibb.co/pQsR8rt
    https://ibb.co/BrVCQ7S

Treci dan mi kasni,uzasno me boliju sise,u donjem dijelu trbuha me probada,napuhnuta sam vec par dana i samo bi neke jela slatko hehe,dali je kozda pozz tek pocetak ili? 😊☺️😯

Beabi

Broj poruka: 13

Prijavi adminu

Imam pitanje. Zadnja menstruacija 24.9.,inace redovna dode 28-32dana.bila sam na godisnjem pregledu kod gin 24.10.na 30dan ciklusa. Endometrij troslojan 1.1cm, vidi cistu od 2cm na lijevom jajniku koja ce nestati sad za par dana kad dobijem menstruaciju, desni jajnik ok. Danas je 36.dan ciklusa i nisam dobila menstruaciju. Radila sam jucer test popodne i negativan je. Idem mokriti bar 15puta na dan, grudi me bole onako bradavice kao kad sam rodila svoje prvo dijete pa mi naviralo mlijeko, cudan osjećaj kad tkanina prode preko njih. Osjećam se lose kao i pms kad imam, i tad puno mokrim. Ali iscjedak mokri sad imam a inace pred menzis budem suha dolje. Inace ja i mm radimo na drugom djetetu vec 2.5god. Uvijek se nesto nadam i radim test skoro svaki mjesec ali nije mi tako kasnio menzis. Kako ta cista utjece na menstruaciju? Rekla je da nema kontrole to je mala cista koja sam pukne. Guglam jucer danas i citam troslojna maternica bude u doba ovulacije, pa mozda je ovulacija tek bila na 28 dan ciklusa pa zapravo menstruacija jos ne kasni? Sta vi mislite? Kad bi trebala ici opet kod gin? Ne kazem ja da sam trudna ali svakako kad se ide na pregled ako se ne dobije menzis uz cistu? 

M (48)- oligoasthenozoospermia
    Ja (35)-ex thyca (op2016), hipo haši
    👨‍👩‍👧Curica 5god, prirodno začeta
    Pokušavamo 4god
    Rijeka 4/21 prirodni ICSI-1 j.s.-0 zametka
    5/21-Ivf-decapeptyl, overleap, što. brevactid - 16j.st.-->10🥚m2-7zametka 3.dan, ETništa, 1blastica7.dan za jesen

klupko_srece

Broj poruka: 365

Prijavi adminu

Pozdrav. Molim vaša iskustva. U 4 mj ustanovljena mi je trudnoća. Za par tjedana morala sam na kiretažu. Točnije 9.5. Od od tada je evo prošlo skoro 6 mj. I natrag radimo na bebi. Papa test uredan,  nalazi od kiretaže isto. Imam policistične jajnike. Do operacije redovne cikluse ko vurica svaka 28 dana. Od operacije 33,34,35,36 i 37 dana ciklus. Danas je 37.dan znači najdulji ciklus nema menstruacije....prije toga evo prije 2 tjedna sam, pila klavocine. Možda zato još nema ciklusa. Ne znam kako računati ciklus, plodne dane, po čemu se ravnati ništa. Napravila test negativan. Ima ko iskustva sa negativnim testom a da je na kraju bila trudnoća.... Nerodovitim ciklusima.... Jako hoćemo bebu... Molim iskustva. Hvalaa🍀

• liahham

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Pozdrav cure..ovako menstruaciju sam ima 14.10. Po mom kasni mi vec 5 dana jer imam ciklus 28 dan .od simptoma imam tu i tamo probadanje po stomaku,bol nekakvu u desnom kuku hah,to mi se nikad nije desilo..pravo imam osjecaj da me kost boli,uradila sam test ali je negativan,ginekologinja mi preporucila da sacekam jos koji dan pa da dodjem,jer kod nas betu ne rade

Nova19

Broj poruka: 1381

Prijavi adminu

Dali sam trudna čestitam, trudna si 👏👏👏👏
    Ponovi test za 2 dana 👌

• Lilli07

Broj poruka: 265

Prijavi adminu

Zdravo svima, zanima me koji je najraniji dan za test. Meni treba M doći sutra (nadam se da neće), a od prošle M kao da su dva mjeseca prošla, takav mi je osjećaj zbog iščekivanja i čekanja dana kad ću moći uraditi test. 

Nova19

Broj poruka: 1381

Prijavi adminu

Lilli07

Zdravo svima, zanima me koji je najraniji dan za test. Meni treba M doći sutra (nadam se da neće), a od prošle M kao da su dva mjeseca prošla, takav mi je osjećaj zbog iščekivanja i čekanja dana kad ću moći uraditi test.

Možeš napraviti test već sutra sa prvim urinom, a bolje još sa prvim danom izostanka M... sretno!

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.